Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

у мене до речі, теж було таке відчуття. А зараз торчуни стрирчать біля корнів, відростають молоденькі волоски

2. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Joico smooth cure. замовляла на стравберии
    Але є одне АЛЕ :) Волосся добре і довше не жирніє якщо окрім шампуню користуюся тільки термозахистом (в мене Гамма). Купила собі дешевий бальзам для волосся "глісскур" (я його раніше часто брала, просто щоб розчісувати легше було), так волося і зажирніло швидко (та фактично висушила феном, а воно вже якесь жирне, на ранок то взагалі був жах) і вимивала довго. Я так швиденько тоді переглянула інтернет в пошуках причини, то виявилося, що якщо користуєтесь безсульфатними шампунями, то тре і правильно підбирати інші засоби, бо не все здатні ці шампуні вимивати (точно пам"ятаю, що не вимивають силікони, а за інше не скажу).

а вчора вимила волосся вперше айхербовським Avalon Organic. Вимило аж до скрипу, наразі волосся шовковисте (але як на мене більш сухе, ніж після Joico). Подивимося, як швидко стане жирним.

Останнє редагування: 20 Січень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. orange girl

orange girl Well-Known Member

ой вже ті торчуни, вони мене супроводжують практично весь час, вже й не знаю як з ними боротися:girl_crazy:. Порадьте мені якийсь шамбунь та кондиціонер для розгладжування волосся і візуального зменшення тих торчунів. П.С. Волосся від прироби пнряме, блонд

4. NutkaNezabudka

Не погані шамнуні фірми оптіма, і кондиціонери також гарні. Ще чула гарні відгуки про корейські засоби по догляду за волоссям. Треба пробувати, і вибирати те що вам підійшло би

• Подобається Подобається x 1
  5. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Це було не до мене але, робила раз з гірчиці і раз наносила настоянку перцеву, то перукар помітив дрібний їжачок:girl_spruce_up:.Буду продовжувати і надалі.

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Мені сподобався і підійшов шампунь Керастаз від випадіння. Використала вже всю баночку, але ще трохи раніше замовила собі Лореаль для фарбованого волосся, який користуюсь зараз. То різниця є, і звичайно, не лише в ціні. Керастаз мені набагато кращий. Після нього волосся таке якесь ніби густіше і щільніше (мені ефект подобається), а після Лореалю в мене мій звичний тонкий пушок. Напевно таки буду замовляти Керастаз знову, хоч ціна кусається...
    Щось не можу погодитись з поширеною думкою, що шампунь має тільки змити бруд з волосся і на цьому його функції закінчуються, оскільки реально після різних шампунів якість волосся зовсім не однакова.
    Оптімою користувалась свого часу також, то не вразив.

І я теж маю "торчуни" - це стандартно після того, як волосся "пролізло" і тепер на місці вилізлого повиростало молоденьке. Босюсь, що на весну мій циклічний процес линьки знову активізується. Треба не забути вже з лютого щось з вітамінів пропити.

7. NutkaNezabudka

Треба не забути вже з лютого щось з вітамінів пропити.[/QUOTE]
    А поділіться будь-ласка які саме ви вітаміни пьєте. Я якость не можу ніяк вибрати собі. Пила якось Біотин Амвей - добре було, але думаю може щось інше спробувати

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я вже не раз тут писала, що п'ю курсами вітаміни Біона, мені вони супер. Припинення випадіння і ці торчуни на голові - то є їх заслуга в тому числі. Єдиний їх суттєвий недолік - це ціна. А пропити треба за 2 місяці, тому я беру 2 упаковки по 1 таблетці на день зранку. Це виходить дорогувато.
    Тепер буду дивитись по фінансах: якщо матиму інші суттєві витрати, то візьму щось дешевше для волосся, напр. Деакура.

9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Порадьте який шампунь підійде для світлого фарбованого волосся, щоб гарно підживлював (останньо пофарбувалась у блонд з трохи холодним відтінком, не хочеться щоб він швидко вимився). От купила сьогодні такий[​IMG] шампунь Мс. Поттерс для фарбованого волосся (польський), може хтось такий пробував?

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

третій раз - зовсім не пекла. шотакоє. Але я не здаюсь, буде ще не раз :) відчуття приємне

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

В мене жах. Намагаюся не панікувати, за кілька років вже й забула, що це таке - маски, ополіскування, підстригання в надії на покращення стану волосся, але... Минулого разу відновити не вдалося, лише зупинити випадіння. То якщо я з такою "зачіскою" лишуся, це караул:girl_cray:
    Прочитала на російському форумі, що вони там сидять на якийсь спецдієті, попросила надіслати мені - гляну, що там. Всю тему неможливо прочитати - понад 600 сторінок...

12. NutkaNezabudka

Ви головне не переживайте, у вас все буде добре. Волосся обов'язково відновиться.

13. orange girl

orange girl Well-Known Member

А причину такого стану волосся з"ясували? Можливо варто звернутися до лікаря/обстежитися? можливо нещодавно пережили якусь стресову ситуацію, це теж може призвести до такого значного випадіння.

14. NutkaNezabudka

Якщо до лікаря, то до трихолого

15. Finya

Минулого разу пройщла всі можливі обстеження, купу грошей витратила. На основі обстеження ще треба вміти лікування призначити. Трихологів в нас нема. А ті що так називаються - це фікція.

16. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

ой, і в мене теж лізе волосся. я годую грудьми. начиталась до якої степені може воно вилізти, то я в шоці...:girl_cray::cry: шкода коси, вона в мене до пояса, а як далі лізти буде, то вже не коса а мишачий хвіст лишиться((
    і що я маю робити? хтось пє може якісь вітаміни для годуючих?
    маски робила колись ще раніше і гірчичну і з настойки перця, для мене вони не те що не діяли, ще й солому на голові зробили. ще що лишається, то реп"яхова олія, буду пробувати.

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Нууу... почитайте тут в темці - після пологів таке відновлення волосся (випадіння того, що не випало під час вагітності) є нормальним. І моє ліжло жахливо (і на початку вагітності і після пологів), і я теж тихенько плакала, але нічого - відновилось. Випадати перестало і відростав "їжачок".

18. Finya

Надіслали мені рекомендіції. Дуже суворо все) І дієта, і масажі , і вживання БАДів різних... Але для початку треба здати певні аналізи. Найбільш плакаю від заборони на все борошняне, солодке і суші:girl_haha:

19. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

@Plenilunio, ох, надіюся що відновиться з часом...

20. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Маю знебарвлене тоноване в блонд волосся до того ж пористе і хвилясте. Інколи виникає бажання взяти бритву і все під нуль, особливо коли природньо сохне і на наступний день після миття:hang1:.Придбала собі маску з кератином ось з такої серії
    Волосся на дотик таке, як після укладки у салоні, хочеться і хочеться торкатись, навіть після виходу на вулиці і при волозі зберігся ефект. Сама маска рекомендується після кератинування, я його не робила наразі.

Статус теми:
Закрита.