Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

В мене капець якийсь з волоссям. Воно в мене ніколи схильністю до вкладання не вирізнялось, але зараз, то взагалі караул. Тирчить навіть після укладки плойкою, наче закрутилось, а розчесала, ніби і не торкалась його. В мене весь комод завалений всякими спреями і бальзамчиками для легкої укладки, зволожуючими і всякими іншими. Ніколи не могла користуватись масками для волосся, бо після них волосся було жахливо жирним, а зараз таке враження, що навіть не наносила, все одно жорстке. Купила собі віск для укладки, то він трохи покращив ситуацію, принаймні кінці так-сяк можна позліплювати, щоб так не тирчало. Мож комусь знайома проблема така? Є щось щоб волосся хоч трошки слухнянішим було.

2. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Вже використовувала пару раз ось цей засіб для кінчиків волосся, щоб не сіклися. Поки що мені все подобається. Кінчики такі живі, гарно блистять. Незважаючи на маленький об*єм (50мл) досить економний, бо треба трішки видавити на руку і втирати в сухі кінці, не змивати. А запах просто неймовірний!:girl_in_love:

3. Analgina

Analgina New Member

а скільки він коштує? Знаю є схожі засоби від Сансілк(30 грн) і Дав (42 грн). Цікаво порівняти ціну.

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Найкраща шампунь, яку я коли-небудь мала Tigi Bed Head [​IMG]
    Позиціонує себе як sulphate-free. Можна купити в інтернет-магазинах. Мені він в сто разів кращий за Пол Мітчел. Порівнюю з ним, бо вони з однієї цінової категорії і я користувалась ПМ останній час.

Останнє редагування: 30 Березень 2012
  5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь на питання з карми: волосся в мене сухе на кінцях і жирне біля коренів. Шампунь в США купляла. Чим саме він мені сподобався: волосся так швидко не жирніє (мию вже не кожен день, а через день), волосся на дотик зволожене, гладке і живе. Шампунь дууже густий, суперово піниться і пахне неймовірно полуничкою (мию голову і балдію :)). Ну об"єму, чесно кажучи, він мені не додав, мабуть для того треба ще кондиціонер з тої ж серії. Але мені зараз треба більше зволоження, ніж об"єму.

6. airy_cat

airy_cat New Member

оооо! Tigi моя любовь) Серия для кудрявых просто бомба! А запах - его только за запах можно покупать)))

7. Analgina

Analgina New Member

Я його вроді ще в Метро бачила. Там різні серії були.

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

дівчата, не знаю чи вже тут щось писали подібне, але питаюся все одно: хто що може сказати про біозавивку волосся? щойно дзвонила до перукарки своєї, вона казала що радила б робити тільки біо. а я не можу вирішити. колись робила звичайну завивку, в принципі мої сподівання виправдались, але коли відростало волосся то було як пакля. а про біо кажуть що вона так не шкодить волоссю. то ніби краще. але я переживаю щоб воно не розкрутилось за короткий час і гроші не пішли на вітер.

9. Analgina

Analgina New Member

писали.....
    моя мама робила біо завивку, купилася на "біо", а виявилось, що це та ж сама хімія, тільки з модною приставкою "біо" і вдвічі дорожча. Палить волосся так само як і звичайна. Спочатку волосся як і має бути гарне, лискуче, а до пів року- видно що попсуте. Якщо є різниця в ціні, то не бачу причин робити дорожчу, повірте, хімія- це всеодно хімія і не важно яка вона "біо" чи кислотна- волосся однаково трагічно її переносить.

10. Furore

Furore New Member

Та є різні біо хімії. А ще в 90% результат залежить від майстерності самого майстра і його досвіду. Все-таки декому "везе" і він натрапляє на досвідченого майстра - тоді і завивка гарна, і волосся непопсуте.

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

ні. читайте тему. це вже обговорювали кільканадцять разів.

