Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

1. katkas

katkas Well-Known Member

От теж хотіла б спробувати, але ніяк не можу відпустити довжину гарну, бо маю каре, мені, здається, треба довше. А чому страшно? Яка довжина волосся? За розчинник не пораджу, бо в перукарні хотіла робити, там думаю порадять хороший.

• Подобається Подобається x 1
  2. Mammy

Mammy Well-Known Member

Страшно зіпсувати волосся) в мене, в принципі, не довге, але я думаю буде норм. А от після найрізноманітніших відгуків з нету - почала вагатися...

Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk

3. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Ой я б не наважилась,після гіркого досвіду моєї подружки,коли в неї волосся так спалили і воно лізло кусками,я не хочу такого.Але тут головне знайти хорошого майстра,якому можна довірити своє волосся.

4. marianast

marianast Well-Known Member

Я робила десь 10 років тому. Носилась гарно, поступово завитки розпускались і прийшли у вихідну позицію. Ну я ніякого нищення тоді не зауважила. Десь 5 років тому по моїх слідах пішла коліжанка, так само все ок.

5. Luxury lv

Значить вам повезло,що ви попали до хорошого майстра)

6. octavia

octavia Well-Known Member

Шукаєте розчин ? Ви що хочете самі робити завивку не в майстра ? Я також давно хочу зробити завивку і вагаюсь , вже навіть записалась до майстра але не змогла прийти .Перукар мені не дуже радила робити , бо волосся фарбоване освітлене на 3 тони. Але бачу на на знайомих фарбованих блондинках :connie_pull-pigtail виглядає не погано. Найголовніше, що можна 5 днів не мити голови і виглядати гарно. А я вимушена щодня мити голову і сушити феном :girl_impossible:. Знаю що завивка добре виглядає на тонкому волосі , на товстому триматиметься погано і виглядає не айс. Колись в молодості робила звичайну хімію постійно , але колись то було модно і спалене волосся виглядало природно:girl_haha:.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Mammy

Mammy Well-Known Member

Я вже знайшла розчин і майстра) )) якщо все вдасться, як хочу- наступного тижня робитиму. Планую використати Mossa)

8. katkas

katkas Well-Known Member

Як наважитеся і зробите, то напишіть потім, а ще фото можна, до- і після- :) то було б цікаво, може натхнення прийде й до мене...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

З завивкою треба бути обережним, особливо якщо волосся фарбоване. Недавно в перукарню прийшла дівчина з фарбованим волоссям, що домовлялась з майстром про зававку, то та брала професійні препарати для фарбованого волосся, а коли подивилась на її волосся, то сказала що відмовляється робити, бо може дуже попсуватись волосся. Дівчина в шоці була, видно що настроїлась вже)) А майстер каже, що в неї нерівномірне фарбування (зверху світліше, кінці темніші, бо фарбувалась поверх різними фарбами), завивка може недобре взятись, а після того як почула що дівчина фарбувалась Палєтом, то сказала зо точно робити не буде (колір у неї був якийсь каштановий). Казала що то треба змивку робити, ше щось, і брати преперати для фарбованого і пошкодженого волосся, коротше, відправила її. Потім як та пішла, то сказала що не хоче щоб в неї волосся кусками повідпадало, а потім її винною зроблять.

10. Mammy

Mammy Well-Known Member

Якби всі майстри були такими відповідальними) я не фарбувалась ще, хотіла, але перукар сказала, що між завивкою і фарбуванням волосся повинно пройти 3 місяці.

11. VERO

VERO Well-Known Member

Дівчата, хтось має досвід вирівнювання волосся
    Straight & Shine от Goldwell Мене цікавить саме вирівнювання волосся, а не кератинування. Волосся назавжди має стати рівним. Через 9міс. роблять корекцію. Чи дійсно все так чудово і без підводних каменів?

Останнє редагування: 20 Квітень 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Rona

Rona Мама-йожик

Дєвочки, порадьте будь ласка засіб для підтримання холодного відтінку волосся, аби забирав жовтий пігмент

13. Raven

Raven Мама малятка

Спробуйте balea. Там є серія по догляду за волоссям з підфарбовуючим ефектом. Я так рижину забираю з вигорівшого каштанового. Є маска, шампунь, кондиціонер.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Яка олійка найкраще підійде для сухих кінчиків? Ніколи не мала досвіду їх використання, прошу поради :)

15. Luxury lv

Я колись мала від Бреліл ,потім ще купила собі американську СHI мені вона теж сподобалась,правда там така манюсічка баночка була.Мені впринципі будь яка олійка підходить,вони всі гарно зволожують ,так як кінчики дуже січуться і виглядають сухими на вигляд без них.

16. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Рона, а вам вдалося знайти майстра, який би додому приходив малювати? Бо я шукаю, в мене поки глухо.

17. Dominika

Dominika Well-Known Member

Ось такий шампунь можу радити. Я користувалась колись, в мене був світло-каштановий з мідним відливом, а хотіла попелястий.

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, як знайдете, то і мені дайте знати, бо актуально дуже зараз. Я взагалі хочу пробувати сама нанести фарбу (замовляю професійну в неті), але то вперше, не знаю, що з того вийде...

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Я пробувала, не такий самий, але такого типу. То або в мене криві руки, або його не так просто наносити, я блондинка, то завжди була в сіро-фіолетові плямки, лишилася я того ровера.

• Корисно Корисно x 1
  20. KUSJ

KUSJ мрійлива

цікаво, а якщо темно каштанове, фарбоване хною, то зніме рижий відлив?:connie_pull-pigtail