Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

1. kykysia

kykysia Well-Known Member

номеру мого природньогокольору волосся не знаю:girl_blush2: щось близько темно-русого. вирішила що напевне відпускатиму свій колір природній,як на мене то найкраще, поки не бере ивина, і не тре вічно ті корінці підмальовувати ,а вони в мене вічно якраз і виднілись ((

а чому олії не зволожують? тобто оливкова чи кокосова олія для волося нічо доброго не зробить?:girl_sad:

2. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Олії - то чудово для волосся! кокосова, оливкова - це саме ті, які проникають всередину волосся.
    Якщо ваше волосся нефарбоване, живе, то олії - то саме для вас.
    Якщо ж волосина вбита (якщо по ній більше, ніж раз пройшлися стійкою фарбою, або мелірування, то вона саме вбита), то вона, грубо кажучи, порожня. Молекулам олійки просто не буде за що там всередині чіплятися. Можна хоч літру намастити - результату не буде. Тому спершу волосся треба відживити, а потім балувати олійками.
    Якщо нема сивини і не хочете стійкі фарби, можна безаміачні спробувати на 1-2% оксі. Так ви зможете трошки побавитися з відтінками і дуже шкоди волоссю не наробити.

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
  3. kykysia

дякую,інформативно!ви напевне в цій сфері працюєте)?
    а ,можливо ,підкажете якісь фірби такі безаміачні?

4. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Будь ласка)) я поки що вчуся) про мої пригоди з волоссям я тут на ДП у своєму блозі написала) там і про фарби є). Якщо щось ще цікавить - питайте, постараюся допомогти :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Eva Reni

Eva Reni Well-Known Member

а чим ви порадите його відживлювати?

6. kykysia

окей) я пішла читати Ваш блог!)
    а ше мене мучить чи варто підрізати волосся, бо дже хочу відростити довге, а підрізавши його, це вже ніби як крок назад бо воно коротше..(

7. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Зрізати треба пошкоджене волосся. Якщо кінчики живі, то зрізання не має ніякого відношення до швидкості росту.
    --- дописи об"єднано, 8 Серпень 2016 ---
    якщо влосся сухе ( при терті між пальцями скрипить, на дотик, як в ляльки) то треба протеїни'кератини. Хороша серія з діючим складом є в Шварцкопф, днями напишу у блозі. Але протеїни потрібні лище знищеному волоссю! В інакшому випадку волосся стане, як пакля.
    Зі зволоженням складніше - реально працюючих засобів я знаю небагато, напиклад, система Ланза, але там ціна захмарна( днями маю отримати ще один засіб, бюджетний, то напишу відгук після затесту.
    Ну і програми кратинового лікування. Не плутати з кератиновим вирівнюванням! Теж днями отримаю, спробую і напишу :)

Останнє редагування: 8 Серпень 2016
  8. kykysia

кінчики шидше за все мертві... від сушки, плойки і фарбування аміачними фарбами (частого фарбування!:girl_sad:) а як визначити скільки саме сантиметрів необхідно зістригти аби кінці були живими?

9. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Потріть між пальцями волосся при корінні і кінчики. Якщо різниця не дуже відчутна, то зрізати можна тільки посічені кінчики, щоб далі не сіклося і мало гарний вигляд. Ящо кінці скриплять, то, бажано, їх всі зрізати, бо шкода на них продукт переводити) або максимум, скільки зможете :)

• Подобається Подобається x 2
  10. kykysia

потерла:girl_sad:
    в мене десь сантиметрів 5-7 потрібно зрізати ... таке можливо що то все мертве?

11. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

якщо відчуваєте, що воно скрипить і є суттєва різниця з волоссям, що вище, то неживе :sad:

12. orange girl

orange girl Well-Known Member

поділіться на загал своїм досвідом, якщо можна. Теж мене цікавить це питання і можливість проведення таких процедур вдома. З подругами купили собі засоби ТМ KIS, вже робили відновлення і ефект є, але нетривалий.Задумалася над технікою, можливо неправильно робили. Користувалися описом, який подає щодо цієї процедури сайт, де ми купували препарати.
    Тому, дуже цікавий Ваш досвід і техніка правильна для проведення цієї процедури

13. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Дівчата, а яку б то фарбу обрати після міліровки? Так щоб добрий ефект був))

14. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Я зараз користуюся поки що протеїновим відновленням - шампунь, бальзам і маска Шварцкопф. Але планую купити одну систему - обов"язково напишу власний досвід :)
    --- дописи об"єднано, 10 Серпень 2016 ---
    добрй - то який? :) Я "за" безаміачне тонування волосся. Тримається, звісно, не так довго, як перманентна фарба, але не до порівняння вплив на волосся.

15. mazepynka

@Юкола, я міліровку років 10 робила, а тепер от надумала перейти на однотонний колір. Я темна шатенка і хочу ближче до свого відтінку пофарбуватися, але щоб і відблиск трохи був) а добрий ефект - це щоб раз-два пофарбуватися, а потім лише корені підмальовувати... Взялася вибирати фарбу, а там таке різномаїття тепер, то й не знаю навіть приблизно яку тм обрати.
    А до перукарні не виберусь ніяк тепер з малечею..

16. orange girl

orange girl Well-Known Member

а ще просвіть мене, протеїн=кератин? Я щось думала, що то різні речі

17. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Спробую пояснити)
    кератин - це складний протеїн, основа нашого волосся - 70-80%.
    Білок кератин - це найдієвіший і найефективніший протеін, він діє, як латка, заповнює пошкоджені ділянки волосся і наповнюють структуру.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  18. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А покажіть ваше волосся :)

19. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Не знаю як фарба, але від шампуню може бути. В мене колись після Шауми так почало волосся лізти (а до того ніколи такого не було). Припинила ним користуватись і все пройшло.
    А чим добре підживлювати таке освітлене-фарбоване волосся? Щоб перед олійками ще укріпити? Якісь маски? Чи не то? Чи фарбуватись щоб волосся не було "пустим"? Чула що є процедура "препігментація" навіть, коли перед фарбуванням пусте волосся насичують пігментом, щоб було за що фарбі зачепитись і вийшов колір який потрібно. Але то виглядає як просто намазування волосся тою ж фарбою тільки без окисника.
    Прочитала попередні дописи, бачу ви про кератин писали для відновлення на першому етапі. А мені виглядає так що саме зволодення потрібно, і в нас дієвих зволожуючих серій дійсно мало. Чекаю теж на результат вашого тестування того засобу :girl_smile:

Останнє редагування: 10 Серпень 2016
  20. mazepynka

Якщо без укладки, то якось так)

Думаю, може, безаміачною ф-ю "Кастинг" пофарбуватися?

Вкладення: