Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Clementina

Clementina Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Подружка колись хотіла собі зробити, але прочитавши відгуки і порадившись зі своїм перукарем передумала.
    Казала, що волосся може обламуватися потім, втрачається об'єм біля коріння, якщо не користуватися їхніми доглядовими засобами (шампунь, маска, кондиціонер), то волосся збивається в кучу і неможливо прочести. Та й склад там жахливий. В неті відгуки про нього досить суперечливі. Одні не нарадуються, другі пишуть, що після нього волосся хіба, що обрізати.

Вона потім хотіла зробити кератинування Brazilian Blowout, нібито, склад трохи кращий, але все-таки пожаліла гроші і не робила.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

у моєї перукарки кератинове відживлення коштує на волосся таке до плечей (тобто не дуже довге) приблизно 400 зл, тобто 100 євро. Так само платила моя мама в Італії і сестра тут в іншому місті. Дуже залежить від матеріалу, він є різний. В моєї наприклад Goldwell Kerasilk, в сестри здається також , вона робила вже кілька разів, то задоволена дуже, нічого такого і близько не було

3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Засоби Erayba. А ціна - то мені ж лише за матеріали сказали, без роботи, приблизно.

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Це лише за матеріал.
    Фірма Erayba.

4. Clementina

тут головне вибрати засіб. Я б з Сocochoco не експерементувала.
    Булавка, як зробите кератинування, поділіться відгуками, будь ласка.

5. Златка

Златка Well-Known Member

Чому? Поділіться, будь ласка, думками :girl_in_dreams:

6. MaryF

MaryF Well-Known Member

Вже багато років роблю мілірування волосся. Недавно довге волосся обрізала під каре. Тепер думаю може то мені перейти з міліровки на фарбування? Вроді фарбування менш шкідливе ніж мілірування. Але якою фарбою ви дівчата блондинки фарбуєтеся? Я два дні тому попробувала лореаль кастинг (сама фарбувалася). Пофарбувалося добре, але то скоріше тонування вийшло з таким теплим відтінком, а мені більш холодні пасують. Хочу більш природній колір, щоб був....що порадите? І чи можливо вдома пофарбуватися? Чи все таки варто в перукарню сходити, але, то напевно з своєю фарбою таки варто йти...але якою?

7. Clementina

Описала трохи вище (допис #2561). Це якраз мова саме про цю марку.

8. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Поділюся.) Але я роблю кератинове випрямлення, а не кератинування. Чи це те саме?))
    Маю волосся, що в"ється і пухнаститься. Колись раз робила хімію, було гарно, але зараз за біохімію мені називають таку суму, що мамадарагая.
    Після стрижки в перукарні люблю, щоб випрямили - витягли під щітку, так, для розмаїття. А тут випадково натрапила на таке випрямлення, вирішила спробувати.)

9. Charmel

Charmel Well-Known Member

При кератиновому випрямленні зверніть увагу щоб склад був таким при якому можна мити голову відразу, а не вичікувати 3 дні.
    А кокочоко, вибачте, хімічне дрантя, яке псує волосся з кожним разом все більше і більше. А з кератином хорошої марки волосся буде виглядати шикарно.

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

то каутеризація і випрямлення то одне і те саме чи ні?)
    а про фірму Alfaparf хто що скаже?)

11. Charmel

Charmel Well-Known Member

Я не користувалася, немаю жодного засобу, але ті відгуки які по ній читала всі майже схвальні. От ви попробуєте і нам напишите)
    А ви що саме збираєтесь використовувати?

12. Златка

Златка Well-Known Member

От наскільки то все індивідуально, моя знайома саме ним і робить - такого гарного волосся я вже давно не бачила... от і розберись з тим :girl_nea: Спокуса, звичайно, велика, але трохи й страшно після таких протилежних відгуків, я відростила зараз довге волосся, так шкода зіпсувати :girl_cray:

13. strochka

strochka Member

Де придбали?

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

просто бачила що в них э засоби для каутеризації, то і питаю

15. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

дівчата, хто виліз з каштанового кольору до нормального русявого?
    я вже так втомилась, не можу отримати гарний відтінок ,після фарбування все гарно, до 10 днів, потім вилазить рудий підтон, і коректор не допомагає.
    хочу повернутись ближче до свого природного ,своє волосся відростити не варіант, все рівно треба зафарбовувати сивину.
    поділіться позитивним досвідом, чи вдома вдалось змитись і затонуватись, чи в салоні, тоді колориста гарного порадьте. ну і так, щоб для волосся з мінімальною шкодою...

16. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

оцінила отаку штуку для укладки Wella SP Style Elegant Shape Body Mousse.
    фактично звичайна пінка для волосся, але дійсно додає об"єму (шо я вперше добилась від засобів для волосся) і тримає форму

17. Анютка

Анютка Well-Known Member

У мене дуже посіклися кінчики, стали тонкі і ламаються. Який дієвий засіб для посічених кінчиків вибрати?
    Хтось користувався Бреліл?

18. Clementina

Найкраще то обрізати, якщо не шкода. А потім масочки з олійок, з желатину, для лінивих, то майонезом змащувати на 20-30 хв перез миттям.
    Рідкі кристали також хороші, але як профілактика посіченого волосся.

19. Анютка

Анютка Well-Known Member

Вже обрізала ;)

Тепер потрібно доглядати за ними

Дякую, спробую олійки і все ж куплю ті кристали, тільки в своєму районі знайти не можу(((

20. Clementina

також купіть термозахист для волосся, якщо користуєтеся феном чи прасочкою. І ні в якому разі не випрямляти вологе волосся, тільки сухе. В мене так сестра спалила кінці, що були як солома (не знаю чим вона думала :girl_mad:, а волосся було до поясу).

Статус теми:
Закрита.