Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. ZaKohana

ZaKohana New Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Розкажіть, будь ласка, за Капсіол. У протипоказах є вагітність та лактація. Дійсно так впливає й не варто використовувати для волосся?

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Якщо в складі того капсіолу є саліцилка, то мабуть через то годуючим не можна. Читала десь, що це на дитину впливає так, як ніби ти б випила аспірин.

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я згідна щодо вітамінів - їх треба приймати курсами регулярно і досить довго, щоб відчути і побачити ефект. Мені он треба шурувати за наступною упаковкою, бо місяць пропила, але то мало, ще підшертку активного не спостерігаю.
    Теж вже з тим випадінням замучилась. Ну, як замучилась - я вже якось звикла. Волосся то ніби аж так помітно не зменшується, тільки при митті багацько його випадає.
    Недавно змінила шампунь. Взяла собі Керастаз для профілактики випадіння (хоч яка там профілактика, як на осінь повним ходом почався той процес линьки). Поки що нічого за шампунь не напишу, бо користувалась пару раз тільки. Та й не чекаю я вав-ефекту від шампуню. Єдине, що піниться досить туго, ну, і недешевий, зараза. І волосся більш заплутане після нього, ніж після мого ревлонівського.
    Ну, і я надалі жодними масками, лосьйонами, настоянками і т.п. від випадіння вперто не користуюся. Не знаю, в якийсь момент щось вбило в мені віру в такі засоби. Тільки маселко Лореаль і засіб для об'єму.

4. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Стосовно ампул від випадіння волосся чи для посилення росту я б дуже не плекала надій. З власного досвіду, коли зверталась до трихолога і вона пояснила , що найбільший ефект від них — це масаж ,який посилював кровопостачання до цибулин.І все. Тобто ті речовини не проникають до цибулин.Але це я з власного досвіду, користувалася від Плацент формули, Віши, Фіто. Добре на ріст волосся мав би впливати біотин в дозі 5 мг.

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

Якраз зайшла в темку про масаж написати .
    Мiй тато з тих чоловiкiв, котрi вперто переконують, що обморозили голову в армii :girl_haha: тобто з тих, в кого лисина досить помiтна. Так от. Мама втирае йому рiзнi ампулки, масуе досить активно. З'явився не те що пiдшерсток на вже пустiй територii, новi волосинки помiтно товщi за ще iснуючi!!! Масаж скальпу - от що мае силу :girl_dance: правда сам собi так не помасуеш, особисто мене якась оскома бере, коли починаю терти волосся, аж мороз по шкiрi.

6. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

я вчора зрозуміла, чому в темці про перукарів так багато запитів і так мало хороших відгуків про перукарів
    Принаймны двоє перукарів, в яких я була у Львові не вміють елементарного - правильно витягувати щіткою під феном волосся! Про що можна говорити? Люди вчаться абияк!((
    Оновила вчора мелірування і стрижку в свого майстра (я у відпустці в мами) - після нього в мене зовсім інше волосся! Він спочатку майже повністю висушує волосся, а потім вже витягує. У Львові обидва розділяли мені волосся на три шари ще мокрим (воно в мне довге і густе), верхні шари заколювали на маківці і сушили-витягували на мокре і шарами. В результаті потім сухі нижні шари лише розпушувалися. ну і коли витягуєш зразу мокре - набагато більше "антенок" потім стирчить...

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ой, нагадали мені як я мала йти на ДН, навести марафет часу не було, то вирішила зайти в перукарню біля дому. Ну попросила я витягнути мені волосся щіткою і феном і підкрутити кінці.
    В моєму розумінні підкрутити кінці це ось так (так мій перукар завжди робить):
    [​IMG], а зробили мені ось так: [​IMG]
    І перукар не була в курсі шо така укладка з 2000-х років, вона давним давно не модна.

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ну бо в перукарі теж йдуть з різних мотивів. Одні - ті дівчата, які не дуже то у школі вирізнялись успішністю, потім пішли в пту - і вже перукар. А другі є ті, для яких перукарська справа - то дійсно покликання, постійне вдосконалення, відслідковування нових тенденцій і т.д., тобто зовсім інший рівень даної професії. Коротше, як і в будь-якій професії...
    Йой, до сих пір мене перетрясує, як згадаю, як колись в студентські часи старші даменції-перукарки мене в Чародійці на Франка могли підстригти! Там пояснюй-не пояснюй що має бути - коротка стрижка була одна-єдина, яку вмілося - під "горщечок", гг.

9. Snegana

Snegana Well-Known Member

Ділюся своїм рецептом догляду за волоссям, добре в шампунь додавати три різних ефірних олії, по пару крапель, які поєднуються між собою, я найчастіше використовую просто ефірне масло шавлії фірми Вівасан, можна купувати і мас-маркет. В інеті знайшла застосування ефірних масел при різних потребах :)) може комусь і стане в нагоді

"Эфирные масла от выпадения волос: петигрейн, бей, розмарин, аир, вербена, иланг иланг, кедр, чайное дерево, сосна, розовое дерево, мята, кориандр, кипарис, ладан. Эти эфирные масла для волос не только борются с выпадением, но и стимулируют рост. Эффект от них очень хороший.

