Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

до масляної маски краще жиророзчинні, ті що ви писали : А і Е
    АЕвіт одна капсула на 50 мл основи. Забула скільки в капсулі. Якщо 0.5 мл знач рідкого АЕвіту 10 крапель на 50 мл основи. ( якось так, я вже призабула, маю чистий вітамін А і Е)
    чистий вітамін Е ( без А) можна не боятися передозувати.

2. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

хотіла б спробувати ко-вошінг. пишуть, що добре для цієї мети застосовувати безсиліконовий кондиціонер. ті, що маю - зі всілякими -конами (диметикон тощо).
    хтось може порадити, який кондиціонер безсиліконовий? і чи дійсно це важливо?
    дякую

3. Talya

Talya Well-Known Member

а можна його замінити маскою для волосся? маю 2 банки по 1 літрі, а куди їх використати - не знаю

4. AilataN

AilataN жива

Впевнена, що ко-вошінг підходить для волосин афро типу. На собі пересвідчилася.
    Мила волосся бальзамами, масками ( що більш логічно, маска має краще промивати), мила кондеями і масками власного виробництва. результат однаковий- волосся не промите, липке, неприємне. Щодо корисності: ніяких покращень стану волосся не відмітила, а на мому волоссі будь-яке покращення одразу помітно)).
    Якщо маєте жорстке, цупке волосся з товстими волосинами, яке не потребує частого миття ( як у моєї подруги, вона голову миє раз на два тижні) тоді в ковошінг можна побавитися.

5. Златка

Златка Well-Known Member

Дівчата, хто користується шампунями для блондованого волосся? Чи дійсно вони "знімають" жовтизну з волосся?

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Коли була платиновою блондинкою, то мила через раз професійним фіолетовим. Еффект був, але волосся після того шампуню жорстке. Все-таки на волосся залишається трошки фарби з шампуню, за рахунок чого візуально воно виглядає не таким жовтим:girl_wink:

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Знімають, але частково і на короткий час. Подруга довго користувалась Bonacure Color Save Silver - каже, що непоганий, але вона намагалась саме фарбою досягти платинового відтінку.
    Можна тут почитати відгуки

http://kosmetista.ru/blog/kosmetichka/13376.html

8. LinaD

LinaD Member

Дівчата, може хтось порадить. В мене своє власне волосся темно-русе , трохи до попелястого ..очі сірі. Завди фарбуюсь на блондинку меліруванням близько 70% волосся, потім тонування. Виходив гарний попелястий блонд. Але волосся як мочалка, не розчісується зовсім. Тому перейшла на фарбування, на блонд. Пробувала в перукарнях різні фарби - завжди виходить жовте...ббббрр, мені не подобається, до лиця не пасує, чоловіку теж такий колір не сподобався. Але зато волосся розчісується. Порадьте, може хтось має досвід власне фарбування на блонд без жовтого, які ви фарби використовуєте..на темний пігмент цікавить. Дякую

9. fiesta

fiesta Well-Known Member

Чула я про бігуді з сіточки, які роблять гарні локони.
    Хтось пробував такі? Як ефект?
    У Львові можна такі купити чи лише в неті?

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. KUSJ

KUSJ мрійлива

подивіться
    на 105 сторінці і дальше обговорювали ці бігуді))

11. vchitelka

vchitelka New Member

Купляла в "Місто краси" фарбу. За порадою продавця-консультанта придбала ще й
    BBCOS KRISTAL Decongestant Hair Oil (голубеньку ампулу).
    Що обіцяли
    Що отримала

12. Clementina

Clementina Well-Known Member

Потребую поради. :girl_flag_of_truce: Волосся в мене доглянуте, блискуче, зволожене, НО жодна зачіска не виглядає так як треба. Коли було по пояс, то було хвилясте, але кінці сухі, обстригла до лопаток, стало ще більше крутитися, вкоротила по плечі крутилося гарними спіральками.
    Після родів волосся крутилося десь від середини довжини, але гарних локонів вже не було, десь через 8 місяців пофарбувалася вперше, два місяці тому ще раз (безаміачними фарбами) і таке враження, що стало ще пряміше. В чому може бути причина (роди, фарбування, не вдала стрижка)? Може порадите щось для догляду, бо виглядаю трохи смішно (волося біля чола, те що повідростало, крутиться і стерчить "обручом", далі - пряме, і кінчики закручені в різні сторони). Хочу назад кучері, бо випрамляти кожен день, то знищу волосся. Порадьте щось, будь ласка.

13. Masja

Masja Well-Known Member

Теж таке цікавить. Пофарбуюсь+ тонування - ніби нічого, але дуже швидко змивається фарба. Вже було бажання повернутися знов до мелірування.

14. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

А де саме знаходиться це "Місто краси"? і скільки коштує ця чудодійна ампулка, ви так описали що і собі захотілось спробувати

15. vchitelka

vchitelka New Member

"Місто краси" на вул. Здоров"я. Ампулка коштує 22 грн.

16. shparynka

shparynka Well-Known Member

Дівчатка, хто як бореться з посіченим волоссям? У мене ця проблема з самого дитинства, завжди мала короткі стрижки. Тепер користуюсь різними бальзамами-масками, але січеться все одно. Може, то якихось вітамінів бракне в організмі? шкода волосся обрізати, бо в основному січеться на потилиці.

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Феном сушиш, шапки носиш? Якої довжини волосся зараз?
    Я від січення кінчиків користуюсь олійкою авокадо. Перед миттям (якщо мию зранку) ввечері наношу на кінчики, заплітаю легку косу і так сплю. Або після миття на мокре волосся даю декілька крапель і розпрділяю по кінчиках. Але треба визначити свою "дозу", щоб волосся не було жирним.

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:38 ----------

В мене кінці висвітлені, то трохи і сухі, але майже не січуться при такому догляді - тиждень тому перукар тільки освіжила кінці, а до того я 3 місяці не стриглася. Так що навіть відпускати довжину можна:girl_tender:

18. shparynka

Олесь, і сушу, і шапки ношу, і прасочкою користуюсь. Єдине, що сказала мій перукар, що треба стригтися кожен місяць, поки січення на кінці волосинки. Я б ще якось розуміла, якби це було з якихось причин, а то ж по жизні) а де ти купила олійку, в аптеці?

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ----------

Довжина трохи за плечі, в профайлі фотка є.

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Замовляла на АйХерб. Перед тим користувалась аптечною з персикових кісточок. Теж подобалась:girl_wink: А волосся фарбоване? Бо олійки фарбу вимивають...
    Щодо стрижки кожного місяця - нуууу... Мені важливо відпустити довжину:girl_wink: По харчуванню - має бути збалансоване. Не забувай про рибу, горіхи. Можна додатково попити вітамінчики. І спробувати стрижку гарячими ножницями - мені колись дала непоганий результат.

20. shparynka

В нас у селі немає такої послуги, це я про гарячі ножиці) отака довжина, яка є зараз, то сама довга, яка в мене була, і зістригати під каре ну ніяк не хочу. Олеся, ти нагріваєш олійку перед використанням трошки?

---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

Волосся фарбоване, бо я вже наполовину сива(

Статус теми:
Закрита.