Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. allja

allja Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Ну от, якщо з випадінням волосся для мене - все ясно, то можливо хтось пояснить мені причину моєї іншої проблеми? Я не можу виходити з розпущеним волоссям на вулицю: воно скуйовджується так, наче я його взагалі не розчісувала:girl_devil: По доброму заздрю дівчатам, котрі ходять з розпущеними косами...я ж маючи ніби не погані коси, не можу собі цього дозволити, хоча раніше такого не було...Дівчата, порадьте ,можливо, засоби якісь чи шампунь хороший...вже різні перепробувала, а результату - нуль. Навіть не знаю від чого так воно:dntknw:

2. Skrynya

Skrynya Member

Може попробуйте бальзам зволожуючий для волосся, такий що не потребує змивання. Вони є в різних фірмах. Наноситься на долоні, а тоді на волосся тільки по довжині. Волосся стає здоровим на вигляд, якимсь прямішим...:kiss:

3. zetta

zetta Well-Known Member

доречі дівчата а як ви такими бальзамами користуєтесь? в мене таке враження що голова брудна якщо не змию.може забагато наношу?

4. Charmel

Charmel Well-Known Member

Наносьте лише на довжину волосся, і не наносьте на коріння.
    Плутається волосся від того що сухе. Вам потрібно його зволожувати.

5. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Ще якщо посічене, то теж дуже плутається, але тоді його краще зістригати, бо інакше січеться по всій довжині, а "полікувати" то нереально.

6. Skrynya

Skrynya Member

Дівчата, у мене таке питання до тих у кого довге волосся -- чи скручують вам при стрижці прядки у "жгутики" і обрізають все, що стирчить? я якось так підстриглась, мені здається, що воно скоріше посіклось. А останній раз, новий перукар сказав,що такого взагалі робити не можна...просто чекати коли ті коротші відростуть...

7. dyzain

dyzain Well-Known Member

Я раніше через це взагалі не користувалась бальзамами, а потім купила Чистая линия і від нього немає такого. Дуже сподобався з пшеницею, запах суперовий.

8. LadyLand

LadyLand New Member

Спробуйте олійку для волосся або двохфазний кондиціонер (незмивний), можна також спробувати незмивний живильний крем для волосся.

9. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Можете спробувати бальзам для волосся Actuel Placenta. Взагалі-то він проти випадіння, але його не треба змивати, тому волосся на вітрі не дуже розлітається. Я маю тонке волосся, то зараз тільки цей бальзам мене і рятує: використовую його замість піни для укладки, ефект майже той самий.

Останнє редагування: 27 Жовтень 2012
  10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

дівчата, хто як бореться з відсутністю об'єму біля коренів? в мене то просто біда.. і сушу, припіднімаючи, і зачесуюсь назад, а потім розтрясаю, а вигляду воно все-одно не має..Дуже не люблю пінки і дивузори. Користуюсь шампунем Пол Мітчелл для об'єму - взагалі ніяк:girl_sad:

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

мій обємний фаворит-шампунь- Лореаль професійна серія. такий зелененький.

зараз - бонакур обємний від шварцпкофф+ бальзам Анджел "Спа морських глубин". задоволена на 100%. може й не мега обєм, але волося суперове.

12. kati

kati Well-Known Member

а мені ця марка не підійшла( ні шампунь ні маска..добре хоч великий об"єм не взяла.

13. LadyLand

LadyLand New Member

Для додання прикореневого об'єму в професійному сигменті існує ряд спеціалізованих засобів:
    - шампуні та бальзами (кондиціонери) для об'єму;
    - прикореневі спреї для об'єму;
    - біоенергостайлери для об'єму;
    - муси (пінки) для додання об'єму;

можливо Ви ще просто не знайшли свій засіб :)

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

маска мені теж не підійшла. шампунь- не пробувала.
    а от кондиціонер - люкс

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

я наношу бальзами-маски лише на кінчики, а спреї то для мене трошки занадто..користуюсь зрідка термозахистом, коли сушу волосся феном. А так, щоб щодня :girl_nea:
    Десь діну свого Пола, то буду пробувати
    ..а далі методом проб та помилок..дякую всім:girl_curtsey:

16. AilataN

AilataN жива

Шампунь не може зробити погоди в об"ємі.
    Це або кондиціонер, або стайлінгові засоби. Або і те, і інше ( найкращий варіант).
    шампунь може мати властивості надавати об"єм, припіднімати волосся, завдяки певним складовим, але він тільки допомагає всім іншим засобам той об"єм тримати. Насамперед шампунь- це миючий засіб.
    Не треба пінок і дифузорів, достатньо хорошої щітки, хорошого кондея ( який не обтяжуватиме) і приємнго стайлінгу. Якщо хочу мати супер об"єм то розпилюю на волосся лак для об"єму, не на все волосся, а на кожну прядку яку в той момент сушу.
    У мене волосся взагалі пляцком лежить.Незалежно чим я його вимила))
    А вкладання і стайлінг роблять свою чорну справу і я можу бути навіть гарною, причому цілий день.

17. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Мені теж якось так підстригли скручуючи в прядки то воно і ламалось , і сіклось більше до того перукаря не піду !:girl_curtsey:

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

такс, Наталя, в мене знову питання. А які ефірні олійки для волосся підходять? Знайшла де їх тут можна купити, а от які не знаю.

19. zaderyshka

zaderyshka Member

Дівчата, порадьте мені. Купила собі прасочку до волосся, але маю один клопіт. Волосся у мене досить невдало пострижене, ярусами. Коли воно просто помите, то хвилясте, а коли користуюсь праскою, то вони випрямляється, але волоски паскудно торчать, бо волосся через тут стрижку різної довжини. Вже купила мус спеціальний і масочками користуюсь, ефект дуже відносний. Чим скористатись, щоб воно гладким було, а не таким стрипіхатим?

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

я почала користуватись спреєм для росту волосся від Kerastase і від нього, як "побічний" ефект дуже хороший об"ємчик. При чому волосся висушую природнім шляхом. Тому можу рекомендувати.

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

раджу викинути і полюбити своє кучеряве волосся, бо ніщо його так не нищить як праска.

Статус теми:
Закрита.