Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. loreniya

loreniya Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо)

я теж бавилась в колор-оф, правда бреліл здається фірма. Шкоди волоссю не було ВЗАГАЛІ - 4 рази протягом 2 днів наносила - з чорного переходила на каштан. Тоді читала що рудий пігмент найважчий до видалення тому і залишається рижина - недобитий червоний. Як хтось в темно русий фарбується то рижини після зняття нема, а після чорних і каштанів є... але все гарно в мене фарбою лореаль перференс взяло.

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

можу. я маю пунктик на обємних серіях.
    шампунь - Лореаль професійний
    кондиціонер -Wella Professionals System Professional. мала і шампунь. вже закінчився.
    .[​IMG]

3. kati

kati Well-Known Member

коритсуюсь зараз такими засобами.
    зволожуюча скрія від шварцкопф- дуже гарно зволожує шапмунька волосся а спрейчик взагалі суперовий-не обтяжує волосся,гарно розчісується після нього

[​IMG][​IMG]

І серія для фарбованого та ослабленого волосся Maxima Acid Therapy.

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

і в мене такий спрей)) купую один за другим років 4))

5. kati

kati Well-Known Member

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Bona Cure від Шварцкопф чудовий, також користуюсь пару років, не зраджую, мені баночки вистачає на пів року. Там є ще рожевий - здається для фарбованого.

7. Just me

Just me Member

Хочу поцікавитися, чи хтось із присутніх тут може детально розповісти про свій досвід ламінування желатином? Прочитала про таку процедуру в інтернеті і зацікавилася. Робила колись ламінування, ефект направду вражаючий, волосся як з реклами, але від того починає трохи більше жирніти шкіра голови, відповідно миється голову частіше і змивається швидше, а процедура не з дешевих. Хочу спробувати желатин в домашніх умовах, маєте якісь поради?

8. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Колись користувася Thermal Protector від Indola. Досить хороший засіб. Окрім термозахисту також полегшує укладку, додає блиск.

Зараз моя перукарка для мого мелірованого волосся радить користуватися олійками і не робити собі проблеми із тим термозахистом. Аргументує це тим, що олійки більш зволожують сухі кінчики, тоді ж як термозахист у формі спрею містить у своєму складі речовини, які навпаки висушують волосся з середини.
    Тому зараз використовую олійку Loreal Lumino Contrast.Ефект просто супер. Останній раз стригла посічені кінчики ще пів року назад, при тому що феном сушу волосся двічі на тиждень. Волосся на дотик зовсім не сухе, гарно блистить і дуже слухняне.

9. AilataN

AilataN жива

А що це за таке чудо желатинове?

10. Rona

Rona Мама-йожик

я пробувала :) якщо Ви маєте на увазі самий звичайний желатин наносити на волосся як маску
    ефектом була вражена лише раз (при чому не тільки я, навколо мене ходили подруги, мацали, питали що я таке вчудила, що в мене волосся як в дитинстві - живе, блискуче, здорове короче)
    але цього досягла лише раз, і ніяк не можу докулупати в чому причина була

11. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

поділіться де ви купуєте, і яка ціна?:girl_wink:
    я користувалась для фарбованого + той шампунь мав в собі капельки( мав фіолетовий відтінок)

12. Just me

Just me Member

Можливо, Ви змінювали спосіб приготування? Деякі пишуть, що треба в холодній воді желатин потримати, деякі - що окропом залити. Дехто перед використанням, коли вже змішали з бальзамом, ще підігріває, інші додають окрім бальзаму ще й олійку оливкову або жовток... Ви як готували суміш? І кожен раз робили це однаково?
    В мене вихвалялка: купила собі нарешті Erayba №15 Inastant Serum, [​IMG]
    і то в півтора рази дешевше - на і-нет-аукціоні! Сиджу, нанесла на кінчики волосся і балдю, бо запах просто божествений! А найбільш балдіє моє волоссячко, бо у нього нарешті зоряний час :girl_in_love:

13. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

в магазині ladyLand в інтерсіті на сихові, в нас на форумі є темка цієї форумлянки, можете подивитись

14. Rona

Rona Мама-йожик

та от саме, що одинаково, тому мені дуже дивно... звичайно розчняла желатин в кип"ятку, розкалатувала, додавала бальзаму і на волосся... (тільки не на корені, просто по довжині)

15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Для того , щоб не писати речей, в яких не орієнтуєтеся. Якщо Ви жодного разу не робили чогось, як Ви можете судити про це? Якщо у Вас, до прикладу, волосся пряме і жорстке, що Ви можете знати про те, як впливають засоби на кучеряве і тонке? Або, навіть, волосся одного типу у двох людей. Воно все одне різне) Різні гени, різне харчування, різний спосіб життя, різне здоров"я. А Ви висновки робите голосні))) "Однозначні", до того ж)))
    Та дуже добре, я Вас вітаю))) І з тим, як Ви все знаєте про цілі інших людей))) "Мій майстер не зробить")), "мого майстра мета"))), "а інші ходять в перукарню, щоб просто пройтися":girl_claping: Сууупер! Пишіть ще!

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

А отут я хочу зупинитися окремо. Якщо Ви не розумієте, що коментувати чиїсь дописи в критичному ключі - моветон, то не розумієте і того, що "сміятися" - це відвертий прояв певного рівня культури. І я порад не просила, тому ні пробачати Ваш "сміх", ні писати відгуки про Ваших "провідних майстрів" не збираюся.

16. AilataN

AilataN жива

Якщо про маску желатинову, то так , я теж перший раз відчула гарне погрубшання, тяжкість волосин, забрала маска пухнастість, а потім все. Для себе думаю так, на хлопський розум, желатин не може проникнути у волосся, завеликий розмір молекул, а на поверхні трошки затримався і все, далі прогресу нема+ вимивається. Якось так.

17. Manhattan

Manhattan New Member

порадьте, будь ласка, де у львові можна гарно пофарбуватися. Була в різних майстрів- безрезультатно. Кожного разу як не жовта то з різними шокуючими відтінками.(((((

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

я в однієї дівчини в блозі знайшла спосіб манікюру для волосся в домашніх умовах за допомогою засобу CS Color Treatment Cream.
    спосіб ламінування в домашніх умовах:
    - вимити волосся
    - підсушити рушником
    - нанести цей засіб на ще вологе волосся
    - погріти на протязі 20-30 хв
    - потім дати волоссю "вистигнути" до кімнатної температури
    - змити водою.
    Для рівномірного прогрівання і кращої дії цього засобу (і взагалі будь-якої маски) блогерша використовує ось таку термо-шапку:

І додаються фото, як воно діє "до" і "після":

19. Just me

Just me Member

Подивилася в неті, не знайшла, щоб можна було купити його в Україні. Хтось бачив таке в продажі?

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.