Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

1. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Я робила близько трьох років тому, непогано, але особисто для мене були такі мінуси: при митті голови- сморід ще той(довший час), хто би що не казав, волосся понищилося, можливо через те що меліроване. Ну і якщо ви вмієте самостійно, гарно його вкладати, а при біозавивці -це гель, фен і.тд. тоді можете спробувати, якщо не дуже то і вигляд так собі. Звичайно, багато залежить і від самого волосся, особисто мені не дуже підійшла біозавивка, другий раз би не робила. Маю знайому, то робить час від часу і задоволена навіть дуже, і мені на ній також вона подобається. Тримається досить довго. Так що вирішувати вам, не спробуєш то і не будеш знати, як воно саме для тебе. Бажаю успіху.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Собі не робила, але дуже також хотілось) вважаю, що звичайно воно не є корисним для волосся. Як не як, а всеодно це хімія. Тому вирішувати саме вам, а спробувати можна звичайно

3. Olenya

Olenya Active Member

А яку берете і де берете?

4. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

беру безаміачну проф. Lisap Escalation Easy в інтернет магазині проф.косметики , ціна правда кусюча стала, але я вже стала таким професіоналом)), що мені тюбика як мінімум на 3 рази вистачає:)

5. Жменька

Жменька Well-Known Member

Та власне, що прочитала, що ця біозавивка Mossa - це без хімії, і тримається 1-1,15 міс. А якщо довше - та що тримається 3міс- то там все одно застосовуютьсяабо ж тільки деякі складники звичайної хім.завивки, або їх похідні.
    --- дописи об"єднано, 13 Березень 2015 ---
    Ви ще активатор окремо берете?

6. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

так, там літрова банка, беремо на пару ще з одною дівчиною, його дуууууже на довго вистачає:)

7. NutkaNezabudka

ну може і так, все треба вивчати, а потім пробувати) бо так на авось не можна з косима.... Так що якщо зробите, розкажите і мені)

8. Жменька

Та наразі вивчаю (тільки почала). Ще пораджуся зі своєю перукаршею. Як наважуся, напишу

9. raspberry

raspberry Well-Known Member

Теж нею фарбуюсь, задоволена. Ще Мажирель добра. Вона дешевша за Іноа але аміачна, але волосся класне після неї. Я їх чередую, фарбуюсь в салоні.

• Подобається Подобається x 1
  10. allja

allja Well-Known Member

Дівчата, хто користується Гарньєр Оліа? Що можете сказати про неї?
    Хочу таки пофарбуватися...Ніколи не фарбувалася, але таке бажання не покидає мене вже більш, ніж півроку, а поодинокі сиві волоски на моєму темному волосі підштовхують до цього ще більше:girl_cool: Спроба змінити хоча би віддтінок волосся хною - не дала результату. Тепер хочу пофарбуватись безаміачною фарбою, але на професійні фарби наш сімейний бюджет поки не "тягне". Зупинила свій вибір на Гарньєр Оліа, може хтось користується нею, як Вам?

11. NutkaNezabudka

Дівчата, а купити її можна десь, щоб просто дома самій пофарбуватися?

12. raspberry

Якщо онлайн, то на Мейкапі є. Офлайн в магазинах з професійною косметикою (Бьюті, Ріксос), або в салоні просити, щоб замовили Вам, коли собі будуть брати.

13. NutkaNezabudka

ой, дуже вам дякую) там до неі треба ще й окислювач, чи воно в набір все входить?

14. raspberry

Треба, але я в тому не розбираюсь, бо фарбуюсь в салоні. Запитайте в магазині, Вам підкажуть.

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

дівчата, підкажіть чим би то пофарбуватися не хімозним? раніше фарбувалася фарбою кольору "гіркий шоколад", а зараз хочу щось природнє. але я взагалі не розуміюся в тому. хна ніби дає рудуватий ефект. а що ще є? просвітіть, пліз. скеруйте де шукати:connie_pull-pigtail

16. Siania

Siania Love Life

Хто користується Кастінг Крем Глос - в Космо зараз акція, береш дві упаковки по 100 грн. - 3 в подарунок, виходить 1 уп. по 66 грн.

• Інформативно Інформативно x 2
  17. Жменька

18. Siania

Siania Love Life

Бельгія. Термін дії до 2018 року. А от доки акція не дивилась((

• Інформативно Інформативно x 2
  19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

фарбую нею волосся. Якість мене задовольняє, сюрпризів з відтінками в результаті не було, волосся не пересушене, дуже класний бальзам, вистачає його надовго. Мінус - фарбую тепер тільки в перукарні, бо чи то недобачати стала, чи недомазувати - як сама чи хтось з домашніх - то пропускаємо ділянки. Тому економити не дуже виходить ((
    З "непрофесійних" не раджу Сіосс (хоч і безаміачна, але сушить так... волосся - як сіно). І колись ще брала Веллатон - то теж дуже вже ядрьоний на моє тонке волосся.

• Подобається Подобається x 1
  20. NutkaNezabudka

до
    добре, дякую що допомогли мені порадою) А ви в який колір фарбуєтеся?