Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Дівчата, а ті всі вітаміни і комплекси типу Цинктералу годуючим можна?
    Бо в мене кінчики сікутся і пушатся як відростають. А враховуючи, що я відростаю з фарбованого і мене вже дуже сильно обчекрижили і, сподіваюсь, поки більше не вкорочувати (більге нама куди, хіба під хлопчика...)

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Де купували, по яким критеріям обирали, яка ціна? Також вже хочу, хоча проблем жодних, просто так хочеться)
    уххх! Я після попереднього фарбування підмальовувала корені рівно за 3 тижні, бо дуже видно було різницю і гривка в очі сильно лізла, то спеціально лінійкою міряла наскільки відросло волосся- на 23 мм.
    Біда в тім, що я не люблю мати довге волосся, люблю стрижки на другу довжину максимум, третя для мене то вже перебор. Взялася щоб відживити волосся після блонду, а відрощування для мене виявилося бонусом. Значить вдало підібрала догляд і вітаміни, тішусь))

3. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

може глянути за ними на гуртівні професійної косметики на Зеленій, там широкий асортимент всього і різного. детальніше якщо кого цікавить можу написати

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

5. Туфелька

6. fiesta

fiesta Well-Known Member

Почула недавно про кератинову фарбу BBCOS.
    Хтось користувався нею? Як враження?
    Я чула гарні відгуки, але де у Львові можна подивитись палітру та купити її - не знаю...

7. jylanda

jylanda занууууда

маю таке питання, вирiшив коханий потiшити мене подарунком на Рiздво i купити Babyliss Curl Secret. Хтось вже пробував, яка вона в використаннi та машинерiя? В принципi маю випрямляч цiеî марки, то задоволена.

8. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Пробувала я вчора ту процедуру ко-вошінгу.
    Думала буду зранку шампунем мити =), але нє, волосячко файненьке, чистеньке :girl_claping:. В цілому, мені сподобалось - волосся гарне мякеньке, рівненьке і не електризується. Ще подивлюся як довго волосся чистим протримається...

9. Туфелька

чим мили? спеціальним бальзамом для ко вошингу чи простим безсиліконовим?

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я таке робила з кондиціонером від Natura Siberica - було файно. Сьогодні купила собі італійський шампунь і маску. Шампунь мигдалевий пахне так, що хочеться їсти ложкою. Для тонкого, пошкодженого чи фарбованого волосся. В мене волосся в нормальному стані, але запах просто затьмарив мені розум:girl_in_dreams:
    Маска з перцем чілі - пахне зовсім не перцем, а чимось приємно-солодким. Виробник обіцяє, що вона стимулює роботу корінців волосся, надає блиск і ще купа чудодійних ефектів:girl_cool:
    Завтра почну пробувати. Може, хтось вже має такі засоби?

11. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Почитала в неті трохи про те як то все робиться, подивилась чим роблять, згадала що маю котрусь з "Бабушок Агаф"ї" - її і пустила в розхід :connie_pull-pigtail.
    А то ще й спеціальні засоби, як оказується, бувають :girl_blush2:

12. Туфелька

і вони досить недешеві :girl_yes: але я читала що добре підходить Сьйосс безсиліконовий, хоча сама не пробувала))

13. Златка

Златка Well-Known Member

І я пробувала
    неспеціальним, а звичайним безсиліконовим

Теж думала, що буду перемивати :girl_crazy: Загалом враження хороші, волосся як після масочки, але то не моє :girl_cool: - на другий день уже треба було мити, волосся масним не було, але як-то кажуть, лежало пляцком на голові :girl_sad: Ну, хіба ще спробувати спеціальний засіб, може, з ним такого ефекту не буде.
    Туфелько, а у Вас волосся однакове після процедури спецзасобом і звичайним безсиліконовим?

14. Туфелька

я звичайним не пробувала, але я всеодно мию голову через день, то думаю що різниці б не помітила))
    Зимою, коли дійсно холодно, -20-25, а не так як зараз то я повністю замінюю миття шампунем на ко вошинг, бо шкода крім морозного вітру і снігу сушити волосся ще й шампунями. Хоча,замовила собі Фітожоба і Фітонектар, ніби досить м"які шампуні, спробую чередувати ко вошинг з ними ще, бо Фітором мені дуже сподобався.
    Колись я мала Фітоциан від випадіння то мені він взагалі ніякий був, я думала що ця марка ніяка, тепер я кардинально змінила свою думку про Фіто. Дала другий шанс і відкрила для себе її з іншого боку. Але, повторюсь, тоді моє волосся було в ненайкращому стані, не порівняти з тим що зараз, може тому ефект не подобався, але мені було невтямки, що солому нічим не оживити :girl_cool:

15. AilataN

AilataN жива

Для ко-вошинга зробила кондиціонер сама, по всім правилам ( без силіконів). Робила в різних варіантах.
    враження такі ж.
    Користувалася досить довго, щоб визначити чи відбудеться момент "переключення", ні, такого не сталося.
    За час експерименту стан волосся не покращився.
    Думаю, що ця процедура підходить людям з жорстким , кучерявим волоссям ( типу афро).

16. vchitelka

vchitelka New Member

Дівчата, хтось фарбувався фарбою Ерайба? Цікавить, чи не пересушує волосся?

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а розкажіть мені чим поганий силікон? і що таке "втирання силікону"?

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а як там зі складом?

19. Туфелька

він наскільки я знаю обволікує волосину, ну і накопичується, коли волосся перенасититься ним, виглядає тьмяним. Це все що я знаю.При ко вошингу він поганий, бо таки обволікує волосину, а нам її треба бальзамом промити, а не запечатати бруд.
    Про втирання ніц не знаю.

20. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, чи користувався хтось італійськими засобами для волосся Alfaparf? Я кинула оком на таку маску (та й загалом на ту серію), але зважаючи на ціни, віришила попитати у вас, бо супер-відгуків про цю серію нема, хоча мене переконували, що якщо я хочу "діамантового блиску" на волоссі, то це "саме то".
    Сьогодні перший раз пробую серію від Естель для зимового догляду (шампунь+бальзам+спрей-догляд з антистатичним ефектом). Вже замучилася від того наелектризованого волосся, може, поможе.

Статус теми:
Закрита.