Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Furore

Furore New Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

mazurik, у дівчини на цій фотці неоднорідний колір, там або мелірування або колорування.

2. Milka

Milka Moderator

Я сьогодні спробувала крем-хну HERBAL TIME ну бо не могла я більше бути нефарбована (трохи сивини, трохи після моря колір зіпсувався). Довго шукала щоб щось нешкідливе, раніше під час вагітності взагалі не фарбулась...але роки роблять своє)). В Болгарії купила цю крем-фарбу і наразі дуже задоволена...колір просто моя мрія(я брала каштан), волосся мяке і блискуче, сивина теж гарно зафарбувалась. Тепер мені цікаво скільки часу вона протримається. Хтось мав досвід з цим видом засобів для волосся(шампуні, крем-фаби)?
    А ще купила собі шампунь і бальзам на основі глини, ще не пробувала, але по відгуках ніби непогана косметика. Трохи покористуюсь і напишу відгук.

3. Sankasan

Sankasan Руда мама

Ну ви просто в точку попали:) це моя тема:) замовляю їх через інтернет, і маски, і шампуні, і тонік. Тільки я рудим користуюсь. Якість - супер. Ціна - супер. Волосся дійсно гарне та блискуче. Що мені подобається, не залишає плям на одязі - постілі, якщо потіти. Змивається десь за 2 місяці, але все одно, навіть не то що змивається і стає тьмяним, а просто міняє відтінок. Мені, як прихильниці рудого, дуже подобається. Від насиченого мідного кінчики стають світло мідними( на стару міліровку)

4. Mammy

Mammy Well-Known Member

Дівчата, підкажіть, що можна купити... Ситуація така: волосся в мене хвилясте, зараз намагаюсь відпустити довжину, але через те, що стрижка була "сходинками", кінці стирчать в різні сторони, виглядає це негарно. Волосся не вкладаю, бо тонке і швидко пошкоджується. Чула, що є якісь спреї, може хтось користувався, знає?:girl_flag_of_truce:
    Дякую...

5. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

була недавно в Б"юті, купувала там ремувер для волосся, то потрапив мені на очі набір засобів Естель для швидкого відрощення волосся, ціна не захмарна була, просто не зацікавило, бо не мала часу на оглядини, а ви погугліть, може й відгуки є)

масел, спреїв, флюідів від тої проблеми сила силенна. Вам треба підібрати свій улюблений. Для мене таким є Флюїд Лореаль Профешнл Люміно Контраст. Він ніби призначений для контрасту мелірованих пасем, але мені він ідеальний на кінчики- не пушаться, волосся не обтяжене, не злипається, розсипчасте і гарно пахне:girl_curtsey:

6. Ellelia

Ellelia Вереснева

Не знаю куди писати, але дивіться, яке я відео найшла. Вже так хочу таку штуку))) От чого тільки не придумають)) По Росії з 9 вересня вже можна заказати онлайн, а у нас напевно ще не скоро, тай не думаю, що ціна буде дешева... вроді близько 1,300 грн.

http://www.babyliss-paris.ru/curl-secret/

7. Туфелька

На Амазоні такі є, ціна від 100 до 400 доларів.

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_n...aByliss &rh=n:3760911,k:Curl Secret BaByliss

8. kristas

kristas Well-Known Member

Цікаво яке воно на практиці?

9. Туфелька

мені теж цікаво яке воно, наскільки псує волосся, яку довжину треба мати щоб його використовувати і чи воно намотує абсолютно гладеньке волосся як в своїй рекламі, чи й хвилясте візьме?

10. Gentle

Gentle Well-Known Member

Псує, напевно, в тій самій мірі що і звичайна плойка.
    Пише внизу, що
    Класна штука! Добре б було таке мати, але ціна.. Хоча та фірма загалом на порядок дорожча, ніж аналоги, бачила, що вона популярна на блогах.

11. jMoondance

jMoondance Member

А крем-хна це на природній основі? вона не псує волосся? Вона дає легкий відтінок і блиск, я правильно зрозуміла. Я завжди хотіла попробувати. Але не фарбувати фарбою для волосся, а лише легко насичити колір.

---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ----------

хороша крем-хна?

12. Dominika

Dominika Well-Known Member

У когось був досвід поступового переходу в домашніх умовах з каштанового фарбованого до темно-русого.
    Я років з 5-6 фарбувалась у темно-каштановий. Років вже 2 перейшла на середньо-каштановий, і тепер вже втретє пофарбувалась у світло-каштановий. В результата волосся має трохи нерівномірне забарвлення. Коріння і кінчики світліші за середину довжини.
    Фарбуюсь щомісяця.
    Вніманіє, вапрос))))
    Чи є якісь шанси, що за декілька місяців я візьму темно-русий і, такі да, у мене волосся буде русе. Чи все рівно тре робити змивку.

Дякую за увагу))

13. Туфелька

я з рудого перейшла на блонд завдяки ремуверу. Він розриває молекули барвника і виводить їх з волосини , при цьому не пошкоджуючи самої волосини. Наносите ремувер, вимиваєте небажаний пігмент, а тоді фарбуєте волосся в обраний вами колір. Все просто) В мене зараз біле здорове волосся.
    Але не купуйте ремувер Естель, бо він смердить. Є італійський, він супер.

14. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

а якшо не фарбувати після того, як волосся виглядає?

15. Туфелька

в мене з рижого виглядало як світло лимонне, це була ідеальна база для фарбування в блонд і я не могла цим не скористатися)) а взагалі ремувер наноситься до 5 разів в один день без шкоди волоссю, ну але то напевно з кольору воронового крила треба 5 разів. Щоразу волосся світліє, зупиняєтесь на бажаному відтінку і або фарбуєте, або залишаєте так.

16. Dominika

Dominika Well-Known Member

Скажіть, а він дійсно не сильно пошкоджує волосся?

17. Туфелька

якщо живете на Топольній, то можете глянути (і помацати) моє волосся)) мені зовсім не пошкодив. Змивала тричі в один день, вдома, сама. А як відомо- з рижого в блонд найтяжче перефарбуватися, з чорного легше. Головне- дотриматися інструкції і в кінці нанести активатор для закінчення реакції окислення. Одна відома майстриня цим правилом знехтувала і в коліжанки голова ще тиждень смерділа тухлими яйцями і капустою, мало того, волосся за пару тижнів стало як мочалка. А все тому, що не було зупинено реакцію окислення і при кожному митті голови реакція проходила знову і знову і палила волосся.

18. Ellelia

Ellelia Вереснева

От найшла відео. Локони мені щось не дуже сподобались, люблю більш хвилясті, але класно те, що з такою штукою ніколи не обпечеш пальчики, а то у мене з плойкою завжди все не так, тому треба рукавичку одягати, яку я завжди десь покладу і не памятаю де:girl_crazy:
    http://www.youtube.com/watch?v=95g6t8P0Ads

19. veronka

veronka зла друзя

прикольно, якраз для мене)) трохи пошукала в неті знайшла найдешевше 1400грн

20. Туфелька

на Амазоні є по 100 дол.+ 7 дол. доставка в Україну. єдине що 3-4 тижні чекати.

Статус теми:
Закрита.