Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

1. Clementina

Clementina Well-Known Member

чим довше волосся, тим більший діаметр має бути. Якщо густе, то я б взяла 34мм.

• Подобається Подобається x 2
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

не густе
    і те каре то швидше "під хлопчика" ніж каре)
    думаю чи не буде 24 занадто тонка

3. Irina Serova

Irina Serova Active Member

Вам видніше. Але якщо волосся досить коротке, то з 34 вона нічого не зможе зробити, бо не вийде таким деаметром захопити прядку... Може у вас є хоч приблизне фото зачіски, щоб легше було зорієнтуватися?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Порадьте маску для фарбованого волосся. Сьогодні виходила з темного кольору волосся і фарбувалася в світлий, казала перукар, щоб користувалася відновлюючими масками. На яку звернути увагу?

Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk

5. Malvochka

Malvochka миється в бані

@Yulia Lashkevich Fortess для фарбованого хороша [​IMG] , мала таку пробник, то подобалась, і ще мені Uni.tec professional рекомендували, я купила, ще не пробувала, отака з вівсом (може хтось таку мав, теж цікаві відгуки).[​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  6. Malvochka

Malvochka миється в бані

Маю таки питання, може хтось теж так фарбувався або розуміється на колористиці. Якою фарбою малюватись після освітлення (коли волосся світло-жовте), а треба природній світлий колір отримати.

Останнє редагування: 26 Грудень 2016
  7. fiesta

fiesta Well-Known Member

Рекламують зараз спрей Лореаль для маскування сивих коренів.
    Хтось пробував?
    image.jpg

8. lilkin

lilkin New Member

Що можете порадити для жирного волосся?

9. Malvochka

Malvochka миється в бані

@lilkin знаю що хвалять шампунь для жирного волосся Клоранс з кропивою. І добре допомагає ополіскувати волосся і шкіру голови відварами трав (ромашка, кропива).
    Ополіскування волосся травами - кращі трави для полоскання
    • Рецепти відварів для жирного волосся
    Головна проблема жирного волосся – необхідність частого миття у зв’язку з швидкою забрудненістю. Трав’яні відвари шавлії або дубової кори допоможуть справитися з цією проблемою.

Для приготування відвару 2 столові обраної трави заливають 200 мл. гарячої води і кип’ятити на повільному вогні 15 хвилин. Після того як відвар охолов, його проціджують.Готовим відваром обполіскують чисте волосся 2-3 рази на тиждень.

І ще, як не дивно, з жиністю допомагає боротись освітлення волосся (пофарбуватись в блонд), тоді шкіра голови автоматично перестане так жирніти.

Останнє редагування: 27 Грудень 2016
  10. Masja

Masja Well-Known Member

Те саме цікавить. Бо, якщо чесно, в мене він не викликає довіри. Баночка маленька+дорого+пише, що ефект тримається до наступного миття...

11. dyzain

dyzain Well-Known Member

Про випадіння волосся. Я пила вітамінки, робила масочки, але нічого не допомогло. Побачила відгук про таку олійку з Алі Андреа Рост Волос Сущность Потеря Волос Жидкость 20 мл густые волосы быстро солнечные лучи рост волос расти Restoration pilatory купить на AliExpress
    І вона дійсно супер. Волосся гладеньке, блискуче після неї. З часом перестало випадати і з'явилося дуууже багато відросших волосин, просто суцільний їжак))

12. New look

New look Well-Known Member

Доброго дня!
    Чи була у когось проблема посиленого випадіння волосся? Як боролись, що допомогло?
    Вже кілька місяців дуже посилилось випадіння, маски с бей не допомагають, вітамінки пила. Може є якісь дієві засоби?

13. бетменша

бетменша Well-Known Member

а продається вже в Ватсаонсах-Космо? цікава штучка. мені б пригодилась.

14. happy story

happy story Well-Known Member

Я мила волосся в відварі кореня лопуха, кропиви, ромашки, відмовилася від фена. І ще я помітила таку особливість, що кожного року в осінньо зимовий період в мене випадає більше волосся.

15. New look

New look Well-Known Member

оце в мене напевне зараз цей період...але гриви шкода, після кожного такого періоду коса тонша і тонша :girl_cray:

16. Masja

Masja Well-Known Member

В Космо є точно.

• Інформативно Інформативно x 1
  17. happy story

happy story Well-Known Member

Скільки я не намагаюся ,але припинити цей процес не виходить. І вітаміни пила, маски, полоскання. З дієвого лише відмова від фена і настій ромашки. І волосся відростає, помию голову і торчать в різні сторони маленькі волоски .

18. Stroga

Stroga Well-Known Member

на ютубі є відео де пробували той спрей, фігня повна

• Корисно Корисно x 2
  19. Vinnytska

Vinnytska люблю....

@Stroga , чомусь теж так думаю :) Сам процес нагадує мені засіб по догляду за замшевим взуттям :)

• Смішно Смішно x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Дівчата, недавно зробила нову стрижку - асиметричне каре. Тепер потрібна постійна укладка. Волосся досить м'яке.
    Думаю чи варто використовувати мус? Хочу, щоб був гарний об'єм але щоб волосся виглядало природно, живе)
    Порадьте хороший мус або щось подібне.
    Потребую вашої поради бо до того було довге волосся, хвостик. Нічим окрім шампуней та ополіскувача не користувалась.
    Дякую