Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. mirishka

mirishka Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

Напишіть будь-ласка детальніше що за шампунь.

2. AilataN

AilataN жива

Покрасилась сьогоднi.Дiстав мене залишковий шоколадний,останнiй раз малювалась напевно в кiнцi липня,в надii,що,як завжди,через 3 тижнi буду малювати знов. На теп.момент мала основу з вiдросшого корiння(русий),пожовклi вибiленi прядки,i основний-колись насичено шоколадний,тепер а-ля молочний шоколад.Картина зрозумiла?На роботi власне сьогоднi просто дiстали,можна сказати з мене знущались нагло...Взяла фарбу,але хотiла максимально природнiй,моя мрiя-насичений русий колiр.Вдома намазалась,по всiм правилам,закрiпила.Вродi би те,що хотiла, вийшло.Правда освiтлення домашне,завтра надiюсь на денному свiтлi надiюсь не розчаруватись.Головне,що корiння мае такий самий тон,як i довжина.

3. wenecja

wenecja New Member

Дівчата чи хтось фарбувався з блондинок фарбою Лореаль Ришесс? Моя подруга фарбується але в темний колір, мені дуже подобається, як виглядає її волося після цієї фарби. Можливо хтось підкаже які складники обрати для блондинки та колір.

4. Vasylynka

Vasylynka Well-Known Member

Я фарбувалась Лореаль,але Кастінг,вона безаміачна. І ви знаєте, хоч тут я читала відгуки про те шо фарба не візьме темно русий колір, моє волосся їй піддалося.Гарний здоровий колір волосся, і саме волосся також. Я і надалі буду користуватися цією фарбою, дуже хочу відпустити довге волосся.( з іншими фарбами ,якими я користувалася це було неможливо, бо волосся було перепалене).

5. носик

носик New Member

дівчата, купила собі Аллотон із серії "Інтенсивний догляд".Користуюся місяць, а ефекту ніякого. Волосся на дотик таке, наче ним тиждень підлогу мили.
    Воно трішки попалене після невдалої меліровки. кінчики просто жахливі.
    Підкажіть будь ласка Що робити із цією "красою".

6. Siania

Siania Love Life

Краще зістригти.

7. loreniya

loreniya Well-Known Member

а що ж ви не читаєте розділ перед покупкою - зо 20 разів вже писали що алотон нічого не дає... хіба гроші витратили... мажте олійками - якими тут вже десь писали... розділ великий, то шукайте через пошук... я мазала лляною. кінчики ліпше зріжте, бо потріпається при розчісуванні ще більше. купіть спрей для легшого розчісування типу гліс-кур, може краще є щось - я вже давно не мала посіченого то вже і не в курсі...

8. terezka

terezka котяка-вишивака

кінчикам уже ніякий алотон не допоможе
    найпростіше таки зістригти і робити постійно різні маски для волосся, щоб запобігти появі січеного волосся.

9. La esposa

La esposa Moderator

О, і я минулої п"ятниці вирішила затонувати свої "кордони", і вдалося :) хоча, на фарбі писало "морозний бежевий" (типу світло-русявого), але я вийшла спочатку така чорна... той вечір так сплакалася, але всі навколо кажуть, що мені пасує, то вже заспокоїлась. Та й після миття воно вже не таке чорне, гарний колір вийшов, але зосвім не той, якого чекала. Волосся дійсно м"яке, гарне, а ще олійкою мащу, то просто :girl_tender: А кінчики посічені я би теж радила зрізати, бо вони при розчісуванні зплутуються, і обламуються, і в тому місці знову січеться волосся. Тому воно не відростає, бо обламується постійно. А якщо зріз буде здоровий, то швидше відросте.

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

так волосся ж від коренів відростає...

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

малося на увазі, що чим більше пошкоджене волосся, тим швидше воно псується знизу.
    Тобто якщо не зрізати пошкодженні кінці "як тільки, так зразу", потім доведеться обрізати нааабагато більше

Іншими словами-якщо регулярно зрізати січку, то волосся краще зберігається і воно має шанс відрости довшим, ніж підрізати рідко, але зразу багато

сумбурно, але вибачєйте

Останнє редагування: 8 Листопад 2010
  12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

понятно..треба й мені в перукарню вже навідатись...бо стайлером попалила корені сильно і ніякі сироватки не помагають.

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

О,то ми тепер з вами одним кольором пофарбовані ;) Я теж пофарбувалася морозним бежевим,але він всюди називається Ice Latte. Спочатку так,трохи аж затемне було,але пройшов тиждень,колір трохи змився і стало саме таке,як я хотіла,наближений до натурального.А волосся як змінилося,м'яке,гладеньке,блистить!Не хочу я вже фарбуватися в світлий колір,так вже попалила собі волосся...Треба відживлювати..Ефект після Лореаль кастінг глосс мені дууже подобається поки що.

15. Angel

Angel Well-Known Member

дівчата хтось шось чув про "кінський " шампунь?? так-так,шампунь для коней:girl_cool: Моя перекурша дуже його хвалила)))казала що вже всі її знайомі покупляли і миють ним своє волосся. Той шампунь,дуже укріплює волосся. Як виявилось,той Кінський шампунь велика рідкість,ніде його нема..... а сьогодні мама накінець знайшла в одній Ветаптеці,ціна 70 грн за 500 мл. Він з дьогтем і прополісом,дівчата смердить так :khomyak::khomyak::khomyak: . Але кажуть,що запах моментально вивітрюється. Сьогодні випробую дой чудо-засіб)))

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

17. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

Лучше не надо, про конский шампунь читаю с прошлого года на другом форуме,так вот там девочки повально им пользовались сначала просто супер эффект,,а потом какие то проблемы начались.Надо будет найду где это писалось.

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

Все таки это косметика не для людей и это сказывается со временем :sad:

18. Angel

Angel Well-Known Member

якшо можна))) бо вже страшнувато...

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:41 ----------

а ним шо мазати?лице?

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

20. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

это цитата.
    ссылку на форум скину в ПП,мало ли что,еще накажут за рекламу ;)

Статус теми:
Закрита.