Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Дивилась ціна справді 164 грн, доставка безкоштовна, але чи оригінпльна:scratch_one-s_head: бо навіть і такі грорші не хочеться викидати на вітер.

2. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

тяжко сказати, пише що виробник Великобританія.

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Для лінтюхів дублюю свої дописи:girl_crazy:

4. Clementina

Clementina Well-Known Member

я раджу щітку Macadamia Natural Oil No Tangle Brush[​IMG]
    набагато краща, як на мене. В неї трохи довші зубчики і набагато краще прочесує. Ця щітка не так розрекламована, але нічим не поступається, навіть набагато краща. В неї один недолік - для сумочки вона завелика. Тому, якщо в сумку, то Tangle Teezer, якщо для дому, то краще Макадамію.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

о, мене такою розчісувала перукарка, я потім ще на сайті тангл тізер шукала таку, але була здивована, що нема такої форми взагалі

6. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Хто користувався косметикою ТМ BBcos Kristal, радили серію для відновлення волосся, тільки не знаю чи варто.(я фарбована блондинка)
    ще думаю над такими речами:
    - WELLA Enrich - Кондиционер питательный и увлажняющий для тонких волос 200 мл
    - LAKME Lak-2 - Кондиционер мгновенного действияОбъем 300 мл.
    - NOUVELLE (Нувель) Double Shot - Двухфазное средство для блеска и восстановления волос 250 мл

7. shparynka

shparynka Well-Known Member

Коротше, не допомогли мені олійки, волосся все одно січеться. Перукарша порадила рідкі кристали Бреліл, почитала в неті- набагато більше позитивних відгуків, аніж негативних. Писала одна форумлянка, що задоволена ними, хто ще користувався?

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А мені допомогли. Вчора фарбувалась, то перукар похвалила мене дуже. Сказала, що волосся стало густіше (думаю, то маски Лавсонія), тугіше і кінчики не посічені. Вони посічені, але для блондованого волосся в нижній межі норми. Навіть вчора зістригти не хотіла. Для мене це мегавихвалялка, бо для волосся я не шкодую ні часу, ні грошей:girl_tender:

9. Heureuse

Heureuse вірю...

Олеся, розкажи, будь-ласка, що робиш для порятунку волосся, бо мені зараз дуже актуально :girl_in_dreams:

10. Clementina

Clementina Well-Known Member

Я користуюся рідкими кристалами, але іншої марки (не пам'ятаю фірми, а етикетку дитина здерла). Негативного сказати нічого не можу, як тільки купила, то ефект був дуже замітний. Одну банку використовую вже 2 роки і ще напевне на місяці 4-5 буде (дуже економно), змащую кінчики після кожного миття голови. Волосся не січеться, хоч я почала фарбуватися.
    Але я перед покупкою рідких кристалів стриглася гарячими ножицями (вже більше 2 років роблю звичайні стрижки), роблю маски час від часу і з олійками в тому числі, і феном і праскою для волосся користуюся може 2-3 рази в рік. Якщо підійти до проблеми комплексно, то буде результат. Раніше кінчики волосся сіклися через місяць після стрижки та ще й по всій довжині, тепер такої проблеми немаю, але й волосся обрізала (було по пояс, тепер нижче плечей)

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Для початку я перейшла на професійні шампуні. Зараз по черзі користуюсь Пол Мітчелл Чайне Дерево і Супер Скінні. На кінчики після миття на мокре волосся даю декілька крапель олійки Авокадо (замовляла на АйХерб). Намагаюсь мокре волосся не розчесувати. Періодично користуюсь спреєм Мішша Після кожного миття або маска на кінчики (маю різні, особливо люблю ) або кондиціонер Пол Мітчелл Чайне дерево. Окрім того, раз або два рази на тиждень роблю маску Лавсонія для укріплення корінчиків. Волосся після неї ніби кондиціоноване при корінні, але не зажирнене. Її наношу на коріння, а на кінці олійку виноградну (маю з Італії першого віджиму і в їжу її давати не можу - має сильний запах), в яку додаю вітамінчики А, Е і В (вже писала у цій темі) і потім це все разом змиваю. Від гарячої укладки майже відмовилась. Волосся, звісно, не виглядає як з реклами, але реально в хорошому стані.

