Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

дівчата, питання нуляче, але мені дуже актуальне. Чи обовязково, щоб шампунь і кондиціонер були однієї марки, сері тощо?

2. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

з масмаркету мені дуже добре підходив палет салон колорс, волосся після нього мало натуральний здоровий вигляд, але я постійно користуюсь маскою-ополіскувачем.
    зараз я дуже люблю фармавіту, після фарбування волосся таке блискуче і м"ягке, ніби після оздоровчих процедур.

Останнє редагування: 12 Травень 2014
  3. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Дякую, Оляся за пояснення. Бо щось я це простіше уявляля. В мене надзвичайно густе волосся, по структурі жорстке- краще певно не ризикувати). А якщо просто освітлювач взяти ?

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ефект той самий. Як на мене, краще народними методами побавитися - довше, не так радикально, волосся ціліше буде. Тут дівчата рекомендували маски з кефіру. Я на собі маски з олійками перевірила - колір точно змивається. На мою думку, бавитися в освілення (але дуже незначне) варто лише, якщо 100% будете фарбувати, бо колір після змивки може бути неочікуваним:)

5. inka

inka і.Неrb-то до мене)

я так собі уявляла)), освітлила- одразу пофарбувала і красавіца)). А як буду народними засобами вимивати, то буду ходити плямиста чи тусклого кольору. Буду думати "чи воно мені треба"

6. La esposa

La esposa Moderator

А чим можна промити добре волосся? бо після миття останнім часом воно далі жирне, ще мокре, а вже чую, що на потилиці жирне. Навіть після трьох промивань шампунем :sad:
    п.с. шампунь не міняла, хеден, кондиціонером не користуюся

7. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

поміняйте шампунь таке інколи буває, коли велика банка, чи довго ним користуватись ,то він "перестає мити"

8. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

мала таку ж проблему колись, також від нього і від пантіну також, вони звикання дуже викликають...так що міняйте краще...

9. Veselka alj

Veselka alj New Member

Знаю що добре змішувати сік лимона з шампунем та водою в однакових пропорціях, та мити тим всім волосся, допомагає волося нетак швидко жирніє, спробуйте!!!

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

Я теж бачу що покористуюся пантіном десь близько місяця то тепер перхоть зявляється, і волосся на вигляд теж якесь гірше, треба міняти тепер на хеденшолдрес він від перхоті мені допомагає.

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

напевно ви мали на увазі полоскати, а не мити.

Ще читала, що дуже добре полоскати водою з яблучним оцтом - краще ніж бальзам пом"якшує і надає такого здорового блиску.

11. gladiolys

gladiolys Member

Я полощу відваром кропиви+трошки яблучного оцту,це в мене вже якась звичка. То волосся дійсно м'якеньке. Але бальзамом, чи якимось термозахистом з полегшенням розчісування користуюсь коли спішу, бо так розчесати вологе мені всеодно важкувато.

12. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Наближається літо, волосся хотілось би зволожити, надати блиску. Поділіться хто які засоби використовує, народні методи?

13. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Порадьте якусь олійку для кінчиків, щоб не сіклися

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

тут в темі писали дівчата про олійку авокадо

15. orange girl

orange girl Well-Known Member

кокосова непогана, дає хороший косметичний ефект

16. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

я мала на увазі таку спеціальну - якоїсь косметичної серії:)
    а де ту кокосову чи авокадо можна придбати? чи це та ж ефірна олія, що в масмаркетах в баночках продається? Після неї волосся не масне?

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Після кокосової не масне зовсім, дуже легко вона змивається. Волосся піся неї зволожене, класне. Я купувала тут на ДП.
    Олійкою авокадо не користувалась.

А от мигдалева олійка вже трохи більш масна, ніж кокосова, відповідно трохи ретельніше треба змивати.

А якщо з косметичних засобів, то в кожній ТМ є такі олійки або зволожувальні спреї. Мені в перукарні якось від Пол Мітчел радили і наносили на кінчики олійку. Наноситься на вологе вимите волосся і вже потім не потрібно змивати, а просто висушити і вкласти волосся.

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ви здається про різні речі говорите. Меріома питає про олійки , які наносяться після миття. А ви розповідаєте про олійки, які використовуються як масочки перед миттям. Звичайно після миття можна нанести олійку авокадо, крапельку, але то дуже від волосся залежить, комусь буде ок, а комусь волосяя стане масне одразу.

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Але треба зважати, що в складі ледь не на другому місці силікони.

20. Talya

Talya Well-Known Member

а мені чомусь олійки не пішли. не вмію я свою норму вибрати - зажирнюю волосся. кокосову наносила перед миттям, тільки так було добре. араганову на волосся нанесла після миття - жирне. і брала лише 2-3 краплі. не пішли вони мені. купую рідкі кристали від бреліл. мені підходять - з ними важко переборщити.

Статус теми:
Закрита.