Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Я вас прекрасно розумію, бо моє волосся теж якось незрозуміло реагує на певні відтінки фарб. Можливо коли вам фарбували волосся, то там був не один відтінок?

2. Heureuse

Heureuse вірю...

далеко не один...там в мене вже стільки всього намішаного, що й не розберешся..
    головне питання- як з штучного блонду вийти на натуральний пшеничний відтінок?

3. LadyEva

LadyEva Member

Перефарбуватися у близький до вашого рідного кольору, відростити трохи і пофарбувати відповідно бажаного відтінку-блонд. Мені здається, якщо будете зараз ще малювати , виправляти дуже спалите волосся, і нема гарантії на рівномірний колір. Проте, варто порадитись з хорошим майстром.

4. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Я б не ризикувала так, порадьтесь з кимось знаючим, як дуже вже хочите перефарбовуватись то зайдіть на форуми, там перукарі є може шось порадять.
    В мене була так ситуація, волосся світло русе, завжди була міліровка, захотілось шось змінити, вибілювалась супрою, стала помаранчева, дала тон, не взяло, потім порадили взяти світло русий, сказали шо знімить в мене ту жовтизну противну, так і сталось, вийшов класний колір, мені тепер навіть подобається, треба знати який тон наносити, бо можна і зеленою бути, синьою, обережно з тим..

5. Furore

Furore New Member

Переборіть незручність, бо інакше ще більше нашкодите. Таку проблему, яку вирішуєте не кожен перукар вирішить, не те що консультант в магазині. Тому мусите дзвонити своєму майстру.

6. Siania

Siania Love Life

7. sofcja

sofcja Member

простіше піти все ж до іншого майстра, може щось порадять... бо якщо волосся з капризами, то наврядче вдома самі зможете вийти на потрібний відтінок:girl_spruce_up:
    пошукайте тут відгуки на дуже доброго й професійного майстра, або постукайте в пп:girl_wink:
    це все ж буде найрозумнішим вирішенням проблеми....
    бо жодна фарба 2-3 відтінки ідеально не зрівняє. швидше за все - доведеться майстру мішати різні для гарного ефекту.

8. Furore

Furore New Member

Я розумію. Вона ж не фарбуватися до неї піде, просто по телефону запитає що робити. Це ж її клієнтки голова, вона ж і так вже собі напсувала, бо побоялась її потурбувати.
    Якщо людині не зручно розмовляти, вона не буде розмовляти - я так думаю.
    Ну або тоді іти в інший салон до іншого колориста.

9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Чи пробував хтось твердий шампунь Карма від Лаш (зелений)?

10. Sela

Sela New Member

А хтось пробував шампуні, маски для волосся BIO_PLANT? Цікавить чи є результат?

11. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

головне питання- як з штучного блонду вийти на натуральний пшеничний відтінок? (цитата)

Heureuse, ось як робить моя подруга...вона вибілює волосся, а потім тонує в потрібний пшеничний природний дуже гарний відтінок з пепельним відблиском легеньким, який не робить волосся жовтим.
    Я ж не вибілюю, оскільки мій колір волосся русий і не фарбований до цього, а просто професійною веллою, змішуючи два відтінки №36 і 18 фарбуюся сама. Виходить той самий пшеничний відтінок

12. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, хелп мі!!!
    Дуже мені подобається такий відтінок волосся. Але як його досягнути? Розумію, що у Лонгорії дуже дороге фарбування і колорування. але хоч приблизно... як думаєте? маю зараз середньо каштановий. Може на нього зверху покласти відтінок Янтар?
    [​IMG][/URL]

13. kati

kati Well-Known Member

якщо поверху каштанового пофарбуєтесь в янтарний то просто буде трішки світліший колір і скоріш за все нерівномірний на кінцях і при коренях.
    А щоб досягнути приблизно такого ефекту як в лоногріі потрібно робити колорування- висвітлювати окремо деякі прядки і по них вже давати бліки

14. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Мені здається що в Лонгорії на цьому фото присутній махагон у вигляді балеяжу.

15. kristas

kristas Well-Known Member

останні рази , як я вже писала, малювалась С:енко - карамель, це раз вирішила спробувати щось інше (сьогодні пофарбувалась також С:енко, але світло русий). Шось покрутила. повертіла коробочкою, але ніде не знайшла який відсоток того освітлювача? може хто знає?

16. носик

носик New Member

Підкажіть чим можна "змити" темний колір.

17. LadyLand

LadyLand New Member

Вам потрібно такий препарат як COLOR OFF від Estel, дтальніше написано про нього тут http://www.unicosm.ru/pro/catalogue/coloroff/

18. AilataN

AilataN жива

Нормальне блонд миття зробити, протонувати, при потребі, процедура елементарна, знає кожен майстер ,в кожній перукарні. Носик, давайте зідзвонимось?

19. lerucha

lerucha Member

от халепа, якби ж на пару днів раніше це написали,цікава штучка, а я тут два дні свою чорну фарбу якимось посиленим блондом виводила, бо дуже вже хтіла рижою стати, а тепер результат: волосся як мочалка, і шкіра на голові пече вогнем, єдине тішить, що колір вийшов той що треба, тепер тре якось рятувати

20. AilataN

AilataN жива

Статус теми:
Закрита.