12. Музик

Музик Мартуська

може щось порадите. стало волосся дуже ламким. фактично проблема є через те, що після заняття в клубі я волосся підсушую, бо не маю можливості дати йому висохнути. чим полікувати?

13. Heureuse

Heureuse вірю...

от такого ніяк не навчусь.
    в мене як волосся трохи підсихає відразу в'ється, кучерявиться місцями. то тоді розчесати взагалі нереально і здається, що пошкоджую та дру його ще більше ніж вологе.

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене від природи воно ледве в'ється і то лише знизу. Коли мала сильно перепалене, то теж мусила розчесувати мокре, бо потім шансів було нуль. Зараз, коли волосся в кращому стані, можу собі дозволити мокрим його лише перебрати руками. Розчесую сухим і по вигляду воно має лише перевати - біля коріння об'ємніше.

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мені перукар казала, що в таких випадках можна гребінцем пройтися, починаючи з кінчиків і вище, після нанесення маски чи бальзаму. Але дуже обережно, не тягнути. Потім волосся сохне вже рівненьке, мокре дійсно краще не розчісувати, від того волосся розтягується, а потім січеться дуже.

В мене зараз фаворит в догляді за волоссям - філлер-наповнювач волосся від La'dor. З косметисти візьму: "филлер содержит керамиды, кератин LPP, коллаген PPT, шелковые аминокислоты. Нормализует PH баланс кожи, делает волосы послушными, гладкими, шелковистыми, лечит волосы ослабленные химией или окрашиванием, улучшает состояние волос. Филлер проникает внутрь волоса, сглаживает чешуйки, дефекты и повреждения структуры, делает каждый отдельный волос более гладким".
    Його треба розводити водою 1:1. Використовують його, як маску після миття волосся, а я ще собі розвела його в колишній спрей для волосся, і юзаю для кінців, як незмивайку.

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, як думаєте, олійка авокадо на блонд якось впливає? вона така зелененька, можливо, тому мій блонд досить швидко в рижинку переходить?
    про розчісування мокрим - головне дати волоссячку просохнути практично "до фініш", злегка вологе волосся розчісується навіть важче, ніж повністю мокре.
    у мене дуже тоненьке волоссячко, середньої густини. завдяки дектрету маю можливість мити його й лишати висихати самостійно :) тільки тому доросло воно у мене нижче лопаток, такої довжини не мала ніколи.
    дівчата, а чи мав, або має хтось пудру для волосся. бачила то диво дивне в когось з блогерів. то не сух.шампунь, то пудра для надання об"єму. мені того об"єму все життя бракує :)

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене жовтого кольору і трошки осаду, тому збовтую. На колір впливу не побачила...

18. Rona

Rona Мама-йожик

Вчора собі таку супер-маску забабахала (робила колорування і волосся на дотик інше стало, якесь як неживе, сухе дуже), взяла лляну і мигдалеву олії, а в них вже додала всі ефірки, які мала в хаті: лаванду, розмарин, бея, чайне дерево, розове дерево і видавила капсули аевіту. Наніч, під кульок і рушник. Відживила, кінці лиш всерівно мені не нра, а обстригати 10 см шкода...

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Класна маска. Волосся після неї м'якеньке і кінчики приємні на дотик.

20. zetta

zetta Well-Known Member

Я волосся завжди мию на ніч або зранку але як знаю що точно ніде годин 5 не піду . Ніякого розчісування на мокре вже купу років . Ну так зранку на голові армагедець (хоч дівчата в інстаграмі сказали шо класно ) .
    Сешат я таку вже використала маску , зараз маю іншої фірми а ще лежить нова така як у вас на фото тільки яічна .

Статус теми:
Закрита.