Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ellelia

Ellelia Вереснева

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

це також радили. Починати з очистки ЖКТ, печінки, а потім все інше... волосся, шкіра, нігтів, що кому. Але якраз лецитин, омега 3, ліпоева к. і те, і те відразу прочищають. Чи ні?
    Я в цьому взагалі не спец)
    і що Ви пробували? так багато всього на раз:girl_impossible: воно не зашкодить?
    Я одне, що приймала, то це дріжджі пивні. Також боялася, бо казали, що можна сильно поправитись, але нічого такого не замітила, та й покращення не було.. що пила, що ні. Тому хочу спробувати біотин.

2. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Стосовно цинку, його ж потрібно приймати одначасно з масляним вітаміном, бо інакше не буде засвоюватись?

3. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Трошки інакше. Якщо переборщити з дозою цинку, то організм втрачає залізо, мідь і вітамін А ( який власне масляний і добре його з вершками приймати).

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

в мене - завжди так, хм...

то як зовнішнє? чи як?

Я пила біотин, то мені майже так само, що пила, що ні. Пила за приписми дерматолога і тривалий період.

Мені набагато кращий результат від комплексів вітамінів, а не одного біотину. Напр, від 2-місячного курсу Біони нове волосся росло дуже гарно, навіть укласти важко, бо свіжовимите волосся стирчить прямо їжачком. Зараз п"ю Фітофанер, випадіння значно зменшилось. Побічних ефектів типу дискомфорту у шлунку чи тошноти - жодного. Планую допити 2-місячний курс Фітофанер, а тоді ще навесні взяти, бо замовляла я бонусний комплект, розрахований аж на 4 місяці.

5. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Тобто, якщо допустим пити препарат цинку (зараз п*ю Цинктерал), то бажано ще додатково приймати вітамін А?

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

7. Dominika

Dominika Well-Known Member

у мене все починається з носу і насмарку, ним і закінчується. Горло за останні років 10 боліло може 2 рази. Все решта - тільки соплі, жар, ломота і т.д.

8. Stroga

Stroga Well-Known Member

завжди з горла починається, хронічний тонзиліт і всяке таке, але проблем з печінкою взагалі ніяких, навпаки здорова! Перевіряла недавно. З горлом проблеми з дитинства.

9. kristas

kristas Well-Known Member

10. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Все приймала, бо мала сильне випадіння волосся. Потрошки ж.

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

Желатин розчиняєте, вливаєте в кефір або іншу рідину) Я в юшку від варення ще лила) І п"єте/їсте)

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

11. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Стосовно Фітофанер, дівчатка , вважайте. Бо моя подруга пила. Волосся почало шалено рости. Але як на голові ,так і по всьому тілу. Тепер не знає як того добра(оволосіння) позбутися....

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Подруга тільки Фітофанер приймала і все?

Оволосіння по тілу - це більш схоже на якісь гормональні збої в організмі.
    Або ще таке буває при використанні досить сильних засобів від алопеції, що містять міноксидил, як напр. Регейн. Але в інструкції так і вказують, що побічним ефектом може бути посилений ріст волосся на обличчі, тілі. Після відміни препаратів і побічні ефекти проходять.

Я приймаю Фітофанер другий місяць, до того пила 2 міс. Біону, то писала вже, що дуже помітний ріст волосся на голові, а на тілі, тьфу-тьфу, ні.

13. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Так. Я її теж про це питала. Вона пила їх 4 місяці.

14. Ellelia

Ellelia Вереснева

от власне я також про таке і чула, і багато читала. Одні пишуть, що добре, бо вже ж таки волосся росте на голові дуже швидко, а те , що по всьому тілу, то не проблема, бо і так, і так воно є. Я от , наприклад, була би не задоволена таким ефектом. Особливо на обличчі... брр.
    а якщо ні? це ж ще одна проблема добавляється. Навіть від звичайного біотину читала про швидкий ріст волосся по тілу. Якби ж то знати, що все буде добре, щоб потім не жаліти, і не думати. нащо то було треба, було ж все не так і погано... ех:girl_in_dreams:

15. Туфелька

Я вітамінні комплекси п"ю щороку по два курси- восени і навесні. Біотин приймаю в досить великій дозі 10 мг. на день. В мене ніде крім голови ріст волосся не пришвидшився, все як завжди.

Щодо прийому желатину- можна робити собі галяретки з компотів, а ще є желатин в капсулах, на айхербі бачила. Не знаю як він при прийомі всередину діє на волосся, чула про маски з желатином хороші відгуки, але сама таке не ризикую робити, бо не уявляю як потім той клей з волосся вимити.
    Знаю точно, що желатин приймати внутрішньо рекомендують тим, в кого проблеми з суглобами.

16. Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

цілком нормально вимивається, правда я не бачу на своєму блонд-волоссі вав ефекту (може тому, що не є знищеним)

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Та я писала про такий побічний ефект у конкретного препарату - міноксидил. І його приймають люди, в яких йде спадкове незворотне (без застосування препарату) облисіння. І їм напевно то вже не так і важливо ті побічні ефекти, бо проблема втрати волосся на голові цілком реальна.

А вітаміни таких побічних ефектів не повинні мати, принаймні я в інструкціях ніде не зустрічала.

18. Туфелька

Дівчата, хто має домашній Дарсонваль? Він покращує ріст чи стан волосся? Хочу купити, та не знаю чи варто.

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Маю. Користувалась курс 2 тижні. Зараз зробила перерву. Під час використання росло трішки краще - швидше довелось підфарбовуватися.

20. sonyk

sonyk New Member

я робила маску з желатину,так зване ламінування в домашніх умовах, желатин дуже добре змивається з волосся і волоссячко стає таке гарне,мякеньке і блискуче):girl_spruce_up:

Статус теми:
Закрита.