Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

голову мию через день, дуже рідко через 2 дні, термозахистом теж не користуюсь, сушу феном відразу після того як витираю волосся рушником
    пінку наношу на волосся при коренях, кондиціонер для волосся ( в ті рідкі дні коли ним користуюсь ) то наношу від середини довжини волосся і до кінчиків)
    масками і олійками не користуюсь взагалі
    тобто особливо волосся не доглядаю і не лелію, швидше навпаки, але вчора стриглась з перервою в 3 місяці і чесно переживала щоб мені не обрубали 5 см, майстер сказав, що зніме все посічене волосся ( то в принципі і є завжди моя умова, найкращий догляд за кінчиками-їх вчасне обрізання ггг) і підрізав від сили 2 см:girl_dance: щоправда сказав відчувається, що волоссю по довжині бракує вологи, я це і сама зі зміною води відчула...
    до чого я то все? дуже важливо підібрати засіб, що відходить саме вам, але думаю якщо волосся дуже січеться/псується, а маски/олійки суттєвого результату не дають може варто звернути увагу на харчування/вітаміни?
    що то?

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

маю L’Oreal Professionnel EverCreme Cleansing Conditioner, з мого улюбленого проф. лореалю, але читала що підходить навіть сйосс той без силікону, ну але сйосс і моє волосся, то табу. ІМХО.
    ко вошинг це миття волосся бальзамом (спеціальним)

3. preciosa

preciosa Well-Known Member

в мене також було таке враження... корситувалась 0.5 чи 1л шампуню, то об*єм згасав і згасав... Прилипало волосся... Недавно закінчила свої 1.5л Голдвелл для об*єму, то можу сказати, що сподобався. Не прилипало волосся, не сушило занадто, як люблять робити шампуні для об*єму, блистіло і гарно пахло)) Зараз хочу спробувати живильний Голдвелл, кажуть, що не жирнить волосся. Мала пробник - сподобався, а запах взагалі супер))

4. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Туфелька, Ваші зусилля того варті - волосячко виглядає здоровеньким!
    - йду читати, що то таке є..
    Ще хотіла б попросити - покажіть як виглядає реп"яхова олійка у формі спрею і поділіться де ви її надибали - теж хочу, аби легко наносилась)))

5. Туфелька

lovikyou, дякую за комплімент :girl_blush2:
    купувала в аптеці на Б. Хмельницького в ВАМі на 1 поверсі, ціна 25 грн., але думаю в інших магазинах дешевше.

6. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Волоссю, яке швидко жирніє, теж корисна буде?

7. Туфелька

В мене жирніє, мию голову через день. До олійки було так само.
    Мені олійка тільки стан волосся покращує а на жирність не впливає.

8. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

ого, а це не забагато буде?

9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

я не можу ходити з немитим, навіть як вдома весь день. роблюся хвора і недобра, коли волосся таке.
    купила у ватсонсі якусь італійську марку Giardini di Bellezza з вівсом, шампунь і маску
    мені подобається, як очищає, дає дуже гарний блиск, пахне суперово, відчуття свіжості волосся тримається довше, ніж від інших засобів.

10. lovikyou

Трохи слідкую за темкою, то розумію, що Ви їх в основному замовляєте через нет. Де у Львові можна от просто прийти і вибрати в центрі?
    Я користуюсь періодами - в основному використовую баночку (чи саме, чи в якісь масочки), а наступну купляю десь за місяць, але впливу на жирність не має...

11. Туфелька

та ні, в день допускається 20 мг. біотину, але то при проблемах таких як алопеція (випадіння аж до облисіння -сорі за каламбур)

на Добробуті "в тих хлопців" (тут про них писалося багато). Але в них ціни :girl_cray:, в інтернеті значно дешевше.

12. lovikyou

Не вмію я з тим бавитись)))) з тими оплатами і доставками - то для мене страшне діло...

13. Туфелька

оплата кур"єру, доставка під двері, парфумерія юей. Тільки там вигідно купувати до спілки, бо доставка 50 грн., а так якщо приміром п"ятьом вийде по 10 грн.)) Але ціни там привабливі)) Частенько там купую.
    Нагадала ще один мінус- чекати 10-14 днів, зато все гарантовано в-ва Іспанія або Франція (проф. лореаль), ніякої Росії.

14. lovikyou

15. Туфелька

16. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

от і я повелася на те, що він ІталійськиЙ, добре що хоч маску не купила, абсолютно мені не підійшов, лупа страшенна від нього почалася:girl_devil: Дякую, Туфелько, за таку вичерпну відповідь, щодо мене, то не висвітлюю волосся вже 2 роки (перейшла на темний колір), зістригаю щомісяця по 1 см., оскільки січеться, прасками взагалі не користуюся, феном 2-5 рази на міс., лаки, муси, і ін. засоби для укладки дуже рідко, лише при потребі, коли йдемо на забаву і роблю зачіску в салоні, для себе зрозуміла, що необхідно придбати дійсно вітаміни і пропити курс, ну і якийсь "людський" (читати професійний) шампунь:girl_wink:

17. Туфелька

мені дерматолог радив комплексно: біотин+ комплекс для волосся+ кальцій/магній/цинк. Реально помогло, за пів року жодного січеного волоска. А колись не могла фарбуватися в темний, бо на кінчиках так сіклося волосся що виглядало як білі цяточки.

18. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

то все окремо можна придбати в аптеці, чи в комплексі, тобто в одних якихось таблетках?

19. Туфелька

все окремо. я цього разу то на айхербі замовила.

20. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.