Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Donata

Donata Active Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

:lol: та що то за забобони? Чи то в мене фарба не знає, що в КД не має братися ;). То щось з тої серії, що вагітним не можна стригтись та фарбуватись (бо не візьме).

2. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

це не забобони, під час місячних шкіра і волосся виділять якийсь захистний фермент, а шкіра стає менш проникна до косметичних засобів. Якось так. Інфа від колориста, не маю підстав йому не вірити...

3. Donata

Donata Active Member

перший раз таке чую :shok:, на мені не працює, пішла дзвонити своїй перукарці ...

4. Furore

Furore New Member

Це правда. Тому що міняється сприйнятливість до різних засобів. Може фарба взяти, а може плямами піти. Сходіть до перукарів зробити хімію, вас обов’язково запитають, чи нема у вас місячних, чи не приймаєте ви ліків від тиску і т.п.

5. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

підкажіть, будь ласка, де можна той порошок купити і скільки хв. тримати ту масочку на голові?????

6. Selfish

Selfish New Member

Порошок імбира бачила на базарі де різні приправи продають.

7. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

Імбир- та в любому "арсені" тримати чим довше)))але підігріти з олійкою

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Хотіла купити фарбу "Phito" (відтінок № 8) - вони є в аптеках, дорожчі, але кажуть що дууже якісні, природні відтінки і з рослинними екстрактами. Дуже цікаво, чи хтось вже мав таку і які враження (якість волосся і колір)?

9. Winter

Winter New Member

Відгуки чула, і хороші і погані. Здається краще спитати когось особисто і подивитись, що вийшло, щоб не було потім біди

10. Annette

Annette Well-Known Member

Я фарбувалась Phyto вже 3-и рази, відтінок №9. Я дійсно задоволена! Брала одного разу 9D, то не сподобався зовсім відтінок, багато жовтизни.
    Два останні рази використовувала також ампули, що використовуються під час фарбування (Huile D 'Ales Intense Hydrating Oil Treatment)
    [​IMG].
    Волосся виглядало живим і блискучим. Так що я цією фірмою задоволена.

11. klas

klas миється в бані

В мене теж є ця проблема, але раніше я її вирішувала короткою стрижкою, а тепер короткі стрижки набридли хочу відпустити волосся і тепер думаю як його укріпляти шампуні ніякі не допомагають.

12. Іриска

Іриска Well-Known Member

і я знаю про це, і коли фарбувалась під час КД - завжди поганий був результат. І хім завивка не візьме добре, якщо є КД....

13. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А який був базовий колір до пофарбування, якщо не секрет (на висвітлене чи своє наносили фарбу)?

14. shoelover

shoelover New Member

Дуже хочу довгі коси, але вже роки три стрижуся коротко, бо перше в блонд малювалася постійно, волосся нищилося, відповідно, до довгого не доживало. А от зараз вернулася у практично природній колір і хочу відрощувати. І вже така нетерплячка бере :girl_crazy: порадьте, може, є якісь засоби, що пришвидшують ріст волосся? бо дуже б хотілося :girl_wink:

15. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

ой, зробила я сьогодні цю маску.......тримала майже 1,5 години.....а вона не пече....скільки ж того імбиря давати, всю пачку щоб почало пекти чи як???? :)
    1.) Взяти 1 столову ложку бруньок і листя берези і залити 350 мл окропу, настояти 2 години, потім процідити. Настій втирають в шкіру голови після кожного миття. Використовується для стимуляції росту волосся.,2.) Змішати в рівних частинах подрібнену кору дуба і лушпиння цибулі. Склянку суміші залити 1 л окропом і тримати на вогні 1 годину. Проціджений відвар втирають в шкіру голови при випадінні волосся для зміцнення і кращого їх росту. .....................і ще море варіантів в гуглі....шукайте.

16. shoelover

shoelover New Member

власне, питаю, можливо є якісь перевірені :girl_phone1:

17. Winter

Winter New Member

Моя сестра робила собі таку маску для росту волосся: 1ст.л. соку з часника, 2домашні жовтки (без плівочки), 3ст.л. лимонного соку. Втирати в шкіру голови протягом 5хв., потримати ще 10хв. і змити мінеральною водою. Допомогло точно

18. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

а мені гріє так сильно, я перед миттям щіткою волосся розчісую, массажую, може через це!. А імбир дуже корисний, почитайте про ефірну олію імбира для волосся.

19. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчата, хочеться щось змінити на голові. хочу стати кучерявою. дуже-дуже, як Настя Потапина :)
    тому маю питання - чи є якась альтернатива хімії (завивці) - чи можна зробити на голові щось більш щадяще? Косички наніч не пропонувати :)

20. AilataN

AilataN жива

Моя подруга на олівці крутить. )

Статус теми:
Закрита.