Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Smaylik

Smaylik Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

дівчата, а порадьте якісь вітаміни, які гарно сприятимуть росту волосся? Тобто власне для росту волосся є такі?
    Бо підстриглась під каре, а тепер хочу довше волосся, а моє росте дуже повільно, навіть із масками із гірчиці.
    І якшо тут є рижоволосі форумлянки, то якими фарбами для волосся ви фарбуєтесь, щоб хоч трошки довше потримався той рижуватий колір. Бо в мене щось дуже скоро змивається він і стає вже не такий гарний, то майже кожного разу мушу підтоновувати волосся Естелем тоніком

2. Materynka

Materynka Well-Known Member

В мене сестра фарбується професійними Loreal, Igora. Має вже досить багато сивого, звичайна фарба то не бере.

Останнє редагування: 27 Грудень 2014
  3. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Я вважаю, що якіб ви не пили вітаміни, волосся не виросте за 2 дні до поясу!! Просто робіть для нього умови, маски, скраби, масла і воно вам будя вдячне)))

4. Smaylik

Smaylik Member

та то зрозуміло, але воно в мене росте по 1 см в місяць, не більше, та ще й після народження малої випадає.
    Прочитала, що можна додавати в шампунь вітаміни в ампулах групи B (B1 B6 B12). Хто не вагітний і не в період лактації, то можна ті вітаміни приймати в таблетках, називаються Пентовіт. Але ми ще на ГВ, то наразі обійдусь тими ж вітамінами в шампунь, за місяці 2 відпишусь про результат.

5. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Я п'ю Біотин 1 мг по 1 капсулі вдень вже майже 3 місяці. Останній рік комплексно взялася за своє волосся, то бачу трохи результат. Ще останні 3 місяці користуюся спеціальними капельками для втирання в шкіру голови від проф. Велли, серія SP. Не знаю що саме дало такий ефект, але вже відростає "шапочка" з нового волосся, а решту практично не випадає :girl_claping:

6. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

на мені всі рижі фарби теж швидко змивалися. Але останні 4 місяці фарбуюся хною. Хна мені дає кращі результати, і результатом задоволена

7. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

ага)але вона досить сильно проникає в структуру волосся,і коли схочете повернутися до свого кольору збережеться рижинка

і ще для більш насиченого кольору хну треба розводити чаєм з каркаде або додати пару ложок какао

8. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

от на рахунок того, що воно проникає у структуру волосся і його вже не позбутися мене хвилювало на початку... але це трішки ліпше ніж ті хімозні фарби, а на проф.фарби треба добряче потратитися, і вони мають кращий ефект

9. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

найбільша проблема рижуватих фарб, їх швидке змивання:sad:
    останній раз малювалась Лореаль Кастінгом 724 Карамель, сподобався колір, вимивався по-трошки протягом 4-х тижнів, але її теперішня вартість:khomyak:
    тому також у пошуку хорошого рижого (швидше золотисто-карамельно-рижого) стійкого кольору за невеликі гроші(хна не варіант)

10. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

спробуйте фарбу kapous. В них кольори вцілому добрі. В мене не рижий, але і мій колір змивається ну дуууже повільно. До того ж це професійна фарба і вона на низькому проценті оксиду + на коротке волося вистачає 0.5 тюбіка, а на довге волося (трохи нижче плечей- 1 тюбика). Це через те, що розводиться вона 1:1.5.
    На айрекоменді є відгуки про мідні відтінки.

Ой можу казати багато, але не знаю чи можна тут давати посилання, тому кому потрібно - напишу в пп де я про неї начиталася і так захопилася, що вже 1,5 роки тільки з нею :) 2 останні рази фабрувалася інщою фірмою - kaaral - розчарована. Суше волосся.

І моє питання про кератинування ще актуальне. Нажаль, той кератин, що порадили вижче мене не задовільняє.

11. Smaylik

Smaylik Member

Nyashka, ану киньте мені у приват посилання на ту фарбу, гляну яка її ціна.

