Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. in todash

in todash Active Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Може й таке бути, а може й сама арганова олія буде смачно пахнути.
    Читаю зараз сторінку, то пише, що:
    Смачно мабуть пахне. Хоча, на рахунок результату, ви стовідсотково праві.
    Певно домажу за два рази свої реп'яхові олійки і почну мішати арганову з тим всім решта.

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Я так до шампуню додавала по краплі-дві розмаринову олійку, мені результат подобався. Як почула про араганову олійку, то тут такої не знайшла, попросила сестру щоб мені з Канади таку вислала, то вона мені вислала шампунь на арагановій олії- я не помітила ніц особливого, хоч вона казала що там супер натуральний склад того шампуню, за основу там йде оте масло арагани, а не ПАР і ЛСН, як у нас, проте я лише помітила що він менше піниться, та й після миття волоссю всеодно потрібен бальзам, тому ефект мене не вразив. Скоріше його не було, або така примхлива я його не відчула. Висновок: кожному своє. Все треба пробувати.

3. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Я теж розмаринову олійку додавала,але 10 капель,волосся прям шовкове стає:girl_dance:

---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

Купила шампунь Ельсев сила аргініну,помила один раз,результату від одного разу звісно непобачиш,але пахне добре:girl_yes2:

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Щодо масажу голови: під час інтенсивного випадіння волосся не треба, можна наробити шкоди. Як тільки трохи стан стабілізується, тоді.
    Олії як засіб проти випадіння: багато хто з трихологів проти. Кажуть, що олія ніби як приклеює волосину, потім ще гірше.
    Краще втирати сіль, робити маски з гірчиці. ЕО бей - хороша річ ще.

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Отримала я в подарунок торбинку з засобами для волосся фірми Chi, дівчата це щось:girl_tender: Найбільше вразив шовк, який після миття наносити на волосся, а тоді вкладати. Кінчики не заламуються, нічого не пушиться, блиск розкішний, я в захваті.

6. terezka

terezka котяка-вишивака

а я отримала в подарунок шампунь з отрутою ... кобри
    виявляється якийсь модний шампунь для пошкодженого волосся, з ефектом пришвидшуючим ріст волосся. Дівчата, хтось таким користувався?

7. Steba

Steba Member

Якщо можна, конкретніше про цей засіб. Дякую.

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відпишіться потім, які результати використання:girl_wink:

9. Туфелька

і фотку його пліз, або хоч точну назву, щоб загуглити. Люблю такі штуки цікаві.

Хто користає проф. косметику Естель , фарби, шампуні, олійки і т. д. - на гуртівні Профі на Зеленій 149 повний розпродаж Естель. Дата добра, просто вони перестають співпрацювати з тим виробником і розпродують весь асортимент. По ціні поки стояла до каси помітила фарба Сільвер коштувала 10 грн./уп.

10. Finya

Вважається однією з найкращих ефірних олій проти випадіння і для стимуляції росту волосся.
    Я пробувала 1 раз, але ефект оцінила - правда, в мене результат не зовсім з волоссям був пов"язаний, а зі шкірою голови.

11. Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Дівчатка, а коли випадіння волосся вважається "в межах норми", а коли варто бити тривогу?

В мене з підліткового віку регулярно раз в 2 роки восени відбувається линька :connie_pull-pigtail. От саме зараз я линяю. Вже 2 тижні. То нормально?
    В інший час волосся майже не випадає..

Хі-хі. Знайшла свій допис про осінню линьку від 13.10.2010. Рівно 2 роки))

12. Finya

До 100 волосин. Причому візуально - це тільки +-50 (на гребені, під час миття), решта у "непомітному" випадінні.
    Найкращий тест (мене так і дерматолог перевіряв): немите 2-3 дні волосся потягнути в різних місцях. Якщо в руці залишається 1-2 волосинки, все ок, більше - погано.

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

Багато хто думає, що так. Навіть від перукарів таке чула. Насправді, ні. В період міжсезоння відбувається загострення хронічних хвороб, волосся реагує і випадає. Читала одну думку, закарбувалася в пам"яті: волосся організм "розглядає" як маловажливу деталь)), тому, коли відбувається якийсь розлад у життєвоважливих органах, перекидає всі сили туди. Волосся перестає отримувати необхідне і :girl_devil:.
    Є ще одна неприємна штука( Колись бачила на трихологічному сайті фотографії людей з різними стадіями алопеції. Шокували фото 1 стадії(( Таких жінок багато... і ніхто не розуміє, що це вже треба бити на сполох...

13. kristas

kristas Well-Known Member

не мити? і не чесати?

14. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

До 100-120 в день це нормально. Але рахувати важко - зранку розчесати і просто почистити щітку, заплести тугу косичку, ввечері розплести, розчесати і порахувати к-ть волосся на щітці, знов заплести гарно наніч, зранку знову розплести, знову розчесати і знову порахувати. Ще плюс перевірити за ніч подушку - чи там чогось не лишилось.

15. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

дівчата, через скільки часу після біозавивки можна фарбувати волосся?

16. Finya

Не мити 2-3 дні

17. Steba

Steba Member

У мене зараз вся подушка зранку у волоссі. А протягом дня не багато випадає. Реп"яхова олія, яку так всі перукарі радять нічого не дає. Хтось пробував Алотон?

18. lawyer

lawyer Member

і мені реп'яхова олія не дає результату, але від alloton(у) користі ще менше(

19. Туфелька

мені він зовсім не підійшов- шампунь погано промивав, спрей взагалі на спирту чи що, висушував так, що неможливо було розчесати волосся, а коли воно висихало, то виглядало не зовсім свіжим.

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

Підтримаю Мазераті щодо масажу. Мені теж цей спосіб найбільше допомагає для росту волосся, але тільки подушечками пальців, щоб не пошкодити шкіру голови. Маю навіть спецову масажну рукавичку з ібея, і масажку-мурашку (від якої дійсно аж мурашки по шкірі).

Статус теми:
Закрита.