Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

в аптеці, коштує неповних 5 грн.

2. innamorata

innamorata Well-Known Member

В будь якій аптеці, десь 4 грн коштує. Однієї баночки мені на 2,5 рази вистачає. Втирати тре ватним диском в шкіру голови. але бути ДУЖЕ обережним. вважати щоб не потрапило на обличчя/очі, бо дуже дуже пече. При змиванні також - двічі змивати шампунем щоб не попадало на обличчя, лише на третій раз нічого вже не буде якщо попаде.

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ви шампунем змиваєте тричі? бо я змила два рази шампунем і один раз з бальзамом.

і ще, коли помила голову і загорнула у рушник почало пекти, не сильно, швидше приємно. і десь за 5-10 хв перестало. у вас так само пече після миття?

і ще хочу запитати. як часто таке можна робити? бо подивилася в неті, то дехто навіть кожен день маже тою настоянкою голову :girl_crazy: я так не ризикну )))

два рази на тиждень то забагато? і як довго ви то робите, місяць і перерва, чи більше?

4. Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Хотіла скористатись порадою,пішла в аптеку,купляти настоянку перцю і ріпяхову олію,аптекар порадила взяти 2 в одному:а саме "Репейное масло стимулирующее рост волос с красным перцем".Я погодилась, потім роздивилась дома,що це ТМ "Ельфа",незнаю наскільки це якісно?Спробую,а може краще окремо купити?
    Купила також "Фітовал" шампунь,чи хтось користувався?Які враження?

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

колись користувалася, але він мені не підійшов, було постійне відчуття невимитого волосся.

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я користувалась восени. Враження - не найліпші: страшно сушив волосся і шкіру голови, від чого голова дуже чухалась.
    Крім того запах - специфічний, і на наступний день волосся виглядало більш несвіжо і "пляцком", ніж після інших шампунів, якими користувалась.

Але мушу уточнити, що крім шампуню, брала ще лосьйон Фітовал від випадіння - може то такий ефект ним був зумовлений, а не безпосередньо шампунем.

А пригадую, що кілька років тому, після пологів, комплекс Фітовал мені допоміг від випадіння волосся, а от тепер не підійшло зовсім, на жаль.

7. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

а кількість волосин що випадають зменшилася?

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

не можу сказати про результат, тому що довго не користувалась через згадані побічні ефекти.

У мене волосся випадало в той час досить серйозно, я покинула користуватись Фітовалом, плацент-формулою і повністю змінила програму порятунку шевелюри - я пішла до лікаря.

9. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Хочу купити для свого волосся якусь хорошу штучку, типу кокосової олійки або Macadamia Oil. Може хтось чимось користувався і має гарні відгуки?Що краще? Загалом своїм волоссям я задоволена, але хочеться інколи кінці чимось таким підживляти, щоб не втратили "форму".

10. Valensia

Valensia Well-Known Member

була у мене ось така штучка
    користувалась нею майже рік, в принципі, задоволена. Від природи волосся трохи пишне, а після олійки шовковистіше стало, "слухняне", і легше розчісувалось.

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

в мене теж колись була, тільки прозора- нічого поганого сказати не можу.

рекомендую масло ши, зі всіх масел мені найбільше подобається - супер зволожуюче і ефект на волоссі від нього в мене не втрачається до другого миття.

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

звичайний шампунь, ніякого ефекту не помітила, але використала лише одну банку, може то треба було довше його юзати?..:girl_in_dreams:

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Чи користується хтось фарбою для волосся PERMESSE ?

13. Latane

Latane Well-Known Member

Я користуюся быльше року кокосовою - наношу за 1-2 години до миття на кінчики. Якщо збираюся мити голову зранку, то наношу олійку і лишаю на ніч. Кінчики зволожені до наступного миття. Але кокосова олія дає тільки косметичний ефект, таке моє враження - як тільки не помащу перед миттям, то ефекту гладких, непосічених кінчиків, немає

14. Freitag

Freitag Active Member

Маєте на увазі ТМ Barex? Власне її спробувала під час останнього фарбування. Правда не вгадала таки трохи з відтінком, бо хотіла у свій натуральний потрафити. Колір вийшов дуже приємний. Фарба має дуже легкий приємний запах, волосся не пошкодила, дає гарний блиск. Моя перукар була під враженням від того, що колір вийшов дуже натуральним, хоча в себе у салоні вона працює з іспанськими фарбами і було скептично налаштована на невідому для неї марку. Єдине, що колір спочатку був трохи темніший, шоколодно-насичений. Після другого-третього миття голови став дещо світлішим і тримається таким вже 3 тижні. Так розумію, що усі фарби змиваються. Раніше фарбувалася Revlon, то Permesse подобається більше. По ціні виходить приблизно так само, бо залишилася ще половина тюбика.

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, хто мав цю олійку: а як ви нею користувались, так як вказано на упаковці (після миття наносили на годинку і під рушник) чи можна просто трішечки на вимиті кінчики і не змивати?

Бо я щось в основному - другий варіант, пару разів також наносила на годинку як маску. Але щось не помічаю особливого ефекту, більшого чекала.

Останнє редагування: 24 Січень 2013
  16. карапуз

карапуз Well-Known Member

О, я хочу шоколадний, а не підкажете, який саме номер ви брали ?

17. Insolence

Insolence Living The Dream

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

хм, треба спробувати бо я ним тільки пятки і лікті мазала і то пару разів бо якось не відчуваю я надзволоження
    мені вона важко вимивається (тримала хв 20 найбільше) і враження ніби кінці жирні, а не доглянуті:dntknw:
    в мене зараз волосся в гарному стані ттт завдячую біоламінуванню і хорошим шампунням, навіть вдалось перейти мою "точку неросту" тобто такої довжини в мене вже давно не було:girl_dance:
    мию таки через день, рідко через 2, сушу завжди феном
    мене найбільше цікавить така косметика, чи хтось пробував, бо вже кілька разів натикалась на дуже схвальні відгуки і хочу спробувати ту мароканську олію

19. analastanka

analastanka тень на стене

Аналогічно!

У відчаї зробила маску синя глина+жовток яйця+олія ріп'яхова+пару крапель іланг-ілангу - і волоссю раптом сподобалось :connie_pull-pigtail Тепер періодично роблю - натішитись не можу))) :girl_tender:

Останнє редагування: 24 Січень 2013
  20. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Дівчата, чи користуєтесь Ви сухими шампунями? Зараз в зимовий період добре мати таку штуку під руками.
    Я лише не знаю, який найкраще обрати - читала що є від Lush непоганий, рекламують також Syoss..

Статус теми:
Закрита.