Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Topolona

Topolona New Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Дівчата допоможіть!!!!!!в мене страшно випадає волосся!саме по собі воно густе і довге але почало випадати все більше і більше,щей жирніє дуже швидко!
    що порадите?

2. Furore

Furore New Member

Topolona, для початку спробуйте мити водою не з-під крана, а відстояною, або кип’яченою. Звісно ж, зверніть увагу на якісь внутрішні причини (зі здоров’ям) такого раптового випадіння волосся.

3. Snigurochka

Snigurochka New Member

Напевно, просто ви його погано змили, в мене такого ніколи не було...

Щодо пропорцій, тут на ваш смак, шкоди не буде від лікування олійками, маслами, тощо... Проте звичайно це не означає, що требе на 1 порцію тоніка заливати в 2 раза більше "лікувальних" речовин. Зазвичай, це 1:1 тобто на 1 порцію тоніка стільки ж вже готової суміші (наприклад оливкова олійка, взбита з жовточком). Тільки щоб ви не поклаи не забувайте про його фарбуючі властивості.
    Якщо ви фарбуєтесь попелястим тоніком, то вам не треба додавати настій ромашки чи чогось подібного.
    Також можу порадити купляти капсулки вітамінізуючі, дуже хороша масочка 1 велика баночка коштує 30 грн (етикетка зелена з чорним, Італія). Ця маска набагато краща ніж усякі там Елсев,Гліс Кур, Дав, Пантін... (за 30-40 грн маленька баночка, яку хватає на місяць-два від сили).

Щодо ламінування. Ефект звичайно супер, я бачила - шикарно. Лікувальні властивості -немає, шкідливих - немає. Тобто. якщо ви хочете, щоб на місяць ваше волосся перетворилось не бездоганне, знаючи, що воно таке лише ззовні, то чому б ні. Якщо ви проти того, щоб замасковувати недоліки, тоді це вам не потрібно. Ось так :) :) :)

4. AilataN

AilataN жива

Я не проти тонуючих бальзамів, я проти Нотатону.:girl_devil:
    І ще проти "італійської "маски ,літруха за 30 грн :ireful1:
    Про ламінування- так ,хочу мати косметичний ефект, бо в лікування волосся (як таке) не вірю,а в реконструкцію волосся -вірю і якщо можу зробити щось швидше і дешевше то так і роблю.

5. atma

atma New Member

Сам волосок не вилікувати, бо він не живий. А, лікування цибулини волоска, щоб волося росло здоровим, гарним, ставало грубшим, (сам волосок) щоб прискорити ріст волося, щоб волося росло більше, ставало густішим, та не випадало (тільки в межах норми) в це я вірю. Навіть на собі практикую.

6. Barashechka

Barashechka New Member

Підскажіть, будь ласка, може хтось знає, де можна знайти косметику для волосся фірми "Кера-Нова"?Її дуже важко знайти, майже всі аптеки обходила:sad::sad::sad::sad: Дякую!

7. La esposa

La esposa Moderator

а що в ній поганого? питаю, бо чоловікова сестра собі купила, а я в неї забрала :) якщо розглядати її не як лікувальне щось, а як просто бальзам-кондиціонер, то дуже навіть гут :girl_in_dreams:

8. AilataN

AilataN жива

ну та якщо порахувати приблизну вартість реальну- то ціна літри десь грн 15 максимум, і сумніваюсь дуже що вона італійська, і сумніваюсь в якості складників, але то мої мухи великі.... Колись давно теж собі на голову її мазала, та, силікони добре волосся розпутують, але з часом чомусь сильно і швидко стала жирніти голова, мити тре було все частіше і частіше...
    В моєї коліжанки з суперсухим жорстким волоссям такого ефекту не наблюдалось, їй дійсно дуже навіть гуд.
    Я за хороший профдогляд, незважаючи на те, що сама можу зробити собі шампунь, з дійсно хорошими натуральними складниками, але вони золоті виходять, а якщо ще порахувати затрати по часу на їх виготовлення, то....
    Може комусь буде цікаво-
    Понедельник - день, благоприятный для стрижки. В это время можно снять с себя большое количество отрицательных эмоций и нерешенных проблем, накопившихся в жизни. День благоприятен для окраски волос.

