Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

от не кажіть)))) я колись фарбувалася фарбою Палет, то після фарбування волосся виглядало як солома. Після проф.фарби волосся виглядає більш живішим, і ще ні разу не попалила мені його))) Так що, я все таки буду дальше вибирати проф.фарбу, і не хочу повертатися до таких магазинних фарб. Бо я помітила різницю велику.
    У проф.фарбах мені подобається склад, я можу вибрати оксидант, який я хочу.

2. Ellelia

Ellelia Вереснева

не знаю, можливо у всіх по різному. Наприклад, порівнюючи деякі тм ( Igora, Brelil, Angel) з Loreal нічого аж такого особливого. Запах - так. Тримається довше, ніж звичайна - ні. Блистить волосся більше після проф - ні, однаково. Один величезний плюс - це те, що окисник сам підбираєш , тобто індивідуальна формула фарба і окисник.
    Це ще багато в чому залежить від волосся. Знайома фарбує все життя волосся звичайними фарбами і воно таке мяге, густе і блискуче, нічим не гірше виглядає від проф. і не перепалене, я фарбувалась проф - і порівнюючи з її волоссям, нічого особливо не було.

3. Yulia Lashkevich

може бути...
    Я нещодавно працювала на роботі, де продавалися професійні фарби, і постійно клієнти розказували і хвалилися, що є різниця помітна. І вони будуть дальше використовувати фарбу професійну, можливо через те, що їм склад, об"єм, ефект сподобався. Кожному своє. Знайома перукарка розказувала що одна її клієнтка фарбується фарбує за 15 грн і більше ніякої фарби не хоче. Але мене сильно насторожує така ціна на фарбу.

4. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

У кожного різне волосся, різні вимоги до фарбування, відповідно якщо людина фарбується тон в тон, або на 1-2 світліше чи темніше то такої різниці між проф.фарбою і мас маркет не має, але при знебарвленні і тонуванні , як на мене, то багато ++++ має проф.фарба і у руках нормального майстра.

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

У мене так мама, ну не за 15 а за 25-35 і їй добре, бо у неї густе жирне волосся і колір "Гранат" чи "Рубін" то така дешевенька фарба трошки їй палить , волосся менше жирніє і краще колір хапається ніж Лореаль чи щось дороге.

5. Yulia Lashkevich

сама проходила таку процедуру. Виходила з темного каштану у русий. Перше мені волосся знебарвлювали супрою, а потім фарбували проф.фарбою. Супру тримали на волоссі приблизно годину, а потім фарбу тримали годинку. Як я тоді переживала, щоб волосся не попалилося, але на щастя все було добре))) Волосся було дуже мягеньке, і гарне, хоч перукарка казала, що волосся буде дуже пошкоджене.

6. TinkaMalvinka

Коли дивлюсь свої фото, де я фарбувалась сама або подруги фарбували і зараз є реально велика різниця і колір нормальний блонд "а не як у 40 цьотки з Краківського" і довжина волосся значно довша, і менш попалено-поламане, хоч все таки блонд з вибілюванням -це рідко повністю живе волосся, але...краще менше зїм, але раз у місяць витрачу 300-400 грн на фарбування і буду задоволенна своїм відображенням у дзеркалі.

7. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Щодо фабування, днів 10 тому пофарбувалась Ревлоном (коричневим відтінком), раніше брала значно темніший, то все влаштовувало... але зараз я вже руда, колір вимився, чи то вигорів, то я трохи розчарувалась в тій фарбі..( хочу спробувати іншу, з ряду професійних, але яку обрати? що порадите? може знаєте котра має хороші коричневі відтінки?

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я зараз сама фарбуюсь, то купляю фарби з позначкою Ash - попелястий, наприклад ash brown. Від них волосся не руде, а колись купляла golden brown - то був жах.

9. Yulia Lashkevich

В мене волосся схильне до рижинки. Щоб не було такого я також беру відтінки попелясті, а ще добавляю коректор. Буквально 1 см. Він мені ту рижинку з'їдає.