Люлюся, я також була задоволена раніше Кастінгом, але ціна на неї зараз справді задуже висока, принаймні для мене і ще враховуючи, що кожна 3 тижні треба підмальовуватись.
    Я останній раз малювалась Веллою, то також змивається швидко, але підтримую колір тоніком від Естель (коштує 25 грн, мені на 3 рази хватає). Мені ще перукар казала спробувати Рябину, що там є гарні рижі відтінки (без червоноватого відблиску, власне рижі), перед святами спробую її ще.
    Ех, подобається мені той рижий колір, але оце постійне підмальовування трохи втомлює. Попередньо був шоколадний колір, то все було простіше.

12. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

після деякого часу фарбування "Рябіною"(близько пів року) у свекрухи після фарбування з'являлись рани на голові, мені здається це дуже "ядрьона" фарба.
    А вона не російського виробництва?

13. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Для швидшого росту і покращення стану волосся дуже допомогли вітаміни Волвіт. На рах. вагітності/лактації не знаю, погугліть, але ефект чудовий. Пити не менше 3 місяців.
    Обов'язково маски разом з тим. Гірчиця, перець - моя доня категорично наполягає, що це виснажує цибулину, і по припиненні застосування волосся стає ще гіршим.
    Реп'яхова олія(якщо не блондинка - рицинова), олія бей (мастхев!), вітаміни В будь які по ампулці, по кілька крапель олійного розчину вітамінів А та Е, нікотинова кислота теж ампулку. Лупа- кілька крапель ефірки чайного дерева, за бажанням будь які інші. Хочте - додаєте хну; я то роблю на базі маски для волосся білоруської з плацентою. Все продається в аптеці і коштує копійки ( крім бея). Розігріти на бані, втирати мін. Раз на тиждень, мін. на півгодини під кульок і хустку. Так, зажирнює на пару днів, але курс мін. 10 процедур того вартий.
    Здається, тут про це писали не раз))

• Подобається Подобається x 1
  14. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

добре подумайте перш ніж купляти ту фарбу , мама якось 1 раз пофарбувалась. мало того , що сивини не зафарбувала, пересушила-перепалила волосся страшно (мама шатенка, фарбується русими тонами). Тому не рекомендую, та економія того не варта.

15. NutkaNezabudka

я тоже пила Біотин місяці зо три, волосся, шкіра, нігті стали в норму. Дійсно відмічала покращення

16. NutkaNezabudka

Рекомендую гарну маску для волосся проти випадіння: Мед + коньяк + алое + жовток

Для разової маски 5 штук ампул алое. Додаємо жовток, коньяк 1 столову ложку, и
    стільки ж меду. Гарненько змішуємо і втираємо в шкіру голови. Голову утеплюємо. Через 20 хв. промити ретельно теплою водою. Для отримання результату необхідно використовувати 1 раз на тиждень протягом 3-4 місяців.

17. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Я купувала в інтерсіті на Чорновола.

18. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

А чим той кератин такий унікальний?

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

Це атомна бомба для волосся, у мами густе темне волосся і досить жирне, потребує щоденного миття, то навіть їй та фарба волосся попалила, хоч колір рудий красивий був.

19. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

TinkaMalvinka, Та може не кращий за запропонований :)

Якщо чесно, про той, що ми написали я просто не чула відгуки, а заново приймати рішення не хочеться. Я і так довго вже вагаюсь :)

А про кератини є багато відгуків поганих про кокочоко і декілька добрих про той,що я шукаю. + є відгуки знайомих людей, які вже тривалий час робили кератин.
    Так і не знайшла майстрів, замовила собі. Буду вдома робити . Відпишуся потім :)

20. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

І я пила біотин. По 1 шт 5000 мг в день, випила 200 шт, вже чекала, коли вони нарешті закінчаться.))
    Але на волоссі то позначилося дуже добре. В мене його завжди випадало багато, жмутами з пилюкою збирала по квартирі, а після миття витягувала здоровенний жмут з раковини. В принципі, мене то не напрягало, бо воно густе й довге і я не помічала, щоб його ставало менше. Але після курсу біотину ті жмути стали, мабуть, вдвічі менші, аже незвично.))

Статус теми:
Закрита.