Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

а шаппуні для об"му Вам зовсім не допомагають? бо я коли помию, то такий кіпіш, що приборкати не можу, хоча я дуже не довіряю тим записам на єтикетці типу: "для об"єму" "для довгого" "фарбованого" і т.д.

2. Ellelia

Ellelia Вереснева

Дівчата маю проблему, порадьте щось. Вчора перший раз дома пофарбувалась (до того само ніколи не пробувала) і колір вийшов такий білий щей з жовтоватим віддтінком. Тепер навіть не знаю що робити. Думала купити фарбу і щоб мене перефарбували сьогодні, але кажуть таке можна зробити не раніше 3 тижнів, бо волосся повипадає..сильний стрес для нього... можливо тоді якийсь шампунь є проти жовтого пігменту? Але тут я також начиталась якщо його трошки більше перетримати можна мати фіолетовий віддтінок. Ну от тепер я зовсім не знаю що робити.
    Підкажіть будь ласка щось, дякую.

3. Masja

Masja Well-Known Member

Колись для укріплення волосся користувалась безколірною хною.
    Як щодо укріплення не знаю, бо в той час мастила на голову багато що:smile:,
    але об'єм волоссю хна надавала шикарний:girl_spruce_up:

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

я би все-так почала з шампуню. Якщо вибрати проф.шампунь для об"єму, то ефект має бути. Я користуюсь шампунем з кератином від Ревлон, то різниця порівняно зі звич.шампунями є суттєва. Волосся дійсно ніби більше на голові, воно гарно зволожене. При чому у мене не для об"єму, а зволожуючий.

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

напишіть детальніше - чим ви фарбувались, якою хотіли бути? якою були)))
    може буде достатньо лише тонувати волосся.

6. Ellelia

Ellelia Вереснева

Фарбувалась звичайною фарбою Гарніер, бо сама з професійною би ради не дала. Була блондинкою, завжли фарбувалась в салонах, а на цей раз подумала що зможу як і більшість сама пофарбуватись, але не вийшло))) Хотіла світліший колір ніж свій попередній( світло попелясто білий) і в результаті вийшла біло-біло жовтою де-не-де, бо так "ріномірно" пофарбувала)) от тепер не знаю, що з тим зробити.
    Чим тонувати?

7. byzja

byzja New Member

в мене мелірування, то тоную від жовтизни бальзамом Тоніка відтінок аметист, при кожному митті розводжу на воду і змиваю, як була блондинкою теж так робила, виходив попелястий відтінок)))

8. Ellelia

Ellelia Вереснева

А в разі чого фіолетовою не буду?)) А ви не користувались ніколи шампунями що забирають жовтизну? Щось маю велику надію на Шварцкопф Профешенал рожева банка, так всі хвалять в відгуках.

9. byzja

byzja New Member

розводила прибл. на літру води каплю тоніки(щоб був пурпуровий колір) і споліскувала, то так було добре

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

в разі чого тоніка змивається)))

10. vchitelka

vchitelka New Member

А чим принципово відрізняється процес приготування фарби Гарньєр та будь-якої професійної фарби? Те саме змішування фарби з окисником. Тільки результат значно кращий.

11. Ellelia

Ellelia Вереснева

чим кращий? Наприклад, не вірю я в те, що проф.фарба волосся менше палить, всі однаково палять. З кольором теж, якщо підібрати чи просто вгадати гарний колір, то нічим не гірше буде від проф. Переконалась вже і не раз. Просто діло втому, що треба вміти гарно саму себе пофарбувати, це або навики, або ж хтось щоб допоміг, а якщо ні, то краще піти до майстра.

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ясно що може менше палити, то навіть без сумнівів!!! То все залежить від якості складників.

13. Veselka alj

Veselka alj New Member

Думаю потерпіти та вичекати тих три тижні, а потім піти в якийсь нормальний салон і там пофарбуватися професійною фарбою, а в домашніх умовах неварто щераз пробувати!

14. Charmel

Charmel Well-Known Member

Тут не питання віри. Достатньо просто почитати склад перед використанням, щоб не говорити що попало.
    Майже у всіх магазинних фарбах за замовчуванням використовується окисник 9-12%, а проф фарбу можна намішати і з 6%, і з 3% і з 1,5% - в залежності від мети і бажаного результату. Проста арифметика - з цього і зрозуміло, що магазинна фарби значно гірше впливають на волосся, аніж проф.

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Секрет не у фарбі насправді. Просто у промислових фарбах завжди йде найсильніший окисник, щоб колір з першого разу був, як на коробочці. Але далеко не у кожному випадку це оправдано. Просто виробник дбає за свій імідж і тому робить універсальний продукт для всіх.
    Купуючи професійну фарбу, можна взяти менший окисник, отримати той самий ефект і не перепалити волосся. Та і у професійних більше поле для фантазії:)

16. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

З свого досвіду скажу, що скупий платить двічі, а дівчатам які мають свій темний пігмент чи рижинку, взагалі не варто "бавитись самостійно у перукарів",фарбуючись у блонд, не звжди хороший колорист змішуючи фарби зробить вам на 100% те , що ви бажаєте, особливо з 1 разу, а фарби-масмаркету без шкоди і жовтизни для волосся рідко кого пофарбують. Краще по порадам знайомих, дивлячись на результат і враховуючи витрати , знайти свого колориста і ходити з нормальним здоровим волоссям.

17. Veselka alj

Veselka alj New Member

Та всі фарби щкодять просто якісь більше якісь менше, але думаю коли вирішив фарбуватися то незовсім вже має значення шкоди, тим більше в вашому випадку головне вирішити проблему, щоб почувати себе як в своїй тарілці, і вашому випадку краще звернутися до хорошого професіонала, а тоді в подальшому вже будете все бачити та вибирати між фарбуванням в домашніх умовах та салоним, головне зараз ненаробити гірше.

18. Optima

Optima Member

дівчата, підкажіть, будь ласка, чи можна під час ГВ робити біоламінування або кератинове відновлення волосся? в неті в різних джерелах різна інформація...

19. Whiff

Whiff Well-Known Member

девушки , подскажите а где можно приобрести краску фирмы матрикс?:)спасибо!

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

не зовсім так. І справа не тільки в окиснику, має значення і склад самої фарби. Так само професійна фарба одна одній не рівня. Є більш жорсткі, а є м"якші, після яких волосся майже не пересушується. Крім того, навіть проф.фарби по-різному вимиваються з волосся, причому дешевші набагато більше змінюють колір при вимиванні, віддаляючись від початкового. А що вже говорити про набагато дешевші непроф.фарби...
    Я от не можу з проф.фарби повернутись до звичайної, хоча з метою економії було б непогано.

Дівчата, розкажіть, будь ласка, нюанси самостійного змішування проф.фарби з окисником.

Думаю, може б то я собі в неті замовляла і сама наносила, бо фарбуюсь завжди одним відтінком (фарба Лореаль іноа)

Статус теми:
Закрита.