10. Masja

Masja Well-Known Member

Що за коректор такий?
    Поясніть мені такій темній:girl_cool:

11. Yulia Lashkevich

якщо коротко:

12. NutkaNezabudka

то Ви самі змішуєте? чи як дозуєте його?

13. Yulia Lashkevich

мені порадила перукарка, взяти коректор синій і фіолетовий, щоб не було тієї рижинки.
    от що ті коректори вміють:
    Я маю на даний момент фіолетовий колір, рижинки у мене не має такої сильної.
    Я коректор додаю просто у фарбуючу основу. Змішую фарбу по інструкції, шо написана на упаковці і туди коректор. Наприклад: 50 мл фарби + 50 мл оксиданту +1 см того коректору, ну і для себе якусь олійку туди ще. Немає нічого складного. Фарбуюся сама у дома тон в тон, так що можна обійтися без перукаря вже.

14. NutkaNezabudka

оо, а який колір отримуєте на результат? я так розумію, що то темний колір з фіолетовим відтінком? а що тоді брати для коричневого відтінку?

15. Yulia Lashkevich

Напевне жовтий. Не перукар, в тому не дуже розуміюся. Але саме краще перше піти попитатися в перукаря, який з тими коректорами, чи мікстонами вже працював.

16. NutkaNezabudka

дякую, треба про це дізнатись більше у перукарів..

17. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

отже, приїхали мої засоби від Davines і я вже двічі їх випробувала.
    брала таке ( даю посилання на сайт виробника. це НЕ реклама, бо там ніц не продається, тільки опис продукції і т.п.))
    тут є одразу і склад продукту
    http://www.davines.com/en/products/view/this-is-an-oil-non-oil оцю штуку я реально оцінила. моє неслухняне волосся з нею тримає форму. консистенція схожа на гель, і коли змиваєш залишки з рук, то шкіра дуже гладенька стає. враження, шо засіб затримує вологу в шкірі (ну і у волосині, певне, теж). запах офігенський:girl_tender: ну і засіб дуже економічний. мені на волосся (довжина трохи нижче плечей) треба столову ложку "олійки"
    http://www.davines.com/en/products/view/dehc-nounou-pak/ масочка з ароматом кориці. якогось вау-ефекту, супервідновлення з першого разу я не помітила. волосся не зажирнює.
    загалом ефект від засобів мені подобається.

http://www.davines.com/en/about-davines/ingredients отут можна переглянути всі інгредієнти, клацнути на конкретний і подивитись в якому продукті він міститься.

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Пару днiв тому була готова смс знайомим розсилати: "Побачите на вулицi, не лякайтесь, прошу")) Не розумiю, як перукар, яка в 1 раз робить стрижку/фарбування iдеально, на 2 раз - може бути, терпимо, коли йдеш до неi втрете, обов"язково зiпсуе все нанiц?) Прийшла до майстра, попросила зробити так, як завжди (як помальоване волосся по всiй довжинi, тобто, просто корiння довести до загального вигляду). Дiвчина чомусь вирiшила, що менi не подобаеться золотисто-платинове мелiрування, надумала волосся сiро-фiолетовим зробити, вони це називають "забрати жовтизну". Я мало не впала, коли себе в дзеркалi побачила)) Мальвiна! Зла чарiвниця Бастiнда))) Жах, волосся набуло страшного попелястого вiдтiнку. Замiсть блiкiв сонячного блонду маю тепер на своему темному волоссi типово сiро-буро-малинове щось)) Рятуе тiльки почуття гумору [​IMG][/URL][/IMG] , другий ранок регочу зi свого вiдображення))

19. TinkaMalvinka

Буває у них з фарбами перебій, заздалегідь не проконтролюють, що є у салоні, потім починають мішати те що є під рукою більш-менш схоже, от і від того виходить те що виходить! Заспокойтесь після 1-2 миттів воно змиється

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Сподiваюсь) Проблема в тому, що поновлювала зачiску перед д/н)) Хотiлося гарнiшою бути:D

Статус теми:
Закрита.