Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

я фарбувалась. В мене був пунктик щодо чистоти відтінку. Користувалась лише проф. засобами. І все-одно, мені здавалось, що волосся не ідеально біле...Але то ведичезна морока - вилазить жовтизна, часте тонування, фарбування корінців і лікування кінчиків...Згодом почало просто відвалюватися куснями. А зараз дивлюсь фото і розмуію, що мені ще й не пасувало - от дурна була....:girl_haha:

2. Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Чи хто-сь користувався:"Крем для волос восстанавливающий с овсом NUMERO" від Бреліл,які враження?

3. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я використала цілу літру, чи скільки там у банці... Враження позитивні, але після цього захотілося щось змінити)) Волосся було м*ягке, блискуче. Наносила на кінці і трохи вище. Може колись і повторю...

4. Steba

Steba Member

Я користувалась кілька років тому. Була дуже задоволена. Але не забувайте що косметика іноді змінюється в гіршу сторону.

5. lawyer

lawyer Member

я користувалась. якраз сьогодні викинула банку (на дуже довго вистачило). загалом враження непогані, особливо спочатку дуже подобалось. але все таки зараз хочу придбати щось інше, вже трохи надоїло:)

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

хороший, але мені теж 1 л було забагато - то я половину мамі віддала. П.С. Волосся було м"ягеньке, але такий же ефект дають і дешевші серії/засоби. Я щось очікувала рекламного блиску...

7. innamorata

innamorata Well-Known Member

Напишу про свій недавній досвід. може комусь пригодиться. Я колись вже писала, що як тільки випадає на кілька волосин більше ніж звично, відразу втираю настоянку стручкового перцю і все гуд. В вересні почалася грандіозна післяпологова лінька. думала капець, бо втерла два рази, а ефекту звичного не помічаю - волосся і далі жмутами вилазить, а так як в мене волосся до талії, то можете собі уявити що то в хаті творилося - всюди його було повно. ну але я не здавалася. втирала раз в тиждень-раз в два тижні. і урррааа, на даний момент випадіння припинилося майже повністю, тобто залишається в межах норми.(знайома казала що після пологів волосся випадало на протязі двох років, так що неповні три місяці я вважаю неабияким досягненням)
    правда такий метод може не всім підійти. тим в кого чутлива шкіра треба бути обережними - можна спалити шкіру. я тримала і по годині і нічого не було. зараз маю смішну гривку з відростаючого волосся напереді :)

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Я 5 років користувалась. Остання банка було не до порівняння з попередніми, тому більше не купую, вже нема того ефекту блиску, шовковистості, як було 5 років. Чи мені попалась банка з якоїсь бракованої серії, чи вони просто почали здешевляти продукцію. Сумно, мені дуже подобався той засіб.

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

Про Бреліл - раніше її діставала в магазині проф косметики, інструкція була тільки італ. мовою + наклейка з перекладом. А потім як почала ця маска продаватися у кожному лотку і вже укр. мовою на банці писало, то маска стала схожа більше на желе, ніж на крем, дійсно ефект був вже не той. Те ж саме можу і про кристали сказати. Замість зволожувати, вони почали навпаки сушити кінчики.
    Зараз намагаюся користуватися натуральними засобами, волосся живе і блискуче після них, немає ефекту плівки, як після інших масок.

10. preciosa

preciosa Well-Known Member

Сьогодні спробувала Лашівську маску для волосся Богиня волосся. Запах не дуже привабливий, наноситья її перед миттям голови на 20хв, але і після миття я відчувала трошки її запах. Помила волосся шампунем для об*єму Goldwell, на кінці нанесла DAENG GI MEO RI vitalizing treatment. Перед тим як сушити волосся на кінці нанесла сироватку Uniq One Care (All in One Hair Treatment), вона служить і термозахистом. І ще попшикала спреєм для об*єму Голдвел. Висушила звичайно, без круглої щітки. З*явився прикореневий об*єм! Зараз вирівняю і думаю, що волосся трохи збереже цей об*єм.

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

А маска мені сподобалась... Волосся блискуче, хоча воно у мене не тьмяне і так)), гладеньке, об*єм не вбиває...

11. Skrynya

Skrynya Member

А я придала собі маску "Winter" від естель, ніби непогана... порадував об'єм баночки 500 мл та текстура. Волосся після використання дуже гладеньке, але "плівочку" напевне лишає. А з натурального моє волосся дуже порадувала Лаврова олія! Вона і від випадіння і структуру волосся покращує, та й змивається легко! :) А баночка... то взагалі окрема історія! Скляна з роспилювачем...краса...
    В неті не можу знайти інфо тільки таке "The organic laurel oil is produced by laurel leaf extract in olive oil, enriched with laurel essential oil, all from organic cultivations
    Rich in vitamin E and fatty acids, it fortifies hair structure, provides nourishment and enhances hair shine
    Ideal for cases of hair loss in both men and women due to its revitalizing properties"

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Дівчата, котрі фарбуються в попелясті відтінки, чим ви підтримуєте колір? Тонуєтесь вдома чи в салоні, чим, як часто?

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

фіолєтовий шампуньчик

14. Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Колір підтримувати можно фіолетовим шампунем для блондинок чи бальзамом.Він нейтралізеє жовтизну і підтримує попелясті відтінки досить довгий час.

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А якщо темно-русий колір?..Теж користувалась фіолетовим шампунем, коли була блондинкою, але на темніше волосся він ефекту не дає..

16. Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

На русе не дасть зміни кольору. Вам можно використовувати шампунь для коричневого волосся,він трошки затемнить волосся та надасть інтенсивності кольору)

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Цікавить саме підтримання попелястого відтінку в темно-русому волоссю. Коричневий шампунь буде віддавати теплим відтінком.

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а де ви її купуєте?

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

а якщо спробувати трохи потримати на волоссі?

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

знаю точно що є ще віддінок патина, то напевно якраз те що треба, але невідомо як він буде на темнішому волоссі.

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Тіко шкіра голови фарбується, а колір волосся не змінюється:girl_crazy:

20. Алинуся

Алинуся New Member

Хіба тонувати волосся тонуючою фарбою,буде давати відтінок і змивається за декілька разів)

Статус теми:
Закрита.