Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

1. Ellelia

Ellelia Вереснева

Дівчата, порадьте лак для волосся, який справді гарно тримає укладку! може бути і професійний, ціна не має значення, але щоб був хороший.
    Я вже немаю сили шукати нормальний лак.

• Подобається Подобається x 1
  2. MariannaVtst

MariannaVtst Well-Known Member

C:EHKO класний лак

Надіслано від мого ALE-L21, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  3. Masja

Masja Well-Known Member

Користуюсь німецьким Syoss. Зі всього, що пробувала, він мені найкращий.
    Тримає добре, а ще не склеює волосся (відносно, звичайно))

4. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Чи хтось має досвід із користування проф фарбою Ерайба Гамма(іспанська) ? Рекомендували брати окислювач 3% і тримати так з 1,5 год.Щоб процес йшов так як має бути, повільно але якісно) . Хтось так пробував????

5. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

доброго дня, дівчата!
    останнім часом зауважила що почало вилазити волосся, особливо після миття.
    чи то імунітет чи сезон холодів , нестача вітамінів.
    може хтось користується вітамінками (комплексом) або засобами догляду волосся , щоб підживити ріст та зменшити випадіння?
    раз в 100 років вирішила відпустити)воно в мене і так тоненьке ,ріденьке :d7:
    дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Siania

Siania Love Life

Плюсуюсь. Дуже ріденьке стало моє волосся, аж просвічується, моторошно. Підкажіть дієві засоби відновлення росту аюволосся, ну і проти випадіння :sad:

7. Liliya Shukh

Liliya Shukh Member

Дівчата хто робив відновлення кератином? як враження? як довго трималось?

8. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Неможна 1,5год. Якщо не помиляюся, то в інструкціі хвилин 40. Не варто порушувати рекомендаціі виробника.
    Оксі беруть залежно від того, що вам треба. Стійке фарбування, насичсенний колір, є сивина, то не менше 6%.
    3%, то радше тонування.
    Ерайба гамма - непогана фарба, але мені страшенно не подобався запах, який тримався тижні зо два після фарбування. Я з ерайби перейшла на веллу іллюміну.

9. Irina Serova

Irina Serova Active Member

Я щоб укріпити волосся, я у маски додаю муміє та рипійне масло. Ще з досвіду можу сказати, що з випадінням добре справляється спеціальний шампунь від Бреліл - точної назви вже не пам"ятаю, але свого часу він мені дуже допоміг.

10. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Часом не такий чи звичайний numero?

Рисунок30_enl.jpg

11. Eva Reni

Eva Reni Well-Known Member

А хтось користувався нафтою для волосся Польського виробництва?

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, а хтось робив маску для волосся з бананом? Відгуки дуже різні, одні пишуть, що потім вимити нереально, а інші, що суперова.

13. Irina Serova

Ні, не нумеро. Це точно була серія Хаіркур, але не такий як у вас на малюнку, а у звичайній біленькій пляшечці.

14. Текіла

Текіла Well-Known Member

Можу порадити класні засоби для волосся марки KMS California. Я користуюсь бальзамом для пошкодженого волосся, він просто фантастичний. Також до того користувалась бальзамом та шампунем для блонду, гарно підтримує колір.
    В Україні цих засобів, наскільки я знаю, немає. Треба замовляти і чекати близько тижня-двох.

15. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дівчата, що робити, коли волосся дуже швидко жирніє, мушу щодня мити. Порадьте щось, може якісь маски.

16. happy story

happy story Well-Known Member

Це і моя проблема. Теж хотіла б почути як хто з цим бореться.

17. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Нічого нового, все геніальне є простим)
    Screenshot_2016-11-23-06-42-17.png Screenshot_2016-11-23-06-42-06.png

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

воно то не зовсім так, на жаль. Ніколи волосся не фарбувала (може 2 рази тонувала за все життя), плойки\утюжки - також від сили разів 6 за життя, лаками\гелями\пінками також не користуюсь. Рік взагалі не користувалась феном, це був рік догляду за волоссям - кожного тижня маски з яйця, рєпейного масла чи кефіру (тобто натуральні), і ніяких змін не побачила (кидайте тапками, а зараз спокійно сушу феном, і щоволосся без фена, що з феном - однакове). В мене волосся довге, але випадає жменями, жирніє буквально за пару годин після миття. Щоб волосся було гарне блискуче і був об'єм над тим треба попрацювати. Особисто я дійшла до такого висновку - стан волосся залежить від того: чим я харчуюсь (багато жирної\смаженої\гострої їжі - волосся швидше жирніє) і скільки я спала і скільки нервувалась. Більше стресів - більше волосся випадає. За 5 років навчання в університеті, я можна сказати стала лиса, в мене залишилось десь 1\4 волосся.
    Також відкрила для себе шампунь для коней, він дійсно мені допоміг відновити волосся (навіть перукарка запитувала що я зробила з своїм волоссям), розчісування волосся аромамаслами (волосся стало живіше, хоч цю процедуру я починала як ароматерапія), ну і звісно хоч раз в місяць робити живильну маску (я лінива, тому купляю готові в магазині).

19. Vinnytska

Vinnytska люблю....

@Hermi , Ви, розумна дівчинко, самі відповіли на свою проблему. Психоматика. Все починається з того, що у Вас в голові. Розгрузити її треба)
    Особисто я користують кокосовим маслом і відваром льону. Мені дуже подобається. І теж не використовую ніяких засобів для вкладання)

20. Irina Serova

На мій погляд то звичка волосся така. Я з дитинства мию голову двічі на тиждень. Але колись було так, що мені довелося мити волосся майже щодня протягом місяца. І цього терміну вистачило щоб воно звикло до такого режиму і дуже швидко почало жирнитися. Щоб "перевчити" його і повернутися до двох разів на тиждень мені довелося витратити майже два роки.