12. Analgina

Analgina New Member

я бачила результат на волоссі своєї мами, тому читання цієї теми мені нічого нового не покаже. Я лише констатую факт- робили звичайну завивку і робили біо- завивку- різниці не було, пошкодження волосся таки мало місце, тому для себе зробили висновок, що немає за що платити вдвічі більше.

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

тоді - для чого ви пишете такий пост? якщо вашій маммі так зробили, то не означає що усім так зроблять? чому ви не допускаєте, що перукар мами, просто здер гроші, а використав звичайний препарат , а не ощадливий?

п.с. за вашою логікою я мала б бути лиса. я робила 4 рази підряд "біо"завивику.

хто ХОЧЕ таку завивку, щукайте ХОРОШУ ПЕРУКАРНЮ/ МАЙСТРА. платіть гроші, не 200 і навіть не 300 грн. ( ну правда довжина волосся грає роль) - і буде вам ефект і дуже гарні кучері і ніяки страшшнюх наслідків для волосся НЕМАЄ.

14. Analgina

Analgina New Member

Я не прийшла сюди сперечатися з вами, це форум,тут люди діляться думками, результатами, своїм досвідом і існує не лише ваша єдино правильна думка, а думка кожного дописувача має право на існування- саме тому я написала такий пост. Я описала наш з мамою досвід і висловила свою думку з цього приводу. І як ви самі кажете- якщо ВАМ так зробили, то не означає що всім так зроблять, тому позитивний результат від хімії також не гарантований нікому, як і негативний. Хоча, думаю, багато чого залежить не лише від препарату і досвіду майстра, а й від стану і типу волосся.
    ЗІ: а можна фото вашого волосся ?

Останнє редагування: 5 Квітень 2012
  15. Made in USSR

як я і думала, думки розділились...
    щодо компетентності майстра, то я впевнена на всі 100. ще жодного разу вона не зробила мені щось, що мене не влаштовувало б. я колись робила звичайну завивку, то все було відносно нормально. я усвідомлюю, що будь яке втручання в природу волосся буде шкодити йому, але я маю на то причини.
    сказали мені що біо на мою довжину буде коштувати 250 грн (волосся до плечей і не дуже густе). не знаю чи то нормальна ціна, просто не орієнтуюсь скільки то може коштувати взагалі.

16. Analgina

Analgina New Member

А ви б не хотіли, принаймні для цієї процедури, змінити майстра і зробити завивку в майстра форумлянки, яка має позитивний досвід біо- завивки? Так ви будете менше хвилюватися про непередбачуваність результату, та й вірогідність вдалої завивики буде більша. Для себе ви остаточно вирішили, що завивці бути, то щоб не шкодувати потім за волоссям йдіть до перевіреного майстра, і все буде так як і має бути.

17. SoLana

SoLana Well-Known Member

Припускаю, що в мене такої ж довжини волосся. Мені озвучували іншу суму - 500 грн, я кілька разів хотіла робити собі біо завивку, але мій перукар мене відмовляв. Думаю це все індивідуально, і залежить не лише від якості матеріалів і вправності майстрів, а ще й від самого волосся.

18. Made in USSR

Ви трішки неуважно читаєте, я писала що:
    мене цікавить саме ота речовина котрою роблять біозавивку. я в хімії не дуже петраю, а те що пишуть в мережі на різних сайтах виробників теж не викликає стовідсоткової довіри. тому і цікавлюся в дівчат. тим більше знаю що на посиденьках живі люди, а не боти рекламні))

---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

я так думаю. що вартість залежить також від самого салону. пафосний заклад в центрі міста ясно що буде брати дорожче, ніж перукарня на околиці. але мені, якщо чесно, все рівно ДЕ, головне В КОГО.

19. SoLana

SoLana Well-Known Member

Мені здалось, що Ви власне порівнюєте ціни:girl_smile:. Я от подумую над ламінуванням волосся, читала на форумі про позитивні відгуки, а ще напишіть дівчата, чи потребує таке волосся додаткового догляду вже після ламінування?

20. Made in USSR

не мала такої нагоди. просто мені цікаво чи така ціна є нормальною?? чи не задешево))

Статус теми:
Закрита.