Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

3. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Цікавить для чого тобі це тре????
    Сама суть ламінування в тому, що на волосся наноситься спеціальний засіб,що покриває волосся захисною плівкою (на "хлопський розум", те це саме, що документи ламінуються). В результаті волосся потовщується, виглядає набагато краще, блистить і тд,АЛЕ САМА СТРУКТУРА НЕ ПОКРАЩУЄТЬСЯ, і через місяць-другий ефект "волосся з реклами Пантін" зникає, змивається.
    Тобто ,це свого роду обманка. Для мене принциповим є здоров"я і краса волосся з середини, а не одномісячне замилювання очей. Винятки - важливі події і тд.

Якщо волосся пошкоджене ,обезсилене та тьмяне краще зробити реконструкцію (вітамінізацію).Процедура дорожча, але і суть процедури зовсім інша.

4. Hanny

Hanny Active Member

Повністю підтримую! Також свого часу цікавилась ламінуванням і в перукарні мене відмовили, а порадили різні масочки і вітамінки, ефект є і через 4 роки, але я стараюсь час від часу підгодовувати і відновлювати волосся ну і раз в 2 місяці підстригати кінчики! Волосся має природний блиск, я навіть задумалась над тим чи варто його тепер фарбувати!

5. AilataN

AilataN жива

ламiнування нiколи! не робиться без попереднього лiкування. В сам комплект для процедури входять засоби для iнтенсивного вiдновлення волосся, якi й повиннi заламiновуватись.

6. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

мене цікавить така річ...
    я світла шатенка,волосся має золотистий відтінок. і я б хотіла ше більше тої золотистості чи навіть рудого відтінку.
    пробувала хною фарбуватись,але вона мені хіба шкіру біля коренів замалювала.
    тож цікавлюсь чи є якісь природні засоби для досягнення моєї мети. бо звичайними фарбами не хочу користуватись.

п.с..раніше також пробувала кольорові муси,які за пару разів змиваються.то теж не було ефекту.

дякую

7. AilataN

AilataN жива

менi здаеться, хоча я не маю досвiду сласне у такiй проблемi, що тонуючi бальзами для вас найкращий вихiд...знайти якiсний,з пiдходящим вiдтiнком i мати
    читий спокiй, ну й що що змиваються,зате волосся не пошкодять...а так-маете щоразу новий вiдтiнок.
    З травичок- ромашка дасть золотистий вiдлив ,але слабкий,чи перекрие ваш колiр? зате не зашкодить це точно...)))

8. Snigurochka

Snigurochka New Member

Якщо ви хочете саме природній, то спробуйте відвар ромашки або шелуху від цибулі: запарюєте або на вогні доводите до кипіння, даєте настоятися не менше години (можна на ніч навіть). Коли настоїться, проціджуєте, підігріваєте до кімнатної температури і наносите на волосся (або волосся окунаєте в ємність 9ця процедура зовсім не шкідлива для волосся, навіть корисна.. але не зручна. Бо вам прийдеться або хвилин 10 стояти з опущеною головою в ємність з відваром, або 30 хвилин мучатись, бо буде текти по плечам, тому краще сидіти у ванній.
    Ще є такі засоби як мікстони, вони не руйнують структуру волосся, не перепалюють його. Я б вам як перукар радила саме мікстони використовувати... Наприклад "Нотатон", там є великий вибір для тонування волосся і змивається через кілька тижнів...

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

9. La esposa

La esposa Moderator

Тою Тонікою я хотіла перекрити свої блонди, то фарбована частина волосся вийшла нормальною, а там, де природнє, я була фолетова... хоча робила все, як на баночці написано..

10. kristas

kristas Well-Known Member

а вона мені дуже сушить волосся :sad:

11. atma

atma New Member

Скажіть, а шкіру голови не покрасить?

12. Snigurochka

Snigurochka New Member

Дівчина, я вам можу як перукар сказати, якщо у вас проблеми з волоссям НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ РОБІТЬ ХІМІЮ. Хімія робиться саме на здорове волосся, тому що Локон (закріпитель) руйнує всю структуру волосся, роблячи її пористою!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Навіть біохімія хоч для волосся краще, ніж проста, але шкідливіша, ніж прасочка. (при умові правильного користування... праувати лише СУХЕ волосся).
    Пушок як ви кажете :) означає, що ваше волосся росте. це гарна ознака. чим більше пушку, тим густіше буде ваше волосся. А порадити я вам можу таке: ви писали, що у вас сухе волосся, а праска його ще більше висушує, тому у вас під руками має бути завжди:
    1. шампунь для сухого волосся
    2. бальзам для сухого волосся
    3. маска для надання волоссю сили, проти ламкості, для живлення волосся
    4. спрей-експрес, тобто спрей миттєвої дії. Купляйте такий спрей, де не треба змивати його, також можна нічний спрей, такі серії ви знайдете в магазині, де є гарний вибір, в ДЦ має бути, якщо у вас є такий магазин.
    Також використовуйте природні засоби, ромашку, жовтки самі по собі не дуже допомогають, їх потрібно змішувати з олією (оливковою, ріп'яховою, кокосовою), кефіром, майонезом (бажано домашній робити), коньяком, тощо...

13. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Це ви про що? Про маску та очищаючий шампунь? Лікування/реконструкція проводить протягом певного періоду часу і це не одноразова процедура. Тому, мені дивно читати про лікування, як таке. Якщо ж ви мали на увазі те, що в склад засобів для ламінування входять(?) соєві протеїни та екстракти рослин - тоді у нас різне розуміння "лікування".

14. Snigurochka

Snigurochka New Member

Якщо обережно фарбувати, то ні... Взагалі не бажано лише, щоб була профарбована шкіра на місця вашого пробору, а все решта - не буде видно. Але навіть якщо і шкіра пофарбується, не переживайте - фарба дуже швидко змиється. Якщо вас буде фарбувати подруга, попросіть щоб спереді спочатку пофарбувала, тоді обережно паличкою витерла зі шкіри фарбу і все буде гаразд.
    Ще можна місце пробору паличкою змастити кремом, але дуже обережно, щоб не змастив волосся, бо тоді волосся теж не пофарбується. Ось так :)

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ----------

З білим волоссям слід експерементувати досить обережно, а шатенкам можна не боятись.
    Мікстон сушить волосся, але не палить його. Він набагато кращий за фарбу! Крім природніх засобів, після фарбування необхідно обов'язково нанести маску чи бальзам хоча б . І сушити не буде, якщо гарниу маску виберете :)

15. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я зараз відпускаю своє волосся,і на кінчиках в мене ще лишився світлий колір,то є деколи користуюсь відтінюючим бальзамом від Palette.Колір виходить майже рівномірний.

16. AilataN

AilataN жива

лiкування волосся для мене, особисто, дiйсно не iснуе,тому що волосина-це неживий фрагмент нашого тiла,так само як нiгтi, не мае нервових закiнчень та кровообiгу. А тому про лiкування можна говорити хiба цибулини волосини,шкiри голови та органiзму в цiлому.
    Мое переконання в тому, що саму волосину, яку ми активно пошкоджуем не тiльки фарбами, а й простим розчiсуванням, можна хiба частково наповнити, чим? жирами(олiями) =або iх промисловими замiнниками-силiконами, дубильними речовинами
    лiкування волосся для мене, особисто, дiйсно не iснуе,тому що волосина-це неживий фрагмент нашого тiла,так само як нiгтi, не мае нервових закiнчень та кровообiгу. А тому про лiкування можна говорити хiба цибулини волосини,шкiри голови та органiзму в цiлому.
    Мое переконання в тому, що саму волосину, яку ми активно пошкоджуем не тiльки фарбами, а й простим розчiсуванням, можна хiба частково наповнити, чим? жирами(олiями)
    =або iх промисловими замiнниками-силiконами, дубильними речовинами. Чи можна саму волосину вiтамiнiзувати?На мою думку нi.Залатати на нiй пошкодження- так,можливо залiпити лусочки,що розлiзлись в сторони вiд надмiрного обезбарлювання(наприклад).
    Для мого волосся -тонкого,пушкового,вибiлюваного,рiдкого-ламiнусахня було хорь=ошию допомогою на лiто,эараз без потреби,на весну знову зроблю.

Останнє редагування модератором: 21 Січень 2011
  17. Biryza

Biryza New Member

а вона всім сушить волосся, я раз спробувала, мені зовсім не сподобалась (

18. AilataN

AilataN жива

Зараз такі чудові фарби є,безаміачні,вірніше з дуже малим вмістом аміаку,навпаки покращують стан волоссячка,при правильному використанні.

19. Snigurochka

Snigurochka New Member

Те, що мікстони сушать волосся - це так.... Але фарба навіть без аміака попадає у середину волосини (це не дуже добре, так як можливе посічення волосся).
    А причина того, що фарба не сушить волосся - це те, що в неї косметологи додають різні олійки, масла, вітамінки тощо. Що вам заважає додати те ж і в мікстони.
    Це ваше право, чим користуватись. Просто не потрібно дезінформувати людей, говорячи що мікстони шкідливіші за безаміачні фарби.

20. AilataN

AilataN жива

Ви краще напишіть як в цю штуку додавати олійки, в яких пропорціях, як можна додавати мікстони в маски для підфарбовування,скільки, який ефект прогнозується.
    Ба факт є- волосся вони сушать,причому жорстко, однозначно після нього в мене була пакля на голові,чого я не могла добитись ні однією фарбою,))))) включаючи супру,а фарбуюсь я з народження ,напевно.
    І ще факт то, що на фарбоване волосся, особливо обезбарвлюване (читай- пошкоджене) Нотатон чіпляється добре, а на здорове природнє-як нанесли так і змили. Зранку також на білій наволочці гарно видно фарбування тонуючим бальзамом, причому описую не тільки свої враження.

Останнє редагування: 22 Січень 2011
Статус теми:
Закрита.