Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

1. fiesta

fiesta Well-Known Member

Я б радила Лрреаль CASTING. Вона безаміачна. Є цікаві відтінки. Плавно змивається.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Постійно нею користуюсь, але ціна тепер на неї "дастіш-фантастіш" :girl_cray:
    Спробувала акційну фарбу від Фаберлік - якість така собі, кожного разу по трохи змивається
    Але на крайній випадок - може бути :connie_pull-pigtail

3. fiesta

fiesta Well-Known Member

Мені ще перукар радила Ревлон безаміачну. Трохи дешевша. Теж якість нормальна, лише я відтінку для себе цікавого не знайшла поки.

4. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Та я не хочу вже експериментувати з волоссям, мені цілком підходить Лореаль, хоч і шалено дорого :girl_in_dreams:

5. Siania

Siania Love Life

А я замість Лореаль кастінг спробувала гарнієр олія. Сподобалося, різниці не помітила навіть :)

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

колись також за порадою перукарки саме з ревлону перейшла на безаміачні, але блонд-відтінки досить агресивні, волосся сухе було, велла колор тач, наприклад, значно м'якша, але, напевно, і дорожча

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Та сиве волосся - то вупше не проблема! В плані того, що витрати на фарбування хіба - то так.
    Дівки, чекайте, попереду зморшки і все таке інше серйозніше. А сиві волоски - фігня. Тим більше на світлому волоссі.

І по темі. Лореаль кастинг - одна з найкращих для непроф.домашнього використання.
    Я з неї перейшла на професійну Лореаль іноа безаміачну. Витрати ще ті, я вам скажу, тому дотягую так, щоб 1 раз в 2 місяці фарбуватись. Але вже трохи починає піддратовувати відросле де-не-де сиве...А з чогось доброго до трохи гіршого повернутись вже не можу. Іноа - дуже класна, волосся живе і зовсім не пересушується.

• Подобається Подобається x 1
  8. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

А хтось моде порадити органічний шампунь? Пробувала White Mandarine - супер, але на моє жирне волосся дуже неекономічний )) а мушу конче перейти на органічну косметику, от вже не один день мордцюсь пошуками....

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мабуть, індивідуально. Оскільки професійна Велла ілюмія ( дуже класна- і по покривній здатності, і по стійкості, і по відчуттям) стала просто астрономічно дорогою і уже не наважуюся її замовляти, позавчора помалювалася Лореаль кастинг. Моє волосся після неї аж скрипить. Благо, трохи ситуацію поправила відживлюючим бальзамом- стало м якішим. НУ і покривна здатність не підійшла- той тон яким користуюся зазвичай, на коріннях, де сиве волосся, дав просто рудий відтінок замість темно-коричневого. Списую на те, що фарба не підійшла через індивідуальні особливості- я взагалі з мало якими фарбами "подружилася".

--- дописи об"єднано, 10 Березень 2015 ---
    в Ашані 4 дні тому перед 8 Березня Лореаль Преферанс був по 78 грн ( В Космо вона ж зараз по 110), Кастінг крем глос теж дешевше ( 80 з коп проти 90 в Космо)
    --- дописи об"єднано, 10 Березень 2015 ---
    а я 2 місяці тому спробувала Орфілейм- не сподобалася зовсім. І волосся палить, і запах аміаку жорсткий і тримається не дуже

Останнє редагування: 10 Березень 2015
  10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

купила я шампунь і бальзам Dr.Sante. І задоволена. Шампунь "для ослабленого волосся" використовується економно. Бальзам використовується неекономно, але при моїх довжині волосся жоден бальзам не може економно витрачатись. Текстура бальзаму легка, волосся щось з нього вбирає і потім легко розчісується.
    Щоправда, для полегшення розчісування у мене є спрей алое вера тієї ж фірми. То я користуюсь, бо випадіння випадінням, а зменшення видирання волосся при розчісуванні - теж важлива стаття.

