Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

коліжанка шатенка малювалась в каштановий то змилось...я руса малювалась на 2 тони світлішим то теж змилось дуже швидко...

2. airy_cat

airy_cat New Member

А у меня безамиачная и окислитель 2%, и, о чудо, седину берет, и не смывается. Но я о другом - у меня волосы за месяц по любому отрастут так, что краситься придется, так извините какая разница?

3. AilataN

AilataN жива

хіба в тому, що по довжині не тре протягувати, а тільки коріння промалювати

4. airy_cat

airy_cat New Member

так все равно по-красивому через раз-два надо всю длину протягивать :) маски и все такое никто не отменял)

5. LadyLand

LadyLand New Member

все залежить від структури волосся, Вам пощастило більше ніж іншим - колір краще залишається в волосині.

6. LadyLand

LadyLand New Member

Дівчата, хто фарбується в руду, потрібна модель на 25.04.2012 (відросле коріння на +-3 см)!!!!
    І можливо чиясь мама згодилась би на фарбування - має бути сивина 60-70% (відросле коріння на +-3 см)!!!!

7. Analgina

Analgina New Member

Підкажіть чи хтось з вас бачив в продажу, або вже навіть і користувався еліксирами (маслами) для волосся Syoss або Gliss cur. Читала відгуки в інтернеті, то пишуть що хороші засоби, ціна близько 100 грн. Додаю фото:
    [​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 12 Квітень 2012
  8. preciosa

preciosa Well-Known Member

Купила собі сьогодні у Ватсонс шампунь Parisienne Semi di Lino. Ще не користувалась таким... Сьогодні випробую))
    Дівчата, а ви користувались таким шампунем? Як враження?

9. kristas

kristas Well-Known Member

А я вчора купила ось такі рідкі кристали, для проби

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

поділитесь згодом враженнями - бо я на них щось дивилась-дивилась, вагалась, але так і не купила.

11. Analgina

Analgina New Member

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

Випробувала - пишу враження:
    -шампунь не густий, досить рідкий
    -піниться добре, але не величезною шапкою піни))
    -добре змивається, що для мене дуже важливо, бо, чомусь Пол Мітчел розчарував мене тим, що погано змивався, не зважаючи на те, скільки часу я стояла в душі))) і від того волосся швидко жирніло і шкіра голови не вимивалась... щодо цього шампуню - то тут проблем не було, принаймні, якщо судити з першого разу...
    -волосся блистить, не обтяжене...
    -єдине, що трошки запуталось волосся, але це у мене раз на раз не попадає, тому все-одно використовую на вологе волосся спрей-догляд Syoss, який справляється із цим.
    Подобається мені цей спрей.

13. kristas

обов"язково :) сама довго вагалась...попередні мала ось такі
    Була дуже задоволена, вистачило мені їх на рік.

14. kristas

Враження так собі..нормальні, але нічого особливого...
    ці мені кращі

15. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я таки зробила ту біозавивку!!! що я можу сказати? мрії збулися)))) тепер мию голову раз на 3 дні (можна і довше не мити, але то вже рефлекси). волосся злегка кучерявиться, якщо намочити і використати пінку то маю мокрий ефект, трішки лаку і маємо додатковий об*єм при коренях. поки що волосся виглядає живим і не перепалене (як при звичайній завивці), побачимо, що буде далі. наразі задоволена на всі 100

16. Analgina

Analgina New Member

Дівчата, а чи хтось купувава рідкі кристали від Бреліл, але ті нові, з маслом арагани? Чи є різниця з класичними? Бо мені скоро час купувати, вагаюсь.

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

а хтось знайшов, де продається чисте moroccan oil? я питала в парадоксі і на сайті миловаріння, то ніде немає... А по відгукам читала, що бреліл навіть не порівняти з ним, дві великі різниці.

18. Tsypulka

Tsypulka Member

напрклад, тут http://sapone.com.ua/shop/product/734
    але воно дорогеньке...

19. Just me

Just me Member

Дівчата, нащо вам той moroccan oil, купіть собі чисту арганову олію, і дешевше вийде. Головне щоб у скляній пляшечці була. На польському Аллегро того купа, думаю, знайдуться й такі, які за кордон висилають. І недорого, 100 мл десь в районі 30-40 злотих (до 100 грн).
    Хотіла спитати, чи хтось має рідкий шовк для волосся від Delia? Недорогий, то й не знаю, чи ефективний..

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

У мене були звичайні і є арганові. Різниця трохи є. Мені здається, волосся після останніх шовковистіше. Проте, мушу зізнатися, мене Бреліл не так вражає, мабуть, через свою консистенцію ріденьку. Куди краще підходить моєму волоссю Erayba#15, ще плюс купила собі нещодавно дешевеньку(21 грн) суміш масел від Ароматики для укріплення волосся, але я не роблю так, як там пише, а перед миттям голови втираю в корені, потім наношу на кінчики і трошки по всій довжині. Під шапочку і злегка феном підігріти, хвилин 10-15. Хоч масло й жирне, змивається без усіляких проблем, потім на напіввогкі кінчики наношу сироватку Erayba і волосся майже як з реклами, тільки ламінування бракує...

20. Analgina

Analgina New Member

а де ви її купуєте, яка ціна, скільки мл.? Шукаю якусь альтернативу Брелілу, бо чи мені так здається, чи звикла до нього, чи банально придираюсь- ефекту не помічаю.Висохне волосся- а кінчики такі як і були, навіть іноді і сухість присутня, що дивно, бо без масла сухість менша.

Статус теми:
Закрита.