Во вторник лучше пойти в парикмахерскую, если вам не хватает физических сил или воли решить какую-то важную проблему, если вам недостает активности или замучила монотонность жизни.

В среду хорошо постричься, чтобы узнать что-то новое или интересное, встретить новых друзей или притянуть к себе старых, увеличить число поездок, перемещений и общения в жизни.

Четверг способствует переменам во взаимоотношениях с окружающими, способствует популярности человека, увеличению его удачи и благополучия.

Пятница - день красоты. Когда вы посещаете парикмахерскую в этот день недели, вы меняете не просто прическу, вы меняете свою внешность. Поэтому, если вас устраивает, как вы выглядите в этот день недели лучше не стричься. Если хотите похорошеть - посетите парикмахерскую в пятницу, когда Солнце идет к Козерогу (24 декабря - 22 января) или Тельцу (22 апреля - 21 мая).

Суббота - хороший день для стрижки. Волосы в этот день оздоравливаются, и заодно с вас снимается часть кармических долгов и грехов вашего рода.

В воскресенье лучше волосы не стричь - можно зарезать свою собственную судьбу или удачу. Этот день хорош только для хронических неудачников - может, судьба смилостивится и после такой процедуры переменится к лучшему. Но гарантий никто дать не может.

Останнє редагування: 2 Лютий 2011
  9. vanilia

vanilia Miracles are real

Я бачила в Арсені колись купу їхньої продукції :) Масочки точно були.

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

Вилікувати волосся по довжині навряд чи можливо, думаю, точно неможливо. Але можна суттєво покращити вигляд його :) Але це не означатиме, що волосся вилікуване.

10. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

в аптеці ДЦ точно є, і вибір достатній.

11. fanet

fanet New Member

Дівчата, дуже хочу зробити собі вдома процедуру "Діамантовий блиск".... вже найшла хороший засіб.... але то великий обєм на 20 разів.... може є бажаючі придбати пополам?:girl_flag_of_truce:

12. La esposa

La esposa Moderator

а що це? що воно дає?

13. Златка

Златка Well-Known Member

ось цей результат ламінування мене дуже "купує", бо ніякими масочками-бальзамчиками цього досягнути не можу :girl_nea:

14. fanet

fanet New Member

La esposa
    Діамантовий блиск - інтенсивна гідротерапія, яка ідеально підходить для пофарбованого і тонкого волосся.
    Пошкоджені локони просякають спеціальними речовинами, що насичені киснем. Результат не забариться — ваші пасма волосся збільшаться в об’ємі практично вдвічі, а на поверхні волосини утвориться ефект глянцу. Волосся сяятиме, немов у дівчини з реклами. Окрім того, тонка прозора плівка захищає його від шкідливих зовнішніх чинників.
    Якщо ви раптом зібралися вирушити в екзотичну країну і трішки поніжитися на сонечку, гідротерапія захистить волосся від надмірного ультрафіолету, й після відпочинку ваші локони вже не будуть нагадувати штучні.

Процес подібний на ламінування, проте трішки простіший для домашніх умов)

15. La esposa

La esposa Moderator

цікаво... а яким то засобом робиться? хочу почитати склад... Весна ж на носі, треба щось думати :)

16. Dana K

Dana K Well-Known Member

Мене теж то цікавить..
    І ще -- моє волосся не форбоване, але трохи (м"яко кажучи) січеться. Я хочу щоб воно відросло довше... як думаєте, той захист від шкідливих чинників допоможе???

17. kristas

kristas Well-Known Member

і в мене є питання :) то лікувальна процедура, чи має суто естетичний нетривалий результат????

18. fanet

fanet New Member

... як мені пояснили в салоні, це краще трішки ніж ламінування, бо наповнює киснем волосину.... ефект на волоссі тримається від 3 тижнів... допомагає вберегти волосся від процедур сушіння феном, плойки...
    Dana K, у мене теж не фарбоване волосся і січеться (тому тяжко розчісується і заплутується), порадили зробити цю процедуру, бо після неї краще росте і стає більш слухняним:)

19. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Fanet, розкажіть детальніше як проходить процедура,засоби які,вартість.
    бо ви тільки про ефект від неї розказуєте,а в загальному не зрозуміло що,до чого,і як.

20. fanet

fanet New Member

posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=65733&page=4 - тут все гарно розписали:)

Статус теми:
Закрита.