Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

я ж казала - читайте тему)))
    ось ваша цитата. на мою думку, вона дуже й дуже категорична. тому й дискутую.
    це ви висловили думк, що це зло, а її тільки заперечила.

і фото. http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=402140&postcount=172 - було тут. на жаль, видалила давненько з певних причин.
    якщо конче треба - найду вдома і поставлю.:girl_smile:

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

треба треба!!! дуже..і бажано саме оте без укладки і всяких прибамбасів

3. Analgina

Analgina New Member

та не те щоб конче, але я б вас просила.
    Сама задумувалась не раз про легеньку завивку на крупні бігуді, і то тільки для того, щоб зменшити жирність волосся, а тому хочу подивитися на завивку без укладки, "вживу" так би мовити.
    Ще маю питання (аби не перелистувати форум, як за фото, якого немає)- а в якому салоні і в якого майстра ви обслуговуєтесь? Просто знаю що не тільки пафос салону впливає на ціну, а й "ім"я" (читати майстерність) майстра.
    Чого питаю, бо якось роки два тому була в салоні-студії Володимира Новоградського на меліруванні, то в його майстрині це мені коштувало 80 грн., а в самого Володимира- 120грн., тобто ще 30 % я заплатила за його ім"я, хоча меліровка була сама звичайна і його робота нічим не різнилася від його майстрині- так і не зрозуміла за що я заплатила більше.

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

фото поставлю.

5. Analgina

Analgina New Member

Я запитала поради, а отримала зухвалу критичну відповідь. Для чого так?
    Я б не стала нахваляти свого майстра, щоб потім , коли хтось попросить його координати, прадити шукати собі "свого".

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

значить, так. пояснення щодо дискусію я вже давала. і чітко вам написала, що відреагувала на допис, що хімія - це завжди зле для волосся. процитувала вам ваші ж слова. а вас, не влаштовує моя думка, і шукаєте до чого пришкробатися?
    по друге, я не нахвалюю свого майстра, бо моєму майстру і в а тим більше мені - цього не потрібно. я ще раз підкреслю, що ви переходити на особистості. мені все рівна ваша думка, щодо мого волося і майстра.
    я ЗАГАЛОМ заперечую те, що хімія правильна, шкодить. тому хтось може прочитати і мій допис, після вашого, і наважитися на неї.

але враховуючи тон розмови, радити свого перукаря,і довго обговорювати на наступних сторінках " кваліфікацію, ціну, престижність, переплату за імя чи його відстуність, пафос " і мою рекомендацію - я не маю настрою.

тому не з зверхністю, а з побажаннями найти хорошого майстра, написала все вище написане.

---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

скажіть будь -ласка, а які були причини , що ви йшли до цього перукаря?
    ну звісно, якщо це не секрет?

7. Analgina

Analgina New Member

Таки питання залишається відкритим, чи ще хтось має позитивний досвід біо завивки ? Як доглядаєте за волоссям після даної процедури, бо класичні маски, бальзами не дуже допомагають. Волосся, звичайно в кращому стані, ніж було б без них, але вау- ефекту важко досягти. Читала в інтернеті відгуки про косметику Естель, і Пол Мітчел, також є прихильниці натурального догляду , а як за волоссям доглядаєте ви?

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

9. AilataN

AilataN жива

Фото з семінару. На блонді завивка з модною приставкою "біо", на темному волоссі звичайна завивка( але найслабша). Мета завивки була- забрати надлишкову жирність і полегшити щоденний догляд( дівчатка їхали на море).
    Волосся у моделей практично однакове по структурі. Через місяць після завивки розмовляла з моделями- волосся практично рівне, що в одної, що у другої, але мета була досягнута- менше зажирнювалось і легше вкладалось, потребувало мінімуму- пінки і фену, при тому отримували досить гарний ефект , не кучерявого. але легко хвилястого волосся. Трошки посіклось, але ще треба враховувати , що люди з моря приїхали)). Масок ніяких не робили.
    Якщо якась лінія має "хімію" то й має засоби по догляду за волоссям після цієї хімії, добре би саме їх використовувати.

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

4-та завивка.без дифузора.

11. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

по фотках бачу що саме такий ефект мені і треба. але от ще питання: коли відростає волосся, то дуже помітно різницю? дехто спверджує що біозавивка з часом просто розкручується і перехід від завитого волосся до нового не дуже помітний. я чому питаю, бо після звичайної хімії перехід був разючим, я мусіла мало не щодва тижні підстригати кінці щоб поскоріше зрізати той жах...

