Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

то правда, я колись намагалася за таким принципом відросити волосся і дивувалася, чого мені то не вдається. А тепер стрижуся рідко, тільки коли вже ну конче троха зрізати сухих кінців і волосся стало таке досить довше :) і росте досить швидко, фарбуюся фарбою приближеною до натурального кольору, але коріння всерівно бачу.

2. Vероніка

Vероніка Never give up

Не має значення, зазвичай додаю 1 ст.л. олії, в мене довге і густе волосся.
    З домашніх масок подобається кефірна і з свіжих дріжжів (рецепт AilataN).

3. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

4. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Капець!!!!!!Я б напевно так і впала з крісла якби зі мною таке трафилось з дівчиною з відео:girl_impossible:

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

просто реакція дівчини викликає сміх, а так - можна тільки поспівчувати
    ну і видно, що волосся тоненьке і неміцне, вона то вперше робить чи просто плойка така термоядерна...

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Капець...
    Певно, температура максимальна. Або якийсь обмежувач нагрівання в плойці згорів і вона перегрілась..Бо навіть тоненьке волосся мало б залишитися на власниці після накручування:girl_blum:

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

8. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

чи хтось користується такими бігуді? дійсно виходять такі локони, як в рекламі?

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

Е відео на ютубі з тими бегудями :girl_wink:

10. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Ефірні олії - "транспортери". Тобто, СЛСи та іншу красоту) захоплюють з собою, проникаючи в організм, швидко і надійно)
    Я читала, що з хімією сполучати їх не бажано.

11. Женічка

на тому ж ютубі у тої ж дівчини хіміка слухала наступну думку про СЛС.
    Вона каже (а за освітою вона хімік, і, думаю, каже не просто речі ніким не досліджені), що відсутність СЛС у шампунях є грандіозним рекламним ходом, оскільки в наш час дуже модні найнатуральніші продукти, от виробники і вхопились за ті СЛС. Насправді, не такі вони вже й шкідливі, вони не проникають в організм і не накопичуються у ньому, як, наприклад, фосфати. Протипоказанням до застосування СЛС є алергічні реакції на них, такі, як лупа, зуд шкіри голови. А якщо шкіра голови нормально реагує на СЛС, то відмовлятись від них повністю неварто :) вони допомагають розчепити жири і вимити їх з волосся, от і все.

12. Orman

Orman Модератор-бомба

тестували їх на стб - повний провал

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

гарно піняться, і є практично у всіх миючих засобах. Може не таке вже і зло, але я хотіла собі якось його взяти на роботі, щоб зробити піну для ванни (ну був у мене такий бзік), то мене відрадив один розумний чоловік, сказав, що крім великої піни ніц доброго мені то не дасть. А йому вірю, справді толковий дядько ;)

14. kristas

kristas Well-Known Member

15. Valensia

Valensia Well-Known Member

Чула від когось із знайомих, що ні...
    Я маю такі звичайні
    то мені підходить, і локони красиві.

16. Женічка

дівчата, а за яким принципом працює шампунь ля об"єму? він підсушує волосся і зарахунок цього воно об"ємніше, чи я щось собі придумала?
    я в ступорі. йде весна, а у мене на голові відросше мілірування, довжина задовільна, але якість мене вбиває, чи то підстригтись під хлопчика і помалюватись на рижу, як в школі, дивитись в дзеркало на себе не можу :girl_cray:

17. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

краще просто пофарбуйтесь в однорідний колір, близький до Вашого :).
    буде жіночно і гарно, і відразу загальний вигляд голови зміниться в кращу сторону!
    я не помічала ніколи ніякої різниці і ефекту між тими шампунями, гладкими, об"ємними, кучерявими, бла-бла.

18. nattsol

nattsol Well-Known Member

в мене від "об'ємних" шампунів волосся електризується і заплутується, тому ними не користуюсь

19. AilataN

AilataN жива

Шампунь піднімає лусочки на волосині , вони чіпляються одна за одну і таким чином волосся більш розпушене. Кондиціонер не такий кислотний як інші , має в собі спеціальні кондиціонуючі додатки, що розпушують волосся.
    Звідси відчуття поганого прочісування, і, часто, електризації ( хоча нормальниі засоби такого не роблять, мають в собі складові забираючі такий ефект).

Як на мене, то об"єм досягається стайлінгом і вкладанням. Шампунь і кондиціонер в цьому є гарними помічниками, але тільки помічниками.

20. innamorata

innamorata Well-Known Member

а я колись купила і.... повне фіаско :sad: висушити феном нереально, за ніч не сохне. я якось на вихідні добу з ними ходила. все одно не висохло :sad: так що тепер лежать ті бігуді без діла. як хтось хоче, можу віддати за шоколадку :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.