Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

рИцинова олія = касторовое масло

2. Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Таку штучку дівчата в H&M замовляють...

3. Latane

Latane Well-Known Member

Хіба десь у Львові в магазинах для перукарів не може бути? Чи в інтернет-магазинах в Україні?

4. Orman

Orman Модератор-бомба

ну не знаю, я мала волосся довге до попи - ніколи мокре не розчесувала, і без ополіскувача потім нормально розчесувалась...

в мене інша біда, дууууже суха шкіра голови, от волосся нормальне, а шкіра - капець. Чим то мазати, щоб волосся не пережирнити, а шкіру врятувати?

5. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

"Сульсену" пробували? В мене дуже гарні після неї відчуття саме шкіри голови були, бо в мене теж суха.

6. Alicia

Alicia Well-Known Member

Купила масло макадамії в аптеці, волосся після неї сяє, наношу на кінчики після миття голови (5-6 крапель), ніякої жирності немає, все вбирається чудово, на відміну від інших масел.
    А для шкіри голови мені найкраще допомагає кефір або шампунь з чорного хліба (зрізати скоринку, а м"якушку подрібнити, залити на 5-6 годин окропом, потім цією кашкою мити голову).

7. Vероніка

Vероніка Never give up

В мене теж. ;)
    Коли роблю маски для волосся, додаю оливкову або реп"яхову олію. В шампунь додаю кілька крапель ефірної олії - апельсина, іланг-іланга.

8. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Дівчата, а як часто ви підстригаєте кіньчики волосся? Вичитала в неті, що кожного місяця підстригання волосся хоча би на 5мм.- пришвидшує його ріст.... Сама підстригаю кожного місяця 1-2см., і як такого процесу швидчого росту не бачу....:sad:

9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

за потреби
    як правило, 1 раз в 2,5-3 місяці знімаю кінчики та оновлюю форму

10. Hanny

Hanny Active Member

Я довший час підстригала кінчики раз на 1,5-2 місяці, по 1 см , моє волосся росло чудово, і ніяких січених чи сухих кінців. Але це в комплексі з масками, вітамінами, а просто від частого підстригання на 1-2 см в місяць, не думаю що буде аж такий помітний ріст!!! Ну і в місяць волосся росте всього на 1-1,5 см!!!
    А мене цікавить чи хтось додавав розмарин до шампуню для кращого росту волосся?

11. fiesta

fiesta Well-Known Member

я додавала ефірну олію розмарину до шампуню. Волосся приємне, після нього, не сухе, гарно розчісується... Але я його давала замість бальзаму (не люблю бальзами). А про кращий ріст сказати не можу - нічого особливого не помітила.

12. Latane

Latane Well-Known Member

Я в маски масляні додаю розмарин. За рік часу використання масок волосся виросло на 10 см. Не підстригала зовсім. Для мене це хороший результат, в мене дуууже повільно росте волосся!

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

а у якому вигляді розмарин має бути?

14. Hanny

Hanny Active Member

Ось тут вичитала, то ніби настій!

15. Latane

Latane Well-Known Member

в масляні масочки додаю ефірну олійку розмарину, тобто в базове масло, наприклад, рицинова чи реп"яхова олія, і в неї на столову ложку крапель 5-6 ефірки

16. AilataN

AilataN жива

Не знаю, що мав на увазі стиліст, але скорше всього це напар/відвар з розмарину. Трохи дивна порада замішати розмарин і розчин дадати до шампуню :)
    буде краще споліскувати відваром з трави волосся , після використання шампуню. Додавати його до шампуню- ??
    Та то таке, труднощі перекладу, ТБМ. Може він не в курсі про ефірну олійку розмарину?
    ІМХО- найкраще всі корисні складові додавати до масок/бальзамів, а не до миючих засобів. І не до кондиціонерів.

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Це правильно. Але не завжди є час на маски, коли потрібно швидко помити голову і бігти. Тому я деколи додаю олійки в шампунь. :girl_yes:

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

може краще в бальзам після шампуню? А ще таке питання, а можна додати каплю ефірки в олійку, що наноситься на помите вологе волосся? Бо ж шампунь служить просто для очищення волосся чи воно щось поможе , додавання туди ефірів?
    Я вчора на ніч зробила собі масочку-олію жожоба і ефірна олійка бею(ага, прийшло вже мені замовлення). Поки що можу сказати, що тащуся від аромату тої ефірної олійки! Про ефект ще зарано говорити.

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Бальзамом користуюсь тільки час від часу, тому залишається тільки додавати в шампунь.

20. Orman

Orman Модератор-бомба

скільки крапати? :) І маска купована чи саморобна?
    яким чином підстригання може пришвидшити ріст?

аналогічно. Потреба настає раз в 4-5 місяців

Статус теми:
Закрита.