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

я тоді не вкладаю на дифузор. не даючи пінки, сушу феном , і вкладаю на круглу щітку. має гарну об'ємну укладку.

13. Ірена

Ірена Well-Known Member

дівчатка, в кого є досвід відрощування волосся від короткого боб-каре?
    маю гарне і густе волосся, але колись ... смикнуло мене зробити мілірування і від того часу дуже зіпсувалися кінчики, які практично, сіклися від половини довжити (було волосся до пліч). встригла каре, щоб відновити коси. а тепер тааак важко їх відростити...
    розкажіть як виходили з таких ситуацій? які робили зачіски? які укладки із найменшою шкодою для волосин?

14. AilataN

AilataN жива

Та , є таке, дійсно не дуже помітно.
    після завивки ( про це вам має повідомити майстер) не можна мити голову три дні, не розчісувати волосся густими гребінцями, не витягувати його феном, взагалі поменше його торкатися і спати стоячи)). Шуткую, але це дуже важливо- поменше торкатися волосся, мінімум три дні! Навіть якщо вам вклали зачіску не так , як вам подобається, не на ту сторону закинули гривку і т.д. ( думаю, що ви попередите майстра, як саме це потрібно зробити, а не скажете" та, так тоже добре", а самі в душІ будете плакати))))- смиренно йти додому і терпіти три дні. Хімічний процес в волосині і формування завитка буде продовжуватись і після змивання засобу, тому будьте уважні до цього процесу.
    Також дуже важлива техніка накрутки на бігуді, тому уважно вислухайте майстра і провокуйте його на розмову, розпитуйте , як саме він збирається вам накручувати локони, і чому саме так , а не інак. Нехай обгрунтує, чому він хоче робити класичну накрутку, наприклад. Розкажіть,як ви любите(звикли) вкладати волосся на щодень, скільки часу це у вас займає, які засоби використовуєте. Якщо він вас про це не питає- хапайте за рукав і розказуйте, не мовчіть і не погоджуйтесь сліпо на все , що він вам запропонує- з посмішкою ( не кривою) вимагайте пояснення))
    ну і ще, після завивки майстер повинен сушити волосся клієнта в свобідному "польоті", тобто волосся повинно вільно звисати, а майстер знизу, легко, його сушить, не натягуючи, не витягуючи, не мняцькаючи, а просто легко просушити. Щоб не порушити сам завиток.

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

я не робила нічого з вищенаведеного.усі кучері на місці

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ----------

найшла нарешті,те що пояснювала.

Биозавивкой называется любая завивка, в состав которой не входят аммиак, перекись водорода и тиогликолевая кислота. Они заменены препаратом, сходным с молекулами волос, которые и соединяют те самые серные мостики волоса. Завивка на основе таких препаратов дает волосам не только стойкие кудри, но и придает абсолютно естественный и здоровый вид. К
    Стоит биозавивка на короткие волосы до 15см – в среднем 90 долларов, 130-145 – на средние волосы (15-20 см) и около 200 долларов на длинные волосы длиннее 20 см.

уся стаття http://mirsovetov.ru/a/fashion/hair-style/hairdressing.htmlде можна чітко зрозуміти різницю між препаратами

16. AilataN

AilataN жива

Ну , якщо Ви не робили, то тоді можна, звичайно , поставити під сумнів рекомендаціїї ведучих технологів відомих ТМ.
    Це проста технічна рекомендація, яку повинні знати всі майстри,і повідомляти про це своїх клієнтів.

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

це дивна рекомендація. можливо вона стосується конкретного препарату?найлегшого?
    бо я реально не розумію,як можна 3 дні ходити з укладкою на пінку сильної фіксації.це жахливо.
    а гребінцем в принципі мокре волося з завивкою не розчісується.кучері тільки руками формуються

AilataN,може ви озвучите нам цих технологів?

18. AilataN

AilataN жива

та якого найлегшого, це стандартне ведення процедури. Просто такі рекомендації даються людям на виході з салону. Не цапати волосся довго( наскільки це можливо, бо всі ми люди і чєловєкі)), а не мити - то категорично три дні.

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

ясно. прошу сказати,чи ви особисто мали завивку?
    чи теоретично слухали семінар?

20. AilataN

AilataN жива

Ви про себе в множині ?)
    Взагалі-то я його також і проводила)), поряд з технологами Пол Мітчелл, Кутрін))
    Про професійні фени в домашніх умовах і непрофесійних руках? ;)

Тільки після вас!
    Буду рада почути про ваших ідеальних майстрів, згідно ваших критеріїв))

Останнє редагування: 6 Квітень 2012
Статус теми:
Закрита.