Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Про Кокочоко теж чула купу негативу, про cadiveu на перукарському форумі читала, що для сухого та пошкодженого волосся не найкращий варіант, а для жирного саме, бо трохи сушить волосся.

2. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Хм... А я читала, і подруги ті, що робили, казали, що для тонкого як раз добре. Ну вже подивлюся як вийде :) дуже хочу зробити, щоб не мучити щодня їх, вирівнюючи. А корені трохи жирні були, доки без сульфатним шампунем не почала користуватися...

3. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Тонке і сухе , пошкоджене ,то різні речі, я не робила кератинування, то теж тільки про прочитаному суджу, а подруги то Глобал робили.

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Волосся вилізло капітально, навіть перукарка помітила. Тепер боюся, що не поновиться:shutup: Чи в когось виросло нове, нехай з часом?

5. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

У мене страшенно лізло волосся, я так розумію, що в мене це пов`язано з ГВ ,зараз це вже триває понад 9 місяців, то мала залисини,в хвіст волосся не можливо було зібрати, тому що виглядало зовсім неестетично, але зараз на тому місці відростає нове волосся, відросло вже близько 4 см.

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Після пологів - це, напевно, трохи по-іншому. Зазвичай так і є - відростає. А в мене, думаю, від стресу повипадало.

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Хочу зробити кератинове вирівнювання волосся. Чи хтось може порадити конкретного майстра та салон, можливо хтось робив, тому цікавлять відгуки реальних людей. А ще цікавить як довго тримається еффект після тої процедури.

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я двічі робила гірчичну маску. Перший раз злякалась, що сильно буде пекти - і дала замало цукру. Ледве теплесенькі відчуття були :) Другий раз вже цукру всипала за рецептом, вимішала то все, нанесла, гаряче, прикольно. Хвилин за 20 згадала, що забула додати олію. Побігла змивати, щоб не пересушити волосся.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  9. mamba

mamba Member

Подруга робила в салоні "Авентін", що в готелі "Дністер" (бо салонів у Львові 3-й). Майстер Таня - дуже задоволена. У них шикарні майстри та і засоби відмінні. Я у Тані стрижусь вже років 6-7, кращого майстра не знайшла ).

10. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Як і самі ціни шикарні, хоча в мене подруга також в авентіні лише малюється, зачіски робить і все решта. Але на мою думку ціни в них завищені явно. А мене на кн. Романа чомусь не вразили, хоча давно то було.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

А яка приблизна вартість фарбування на волосся середньої довжини в Авентині?

12. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Сама не малювалась, то не скажу, але подружка каже що платить біля 700 грн. Довжина волосся трохи довша ніж середня.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. mamba

mamba Member

Саме так - ціни ше ті... Але класний майстер та перевірені класні засоби. Стриглась в різних дешевших майстрів - завжди перестригалась в Авентіні, оскільки в мене складна модельна стрижка на тонке волосся, знебарвлення та тонування в холодний блонд з повної семірки.

• Подобається Подобається x 2
  14. vchitelka

vchitelka New Member

Від 700 грн. Я за змивку і фарбування влітку платила 1200 грн.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Marinka

Marinka New Member

Ви там про кератини писали. Я якось хотіла кератинове вирівнювання зробити, але подруга відмовила: у неї з першого раз все круто було і ефект супер, але після повторного вирівнювання волосся стало жахливим... То я не ризикнула. Але від кератину не відмовилась))) Замовила собі в інтернеті ЕМК від Revlon Professional. Це типу кератинотерапія. То я дуже задоволена. Самій зробити процедуру дуже легко, а ефект такий, як в салоні. Волосся значно кращим стало. От вже 4 місяць після використання, то тільки зараз починаю помічати, як ефект знакає. Через місяць скоріш за все знову замовлю... Подивимось, як то воно буде)))

• Подобається Подобається x 1
  16. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

і як вам результат?

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

думаю, про результат ще рано говорити. Але відчуття приємне, здається навіть, що трохи густоти добавилось чи то об'єму... може, самонавіювання :)

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А яким саме?
    Бо мені від них ще гірше чомусь.

19. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я теж робила цю маску кілька разів і таке саме відчуття було. Волосся почало рости набагато швидше, менше випадало і взагалі виглядало здоровішим. На днях згадувала за цю маску, але наразі не буду робити, бо недавно зробила біо завивку, то хочу щоб протрималась ще трохи...
    --- дописи об"єднано, 19 Січень 2015 ---
    а ще мені від випадіння допомогла безколірна хна. Після пологів думала що полисію, купу всяких масок випробувала, але припинила це все діло тільки хна (хоча, може то так співпало і вже вся "норма" вилізла)

• Смішно Смішно x 1
  20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я робила собі маску з желатину. То мені дуже сподобалось, бо волосся на дотик дуже класне стало.

Статус теми:
Закрита.