Жирная кожа головы: лимон, чайное дерево, мята, эвкалипт, кедр, бергамот, вербена, имбирь, шалфей, кипарис, сосна, каяпут, гвоздика, мелисса.

Сухие волосы: пальмороза, апельсин, сандал, иланг иланг, лаванда, ладан, мирра, мандарин, ромашка, розовое дерево.

Секущиеся кончики: иланг иланг, ромашка, герань, ветивер, сандал, розовое дерево.

Для укрепления волос подойдут эфирные масла, которые хороши для сухих и секущихся волос. Чаще всего эти проблемы идут рука об руку."

http://www.baby.ru/community/view/126291/forum/post/48280316/

Останнє редагування: 27 Вересень 2014
  10. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

побачила рекламу ось такого гелю Лореаль для створення ефекту вигорівшого на сонці волосся.
    Прочитала різні відгуки
    і дуже хочу спробувати на своєму волоссі. Гель без аміаку - сподіваюсь, вагітним можна.
    Можливо, хтось таким користується - напишіть відгуки. дякую.

11. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Мені теж цікаво чи буде ефект від того гелю. І чи висвітлить він волосся фарбоване.

12. Skrynya

Skrynya Member

У мене на осінь завжди випадає більше волосся. Із того, що я перепробувала можу сказати свою суб'єктивну думку:1. Вітаміни -- найкращі Anacaps (Франція, від Avene).2.Щоб швидко побачити нові волоски, прискорити ріст -- спрей від випадіння Apivita (Греція) і їх шампуні! 3.Якщо є терпіння бавитись із оліями, то Aroma inter збір олій для волосся, там суміш натуральних та ефірних масел.(є від випадіння, для фарбованого і т.д.) ціна там смішна, а якість дійсно хороша.
    І взагалі, якщо не лінуватися і вірити в ефект! Всім гарного волосся! :)

13. mitla

mitla All You Need Is Love

Я дуже довго хотіла змінити колір волосся, але ніяк не наважувалась на фарбування...Тим більше, що всі відмовляли - зіпсуєш, залишиться "три пюрка"(а їх не набагато більше:girl_haha:), гарно хіба в журналах, а насправді вийде...З того всього почала шукати альтернативу фарбі і знайшла: перший варіант тонік, але я не хотіла, щоб вийшов якийсь вишнево-баклажанний відтінок:bad:, другий варіант - спрей для створення ефекту вигорівшого волосся - на ньому і зупинились...Вирішила ризикнути і результатом задоволена! Правда я вибрала спрей на сайті amazon - Sun-in Hair Lightener Spray Lemon

Ось фото до і після:

[​IMG] [​IMG]

14. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Mitla і як довго ви користуєтесь цим спреєм? На скільки часу вистачає ефекту?

15. mitla

Користувалась липень - серпень, поки що виглядає нормально...Його можна використовувати перед виходом на сонце, що я і робила влітку, а можна сушити мокре волосся феном - потрібно тепло.

16. kristas

kristas Well-Known Member

Я колись мала якийсь такий від Ейвон...то я якась рижа стала від нього...і плямами. Тепер заглядалась на оцей Лореалівський, але чогось побоялась. А як відростає волосся то як мастити?тільки корені?

17. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Мітла, круто! В мене також своє дуже темне волосся, тому зробила мелірування типу "ефект вигорівшого волосся ", мені б і в голову не прийшло, що спрей візьме. Ну і, правда, з меліруванням воно більш " вигорівше", зі спреєм природніше виглядає.

18. mitla

І я не очікувала, що буде аж такий ефект)

Правда є також недолік, інколи мені віддає рижиною...Але то таке)

мелірування і тим краще, що відтінок конкретно підбирають під вас, а спрей - щось вийде, а що ?)

19. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Купила у "Сільпо" термо-захист для вирівнювання волосся польської фірми Loton, ціною 30+ грн.Не можу сказати про захист , але укладка виходить значно краща і волосся ну дуже довго тримає форму і майже не пушиться.Ще й ціна дуже приємна .[​IMG]
    Почитала відгуки в інеті, теж хвалять

20. Svitlynka

Svitlynka Member

Хочу поділитися маскою яку я роблю після літа та й взагалі на протязі року. Так як в мене волосся на кінцчиках сухе і дуже "пушиться" беру яйце (ціле) + оливкову олію - це основа, далі додаю вже те що є в наявності: віт Е, А, (капсулу розколюю і вливаю у суміш), ефірні олійки теж які є, і до того олія нап з кісточок винограду - все це на волосся і кульочок і в рушник на годинки мін 2. Тобто я так роблю вже довший час і після цих масок волосся стає мяким блискучим і менш більш слухняним, звичайно не як з обкладинки, але порівняно з ефектом від куплених масок він хоча б Є!

Статус теми:
Закрита.