Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

от в мене те саме. просто в один день помітила, що жирніє часто. вже на 2-ий день виглядає немитим.

2. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Таку проблему маю теж. Але спихаю це все на сезон носіння шапок. Волосся жирне при коренях, а по довжині сухе. Маска і кондиціонер не рятує волосся.

3. fiesta

fiesta Well-Known Member

Пробуйте до шампуню чи маски додати лимонну ефірну олію.
    Ще можна полокаим волосся вкінці негаряча вода + лимонний сік або яблучний оцет.

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Мені просто цікаво через що це. Власне писала вже, що навіть перукар не міг вкласти, бо помила, висушила, а воно навіть більше по довжині жирне. Дивина. Власне хтось тут казав, що може с силіконами мала шампунь (а я таки мала), але ж би за 3 місяці він вимився? Пішла б може в Новодерм, але ота політика "вам спочатку треба на консультацію, яка 250 грн", а тільки потім на діагностику. Може якось гормональний фон змінився, абощо, бо читала, що в жінок після пологів може мінятись тип волосся, але мені такий тип не дуже. Тре щось думати, полоскати, трави, маски..

5. strochka

strochka Member

Трави підсушать, але й шкіру голови також(, щодо масок навіть незнаю (можна з білої глини додаючи кілька крапель ефірної олії цитрусових або чайного дерева) можна пілінг з соди- точно після нього волосся жирне не буде.

6. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

Щоб так сильно волосся не жирніло, можна робитт маски з безколірноі хни.

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

а з цього місця подетальніше
    інструкції, рецепти, де купити?

8. strochka

strochka Member

Робила кілька днів тому, не можу ще поки таке константувати.
    Але я робила вперше плюс носіння шапки...
    Купую хну і глину різних видів в магазині "Срібні Джерела" неподалік пам'ятника С.Бандери

9. Masja

Masja Well-Known Member

А як діють такі маски на фарбоване волосся?
    Боюсь, щоб при наступному фарбуванні колір не вийшов неочікуваним:khomyak:

10. Tequila

Tequila Well-Known Member

Дівчатка, порадьте будь ласка майстра, який робить у Львові гарні сучасні зачіски та укладки на волосся середньої довжини - вміє підбирати те, що дійсно пасує клієнту

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Якщо наносити на волосся рідкі кристали, після миття шампунем бальзамом (що змивається) користуватися? Чи це буде масло масляне...

12. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Я не використовувала бальзам. Помила волосся, нанесла кристали і все... Мені так підходило. Раджу вам спробувати і так і так, у кожного по різному.

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата в мене коротка стрижка яка потребую щоденного миття та укладки-зараз з вимкненнями світла боюсь ризикувати та мити голову вранці, буду ввечері, але коли це роблю увечері зачіска на ранок "приплюснута", чи варто користуватись сухим шампунем для свіжішого вигляду і якщо так яким саме

14. Ellelia

Ellelia Вереснева

завжди так користуюся. :girl_wink:Для мене рідкі кристали не замінять бальзаму для волосся і навпаки. Від цього швидше волосся не жирніє.

15. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Хна може дати неочікуваний резутьтат при наступному фарбуванні, особливо на блонді.

16. lilochok

lilochok Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, піну/мус для волосся за прийнятну ціну (десь до 80 грн)
    Користувалась багато чим - не сподобалось або так собі
    Сподобався один італійський мус, але знайти його уже не вдається((

17. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Спробувала, бальзам наносила теж. Лишилася в шоці: бальзам не допомагає, то вже давно ясно, і ще й кристали ноль ефекту :girl_spruce_up:
    Нормальний вигляд моєму волоссю надавав лише простенький віск від Тафт (Creative look). Шкода:girl_sad:

19. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

А у мене волосся з настанням зими страшенно електризується... Я навіть посушити феном нормально не можу- починаю розчісувати і воно все дибки стає... А впродовж дня- то взагалі караул! І що то робити??? Шапку не ношу вже (бо з шапкою ще гірше). Але одяг є і шерстяний, і флісу трохи...ну зима, як-не-як... Порадьте якийсь засіб, бо в мене скоро нервовий тік буде від тої біди...

20. Clementina

Clementina Well-Known Member

Якщо ви блондинка, то можна любий, а от якщо брюнетка, то треба шукати дорогий, в них менше абсорбуючої пудри і купа інших допоміжних речовин, які допомагають зробити об'єм, надають волоссю блиску і т.д.
    Я таким не користуюся, але знаю, що хвалять Osis+, Kerastase.
    Доречі, всі сухі шампуні мають дуже сильний запах, на мій погляд, не дуже приємний.

Статус теми:
Закрита.