Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

1. Ripka

Ripka Well-Known Member

Дівчатка, може xтось мае контакти людей (чи фірм), що продають шампуні Пол Мітчел. Скиньте, будь ласка, у ПП. Памятаю, що мені xтось в цій темі говорив, що мае перевіреного постачальника в Киеві, відгукніться... А може xтось знае чи таке добро е у Львові?

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

часом не AilataN колись мала тему з тими шампунями? може в неї попитайте

3. shparynka

shparynka Well-Known Member

А тут дівчинка мала тему з мінералізацією волосся, хто знає, буде вона темку поновляти? І що то за звір такийЮ мінералізація, хто робив?

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Залишу свій відгук про корекцію брів в студії Ілечко. Перший раз робила в Мар'яни, до того ходила до Олесі, але вона звільнилася. Мар'яна дуже гарно і акуратненько робить, мені сподобалось напевно найбільше саме в неї. Так що раджу.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Що саме означає корекція?Це татуаж чи просто пощипати і пофарбувати брівки?

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Друге

7. Luxury lv

От мені би хорошого майстра,а то так вже нащипала,що мало,що з тих брів лишилось,а запустити ,щось не дуже виходить,та й відростають вони так помало..

8. Clementina

Clementina Well-Known Member

на ніч наносіть рицинову олійку, швидше відростають. І теж раджу салон Ілечко, але я роблю або в Оксани або в Маші. Оксана робить швидше, а Маша повільно, але дуже акуратно.

9. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Хтось фарбувався MAJIREL High Lift LOREAL Professionne?
    Які враження? Де її можна купити?

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А мені якраз в Маші не сподобалось, я до неї раз попала і потім все старалась наголошувати, до кого саме хочу записатись. Там всі дівчата гарно роблять, тобто якихось ниточок не вийде - точно. Але що не влаштувало особисто мене в роботі Маші, то те, що досить заширокі мені зробила по формі і надто багато фарби було помітно поза межами брів на шкірі, я такого не люблю і про це попереджаю. Звичайно, що за 2 дні то змивається, та все ж.
    Тепер же Мар'яна трохи пом'якшила мені форму і вигин брів, мені сподобалось. Бо коли в мене такі різкі і широкі - то я виглядаю надто строго і насуплено.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Luxury lv

А як там по цінах на корекцію,дорого?

12. Clementina

за вищипування і фарбування, останній раз платила 80 грн. До того тільки корегувала форму то ціна була 30-40 грн.

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

гм, там вже більше півроку як 100 грн.

14. Жменька

Жменька Well-Known Member

Дівчата, а де можна у львові купити плойку з різними насадками? І яка зараз її ціна, може хтось зорієнтує?

15. Clementina

Значить мені або повезло, або ціна як для постійного клієнта, або знижка за те, що чекала 15 хв)) Але я теж за майже однакову послугу деколи плачу іншу ціну. Не знаю від чого це залежить, чи від майстра чи від "обсягу роботи". І як я зрозуміла, є якась градація, типу "корекція", "форма", "форма+фарбування" і "корекція+фарбування".

16. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

Дівчата,хтось фарбувався фарбою Нувель?Які враження?Стійка? або порадьте якусь з професійних)
    Пробували маску Каллос hair botox? що скажете?
    --- дописи об"єднано, 14 Серпень 2015 ---
    тут знайшла) гляньте http://makeup.com.ua/categorys/49757/

17. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

А я сюди, щоб похвалити шампунь і маску Kallos. Дякую, дівчатка, що порадити.
    Дуже класна маска Шовк, гарно пахне, волосс справді, наче Шовк, посічені кінчики менш помітні, волосся гладеньке. Та і ціна супер на літрову маску. Хочу спробувати ще Кератин і Водорослі, та і про Плаценту хороші відгуки. Короч, хочу всі:)

18. shparynka

shparynka Well-Known Member

В мене є, дуже економна, якраз на Шовк націлююсь.
    --- дописи об"єднано, 14 Серпень 2015 ---
    теж літрова? Ви пробували?

19. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Маски Kallos майже всі літрові, кілька видів є і меншого об'му, але Про-токс лише 1 л. Я не пробувала, але знайомій перукарка радила саме цю серію, казала, що хороша.

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я протестила 3 види малих- з каротином для фарбованого. ванільну і шоколадну. Усі добрі . Шампунями раніше користувалася "пузатими" літровими для фарбованого, а зараз юзаю вже другу банку для фарбованого, але з іншої серії ( подовгасті з дозатором) . Другий варіант мені більше навіть подобається. Вони виходять дорожчі, але для мене трохи кращі. Принаймні на літо. Але найбільше моє відкриття- це фарба Каллос. Ота- з квадратних пачок, бюджетна. Я не мала сподівань на фарбу за 55 грн, але на практиці на моє волосся вона виявилася краще Лореалівських. Трималася місяць ( а з Лореалівських я вже за 2 тижні он зараз вчергове змилася). Це при тому, що пофарбувалася я ще перед відпусткою, і вона витримала сонце, надсолену воду, і миття волосся щодва дні. Мінус лише один- її рідко можна застати в наших магазинах. Вірніше, вона трапляється, але в обмеженому варіанті кольорів.
    Маю ще професійну фарбу Каллос в тюбику, але оскільки зараз трохи змінила колір волосся, не маю змоги її протестити. Так що лежить вона, чекає свого часу ( якщо надумаю знову в темніший фарбуватися)