Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

я теж в кінці так і не зрозуміла, про який ефект йшлося в тому ролику з тв передачі, що має триматись до 2 тижнів :confused:

2. Latane

Latane Well-Known Member

З карми
    дякую, нажаль пізно побачила! Спробую наступного разу півтори години почекати, а не 45 хвилин - може тоді ефект буде!

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Як я вже писала - в мене об*єму аж такого не було, хіба волосся блистіло дуже. Ще й пофабувалась вчора, то мені тепер того блиску аж забагато, незвично трохи.

4. AilataN

AilataN жива

Сподіваюся, що ви не серйозно це пишете.
    Якого ви ефекту будете чекати 1.5 год?
    Що желатин таки пролізе крізь лусочки на волосині, мо йому часу було мало?))

молекули желатину занадто великі, вони нікуди не проникають, нічого не шпаклюють. Те саме з кератином, до речі. Є його форми, які волосся сприймає, але це вже не кератин, а його форми)), про що забувають зазначити виробники, бо є модні терміни. Ото галяретку взяли і обізвали ламінуванням.

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Дочекалась нарешті вас тут :girl_smile: Ну тепер розказуйте. Що дає той желатин волоссю і чого воно після нього блистить. Замахала я вже всіх тут своїм блиском, але хочу знати чи вартує ще раз робити ту маску.

6. AilataN

AilataN жива

маску по любому вартує робити.
    №1.Є така штука як ефект новизни, це , до прикладу, якщо ви шампунь змінюєте, і вам здається, що він кращий ніж попередній.
    Желатин якося там чіпляється і потовщує, але ненадовго, і два тижні то закруто, я б сказала))
    №2.Скорше всього див. №1 + до першого миття яке змиє залишки желатину на волоссі. Тримати довше не потрібно.
    №3. Ще є така штука:чим більш пошкоджене волосся , тим більше ви відчуваєте вплив на нього різних масок. Отже, якщо ви робили маску зо три-чотири рази ( цього зазвичай достатньо), потім ви не будете відчувати ефекту бо див.№1. а , також, бо масочка вже зробила свою дію і йде процес зворотній- переобтяжування , тобто треба вловити оту грань, де вже досить, а де ще недостатньо. Якось так.
    Додаткове насичення волосся пігментом , фарбою, з усіма її складовими ( в деяких НАВІТЬ віск бджолиний, а також силікони, які краще і легше проникають і надають блиску), або бальзамом, звичайно робить волосину більш пружною і наповненішою, та... ненадовго. Всі знають про вимивання , і також працює №1.))
    Взагалі, желатин краще споживати ( активно споживати) всередину, це дасть більший ефект ніж наненсення його на волосся. це моє імхо.

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:41 ----------

між іншим є стародавні ( як для кого ))), рецепти стайлінгових засобів на основі желатину. Типу, як на пиво волосся крутили ( знаєте про таке?)), так і робили желе, ой ні, гель для вкладання волосся. А теперка то ся зве ламінування))).

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Робила в салоні кератинування. Обіцяли, що мої перепалені смички стануть як нові. Я, звісно, в чудо не вірила, але і певні надії мала. Ефект як від звичайного салонного миття і маски. А волосся все-одно прийшлось відстригти. Влетіла я тоді на 350 грн..

8. Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Краще напевно гарна маску і дешевше

9. Latane

Latane Well-Known Member

Ну не знаю... пишуть різне форумлянки - діляться своїм досвідом і порадами, а я читаю і екперементую. Ну і Ви вчасно з"явились з аргументами :girl_curtsey:

10. Just me

Just me Member

Дуже сподобалося це відео. Тут і про масочку для волосся, і про ламінування. Вигляд волосся дівчини сам за себе говорить.
    http://www.youtube.com/watch?v=p6ulBOwDedo&list=LLRO1c-YgC9Yb0FGr3ORODwg

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Цікаве, але от як вона гарно пропустила момент розчісування помитого волосся :)

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

а що какао в масках робить? жовток, кефір, олія - з цим все ясно, а от какао?

13. Just me

Just me Member

Вичитала ось що:
    Кефіру не маю наразі, щось скомпоную інше, нині напевне спробую, ефект опишу в цій темці. Єдине, що мені не дуже подобається, на відео дівчина використовує те какао, яке насправді какао-порошку містить дуже мало. Я беру постійно на вагу, воно дуже темне, а те в пакетику світленьке. Ну, і ще не певна, що блондинкам та маска підходить.

14. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я точно скажу, "нє всєхда"))) Коли випало півголови волосся, тільки! желатинові ополіскування врятували мене від щоденних істерик.

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

може кориця краще буде розігрівати?

16. Paradise

Paradise New Member

Як Ви робите таке ополіскування?

17. AilataN

AilataN жива

Какао не розігріє. Воно має багато мікроелементів корисних , тому є корисним для волосся брюнеток))).

Кориця розігріє, о так, треба з нею обережно. Але, як на мене кориця кращий метод стимуляцїї росту ніж , наприклад, цибуля чи часник, по крайній мірі запахом то точно.

18. Just me

Just me Member

Спробувала, мені сподобалося. Масочку "слепила из того, что было", а були у мене яєчний жовток, оливкова олія, мед, какао. Та вся маса чомусь вийшла неймовірно густа (я всього давала по столовій ложці), вирішила дати ще трохи бальзаму для волосся. Нанесла на вимите шампунем волосся (так мені колись Наталя-AilataN підказала, тоді лусочки волосин відкриваються і краще вбираються поживні речовини), потримала трохи більше години, обгорнувши волосся харчовою плівкою і рушником. Відчувалося тепло, але напевне за рахунок обгортання плівкою.. Змивала я спочатку просто водою доки вона не стала прозорою, потім шампунем. Вимилася масочка без особливих зусиль. Розчісувалося волосся на диво легко (ал тоді, коли підсохло, я мокре не розчісую), виглядає дуже зволоженим, має блиск по всій довжині, на коренях особливо. Хоч не можу сказати, що воно до того в мене було недоглянуте і понищене, але "нет предела совершенству". Загалом мені сподобалося і буду робити масочку регулярно, чергуючи із перцевою.

19. AilataN

AilataN жива

Випавше волосся не так було помітне саме після миття? після конду, особливо який гарно розгладжує волосини аж в руці залишається клубочок коли по мокрому волоссі проводжу)). після масок і ополіскувань домашніх такого не видно, але це не факт що воно потім на протязі дня не випаде .

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А какао в масочці дає лише блиск, чи трошки і відтінок? Хочу трошки оновити совє сіреньке волоссячко..Щоб був легкий блік:girl_smile:

Статус теми:
Закрита.