Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

прошу дуже- критерій один:задоволений клієнт. тобто я:girl_smile:
    при чому прошу зауважити -і професійні фени,і завивка,і все інше "зло"- все мене стосується.а не пишу "роздуми" на тему,без досвіду
    і найголовніше,що я не керую, а маю професіонала, який все зробить так як мені пасує. і завжди є присутня моя фраза "зроби класно,як ти бачиш".
    бо я поважаю майстра і його роки майстерності.
    і головне отримую позитивний результат)))

2. AilataN

AilataN жива

ОО, ще й як розчісується, долго лі умеючі))

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

для того щоб вкласти кучері -не розчісується. а вкладається пінкою руками і дифузором.
    а розчісувати ніхто не забороняє))залежно що прагнемо досягнути
    п.с. то якийсь новий стиль-читання поміж рядки?

4. AilataN

AilataN жива

Це дійсно саме головне!)

Останнє редагування модератором: 6 Квітень 2012
  5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

6. loreniya

loreniya Well-Known Member

не можу чомусь цитувати, але сказати хочу що не так вже жахливо ходити з одною укладкою три дні... мої подруги з природними кучерями саме так і роблять... і намагаються взагалі не чесати волосся - просто "розгрібають" волосся пальцями. Стверджують що після того в них на голові - в одної лев"яча грива а в другої Джина Девіс...
    мені дуже цікаві пости про завивку - я давно мрію про добру завивку... не раз про це писала тут, але ніхто не брався коментувати... писала і про карвінг - довготривалу уладку і теж ніхто нічого толком не написав. сама масу читала про накрутки і препарати, думала може з подругою ризкнем самі, але прочитала що накрутка це альфа і омега завивки - все треба накрутити під правильним кутом і на правильні бігуді і з одинаковим натягом... коротше це не домашня самодіяльність. я зустрічала таку рекомендацію дуже делікатно обходитися з мокрим щойно завитим волоссям.

а, до речі, пофарбоване волосся на професійних форумах радять не мити 4-5 днів для закріплення кольору... думайте що хочете, але я так і роблю - і мені фарба майже не вимивається. правда фарую на тон темніше ніж природній і маю засоби для фарбованого волосся для догляду. може комусь і жахливо проходити 5 днів з немитою головою, а мені все одно - так мию раз в 4 дні, а так раз в 5. не всі так можуть - в когось на другий день вже сосульки - ясно що не в шльомі між людьми ходити... може є щось і в тому щоб завивку не рухати 3 дні...
    дівчата пишіть ще про завивку!!

а про фени - моя думка така - часом люди думають що професійний фен їм сам вкладе волосся - тому що він професійний, але професіонал певно краще і домашнім феном може вкласти ніж ми самі собі професійним - збоку легше ніж в себе на голові як не як... мені нормально мій домашній на 1500 ват, потужніший би сушив швидше ніж я б встигала його вкладати щіткою...

Про карвінг - моя хресна робила - така собі полузавивка... волосся - чути рукою де було під дією препарату, - результат - вона крутить на бігуді тепер раз в 3 дні, а так щодня крутила /ставала о 6 ранку і робила зачіску щодня!!! - пам"ятник можна ставити.../ Хресна задоволена /волосся до 15 см/, я б на довге мабуть не хотіла

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

звичайно, це ж особисто кожному вирішувати.
    але мені йшлося не про укладку. а про вкладання кучерів після завивки.
    сам процес передбачає відсутність гребінця, велику кількість пінки і дифузор. інакше буде левенятко з пушкрм на голові.
    і з власного досвіду - на другий ! день після такого вкладання, приспавиши все волося, яке і так "деревяненьке" від пінки - вигляд не альо. і як мінімум завязувати чи заколювати треба. на третій день - для мене нереально було ходити з такою "зачіскою". чого я і не робила.
    згідно рекомендації перукаря все було в мене дуже просто:
    1. миєм коси, вкладаєм пінкою+дифузор = кучері (які не розпалися і не змінили форму ні після 1 миття , ні після 21)
    2. миєм коси, розчісуєм+кругла щітка і фен = маєм пряме волосячко , обємне.
    тому навіть після самої процедури, більше 2 дні - не ходила з пінко-дифузорними кучерями. бо це не естетично.
    але кожному своє.

8. nicegirl

nicegirl Member

Дівчата, хто-небудь чув про спрей go blonder John Frieda??? В нас навряд його можна придбати(

Осветляющий спрей Go Blonder, John Frieda — настоящее спасение для всех крашеных блондинок. Формула средства с цитрусом и ромашкой работает при тепловом воздействии фена, постепенно осветляя волосы и придавая им яркость. За 3—5 применений черные корни волос становятся светлее, и необходимость в их окрашивании отпадает. Таким спреем можно осветлять все волосы. Им же можно делать мелирование

:girl_in_love:

9. Made in USSR

як на мене то це повна туфта. ну не може ромашка з цитрусом висвітлити волосся аж так, що потреба фарбування відпадає...хіба що те фарбування тривало аж раптом 2 хвилини. ну і мелірування... ви мене пардоньте, але 3-5 разів повторюват ипроцедуру??

10. nicegirl

nicegirl Member

Потреба фарбування не відпадає! Відпадає потреба фарбувати перефарбоване біле волосся, щоб отримати гарний тон! Лише в цьому випадку він ідеально підходить!

11. Made in USSR

Ви вже пробували?

12. nicegirl

nicegirl Member

Читала відгуки! Зробила логічне припущення. Хочу спробувати, не знаю де купити. Все.

13. Analgina

Analgina New Member

[mod]видалено на прохання автора[/mod]

Останнє редагування модератором: 9 Квітень 2012
  14. Made in USSR

я би не ризикнула таке мастити на волосся.

ну і будьте готові що колір довго не протримається. безаміачні фарби змиваються до місяця часу.

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

чому? на зорі своєї юності купляла фарму екмі-колор , яка була дешева, але волосся не палила, кольри були нормальні, зараз малюю різними - цінова категорія від 25 до 80 грн - то чесно - особливої різниці не бачу.

16. Furore

Furore New Member

Йой! І це тонуюча??? Добре, що не 12%.

17. Analgina

Analgina New Member

не перекручуйте! Хто казав що вона тонуюча?
    http://www.unicosm.ru/spb/celebrity.html- ось опис від віробника.

18. Furore

Furore New Member

Хіба це не означає, що вона тонуюча?
    Як на мене тон-в-тон, і трохи вирівняти тон по всій довжині можна і на 3%, або іще меншому проценті.

19. LILY

LILY Well-Known Member

та на 1,5% і волоссю не шкодить, а на 9% то жесть,я корінь свій темний на 6% і файно...

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

я малююся безаміачною фарбою в блонд, в тому числі і коріння (коріння мені витягує на 4%-окисник)

і о диво, за місяць нічого не змивається :connie_pull-pigtail

Статус теми:
Закрита.