Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

ПРикольно, я купувала у Львові за 480. То 3 роки тому. То було одне з дешевших...
    Але то було з тих, що можна крутити. Воно крутилось, не плавилось, але не так як я того хотіла. Може то в мене руки не з того місця)))

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

дякую за поради. Певно таки перед дефілядою навідаюсь до перукарки і хай вона теж щось порадить. Так буде найліпше. Нарощувати однозначно не буду, бо не маю ні сил, ні бажання, ні грошей на то. Скоріше за все куплю щось на кліпсах.

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Отут знайшла відео як кріпити накладні пасма. Виглядає дуже легко і просто.http://www.youtube.com/watch?v=jZailrt4mdA

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Дівчата, може, хтось бачив у продажу такий віск?
    Купила подібний, віск-гель, зовсім не те. Ще й запах :girl_nea: Або, може, хтось знає, де Гума для волосся продається?

5. Svitlandija

Svitlandija New Member

я вам скажу, шо то без різниці чи все в одному, чи окремо:)

6. masaryk

masaryk New Member

Де купити у Львові пензлик для фарбування волосся?

7. Smorodynka

Smorodynka Member

Дівчатка, хелп! :girl_cray:В мене волосся лізе жмутами. Подушка після сну вся в волоссі. Зараз дивлюся в дзеркало і куча волосків,які при найменшому зусиллі готові випасти. Причому випадає волосся з корінням. Реп"яхова олія з перцевою настойкою, які завжди допомагали нічого не дає. Хіба буду пробувати інтенсивний курс, тобто кожен день втирати. Стресів ніяких не було. Ще попробую змінити шампунь. Порадьте щось, бо я в розпачі!

8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

може вітаміни попити?
    В мене осінню волосся завжди вилазить.
    Колись пробувала пити фітовал капсули.

9. dyzain

dyzain Well-Known Member

Мені проти випадіння допомагає Aminexil Loreal. Виробник рекомендує пройти курс - кожний день по ампулі 6 тижнів (1шт. коштує 25 грн.), дорогувато виходить, але можна і упростити. Воно наноситься на коріння і мені половини баночки вистачає. Після 10 разів волосся стає густішим і майже не випадає, крім того дуже приємний запах.

10. Простоя

Простоя New Member

Дівчатка, може хтось користувався засобами з серії LOreal Professionnel Liss Ultime? У мене жахливо пухнаститься волосся. Воно в мене по природі тоненьке і схильне до легкої хвилястості. І ще воно дуже густе, тобто в результаті у мене на голові утворюється велика копиця сухого сіна :girl_cray: Хочу спробувати або масочку, або спрей-флюїд з цієї серії. Може хтось користувався тим або тим і підкаже чи допомагають ці засоби трішки випрямити волосся і зробити його слухнянішим?

11. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Я юзала маселко (фіолетове) з цієї серії. Пахне кльово, волосся м"яке на дотик, але само по собі ніц воно не випрямило, тому користала його як захист під прасочку. До речі, без прасочки і пухнастості воно не знімало, але в мене волосся саме по собі дещо в"ється, може це тому.

12. Smorodynka

Smorodynka Member

Дівчатка, порадьте будь-ласка!!! Моя подружка користується шампунем для коней. :girl_crazy:дуже задоволена. І радить мені. Що скажите? Чи варто пробувати? Чи не буде якихось побічних дій? :girl_crazy:

13. Virna

Virna Well-Known Member

точніше для конячої гриви. теж чула гарні відгуки, але сама не пробувала

14. AilataN

AilataN жива

В коника не перетворитесь, точно:girl_haha:

15. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Одна моя знайома також користується цим чудо-шампунем, але чергує його з дитячим. В неї волосся, м'яко кажучи, не дуже густе, а от після кінського шампуню з'являється гарний об'єм і блиск. :connie_pull-pigtail Проте вся справа в тому, що там відносно небагато лаурил сульфатів, але занадто велика кількість силікону та кератину. Відповідно шампунь недостатньо піниться і погано змивається, внаслідок чого на волоссі залишається силіконово-кератинова плівка. Волосся виглядає гладким, блискучим, об'ємним. Але з часом це може навіть зашкодити (бо через ті речовини шкіра голови не дихає), може з'явитися лупа чи почнеться випадіння волосся. От чому бажано чергувати кінський шампунь зі звичайним.

16. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

користувалася пів року і такого не помітила. Мала щось три види того шампуню. Перестала ним користуватися, бо перукарка щоразу при стрижці казала, що волосся стало неслухняне, питала чим мию, зробили висновок, що то шампунь для коней винен, бо в волоссі накопичилися ПАР чи щось типу того. Потім помили пару раз голову спеціальним салонним глибокоочищаючим шампунем і знову перейшла на проф. марки. Зараз маю TIGI FASHIONISTA для фарбованого- волосся супер, шампунька теж, але в мене ще гормони, може то й тому таке супер-волосся?!
    Суто по темі- нічого поганого в конячому шампуні не помітила, але й надзвичайного теж. Тепер, маючи досвід, волію за ті ж гроші купити людський професійний.

17. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Так я те і мала на увазі! Якщо при використанні звичайного шампуню через надмірну кількість лаурил сульфату змивається все - і бруд, і корисні речовини, то у кінського шампуню - так званий ефект поверхневого очищення.

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

захопилась я реп'яховою олією з перцем. Користаю перед кожним миттям (раз на два три дні). От думаю, чи не забагато і чи не нашкоджу тим? Можливо,варто через раз таку маску робити? Хочеться конячої гриви з трьох волосків тут і вже :)

19. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Може варто просто перерви робити - наприклад, місяць робити в звичайному графіку, а далі тиждень відпочинку.

Багато в яких масках такам етодика використовується

20. AilataN

AilataN жива

Скоріше у шампунях для тварин є надмірна (неконтрольвана )к-сть лаурил сульфату. В шампунях для тварин, причому недорогих, про які ми зараз говоримо ( бо є і дорожчі) лаурил часто є моно ПАРом, в той час, як у людських більша частина агресивної ПАР замінюється на інші складові, їх є дуже багато, варіантів маса, такі поєднання більш ощадні для шкіри людини ( не такої грубої і взагалі зовсім іншої, ніж у тварин).
    Взагалі термін поверхневе очищення це не так званний, а говорить про пряму функцію речовини ( ПАР) поверхнево активна речовина. Для того щоб досягти більш глибокого очищення у людські шампуні ( от як писала Туфелька) додаються більш агресивні речовини, щоб очистити волосину глибше ніж звичайно. Часто такі шампуні використовувати не можна, вони нищать волосся.
    В складі конячого шампуню нічого особливого немає, крім силіконіщів, деколи ланоліну ( це жир, очищений жир з овечої шерсті). Тобто щоб був блиск, сильне очищення. А піностворювачів спеціально не дають, щоб шампунь легко змивався і не потребував додаткового полоскання ( все таки на коня треба багато води) тому шампунь піниться погано ( хоча як для кого))

Статус теми:
Закрита.