Ну і от на тижні закінчую курс гірчичних масок.
    З позитивного - явно бачу всякі дрібні волоски, які вибиваються з зачіски. Напевно, це вони. Фантазуючи, що вони колись долучаться до густини волосся, я вже тішусь. Випадати стало менше в рази. Ванну чистити після миття голови не треба. І на щітці при розчісуванні менше лишається.
    З негативного - волосся почало жирніти швидше. Втім, це логічно, бо ж гірчиця сушить, от і посилюється секреція. Раніше потреба в митті волосся виникала раз на тиждень, а тепер от на четвертий день вже не розпустиш волоссячко, а на пятий мити мус.

І - питання. Про шампуні для щоденного вжитку.
    Наприклад, дівчині треба деякий час помити голову щодня. А потім повернутись до звичайного, нещоденного "режиму миття". То вона спочатку перейде на "щоденні" шампуні, а тоді повернеться до своєї звичної косметики. Чи не звикне волосся до щоденного миття і чи не буде воно потім бруднитись за добу навіть при використанні "нещоденного" шампуню?

• Інформативно Інформативно x 1
  11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

ну, порівнювати Лореаль кастинг з проф.фарбою - звичайно, не на користь першої.
    Я писала, що фарбуюсь Лореаль іноа (проф.безаміачна), то вона в порівнянні з Лореаль кастинг - то небо і земля. Але якщо недоступна проф.безаміачна фарба, то альтернативи Кастингу щось не знаю.

До речі, наскільки пам"ятаю, то різні відтінки Кастингу мають різну ступінь зафарбовування сивини. Але в загальному якщо багато сивого волосся, то ця фарба - не варіант, як на мене.

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

А де купуєте?
    Користуюся Кастингом, він хоч і безаміачний але волосся вбиває всерівно. Як тільки почала фарбуватися все було класно, а за декілька років почалися проблеми.

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Та в тому то справа, що не купую, бо не знаю чи зможу собі сама змішати (швидше за все не зможу). Я тільки в перукарні фарбуюсь нею, мені 2 відтінки змішують в різних пропорціях. Вже 2 роки точно нею фарбуюсь, волосся не вбивається. Дорого, зараза...
    В принципі можна було би і на один відтінок перейти, щоб простіше було самій розводити. Фарба є на мейкапі, до речі.

14. kraplynka

kraplynka реалістка

Я вже зо 2 роки фарбуюся Color Mask від Шварцкопф. З позитивів - аміачна, але досить ощадлива до волосся, плюс вкрай економна - на густе волосся довжиною до лопаток мені вистачає 1-єї упаковки!! З інших виробників і серій завжди потребувала 2-ох упаковок. З недоліків - скромна гамма відтінків, але класичні базові є і дуже пристойні.
    Аміачну застосовую тому, що всі безаміачні (щоправда непрофесійні, але з дорожчого масмаркету) мені абсолютно не зафарбовували оті "сиві неприємності".

15. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

В Ватсонсі я бачила, Космо

16. Жменька

Жменька Well-Known Member

Я колись користувалась. Мені на один раз вистачало пів плитки (волосся було десь на 2-3см нижче плечей). Я була задоволена - гарний відтінок, блиск, і навіть трохи об'єму придавало.

17. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Я ще колись-колись фарбувалась хною такою простою, дешевою в пакетиках. Вона зараз ще є? Вона хороша чи є зараз щось краще? Мені для оздоровлення волосся і трошки для рудуватого кольору!

18. Жменька

Нічого собі "швидше" ))) Я боюся навіть уявити, що буде на моїй голові на п'ятий день. Мити мушу через день, а на другий день після миття вже зав'язую "конський" хвіст.
    А ви - щасливиця просто!

19. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

ой, дівчата..Мабуть, тут дійсно все індивідуально, але користувалась я кастингом більше року і була впевнена, що та фарба найкраща для мене, поки не зрозуміла і мудрі люди не підказали, що волосся якесь геть не живе, стало повільніше рости і дуже зрідло....Користуюсь тепер десь років 3 тільки професійною безаміачною фарбою, то в порівнянні з кастингом дійсно
    Причому не я одна в цьому переконалась.

20. Жменька

Я, взагалі, хотіла запитати - чи робив хтось біозавивку? Як воно впливає на волосся? Як тримається? Поділіться досвідом.
    А то коси відростила довгі - тепер хочу трохи "кучерявості".