Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

вітаю з вдалим експерементом, дійсно дуже рівномірно! Вам личить як руденькій так і темненькій))

2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Маю проблемку-де не де серед волосся пробиваються сиві волосини-жосткі і зовсім інші за структурою аніж моє волосся, фарбуватись бажання великого не маю-думаю про відтінкові бальзами, хоча хто що мені порадить у цьому випадку?

3. vchitelka

vchitelka New Member

Відтінкові бальзами сивини не зафарбують.
    Перевірено на власному гіркому досвіді :girl_sad: Тільки фарбування з окисником 6%.

4. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Підтримую і не рекомендую. Раніше була переконана, що цим не нашкоджу своєму волоссю, все ж це не фарба. Декілька разів тонувалась різними - і з масмаркету, і дорожчими.
    Оці відтінки, які залишаються опісля - це жах, воно і жовте і риже, жах одним словом. Тому, в кінцевому варіанті доводилось вирівнювати тон фарбою. Але це мій досвід, можливо в когось він був позитивнішим.

5. fiesta

fiesta Well-Known Member

Тонуючий бальзам швидко змивається, особливо на сивині. А кожного чи через тиждень тим пацькатись - ліпше класну щадящу фарбу в тон Вашого волосся підібрати чи інший цікавий колір.

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Забити на те і жити спокійно. В тебе такий гарний свій колір, що фарбувати його просто шкода. От буде вже дуже видно - тоді можна щось думати:)

7. NutkaNezabudka

хотіла запитати теж з цього приводу, у брата така проблема (він з того приводу не париться, але мене то бентежить) для його 26 років, то має забагато сивого волосся....виски вже геть побіліли майже...що то може значити? чи якось можливо це спинити?

8. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

в мене чоловік почав сивіти в 16, зараз в 33 його рідного волосся може від сили 30%. то не є ніяка проблема, то всього лиш генетика. мене то взагалі не турбує. як каже бабця "сивий-лисий не каліка" :girl_crazy:.
    я теж фарбуюсь по тій причині, перші волоски почали з"являтись на останніх курсах інституту, але так як моє рідне волосся попелясто-русяве, то їх були важко помітити. до пори до часу. тепер в пошуках "свого" кольору з"їхала на каштановий, і дуже мені не подобається, що віддає якось чорнотою. треба щось зробити, бо домашнє висвітлення на тон-два не дає результату, то я вже хочу піти до спеціаліста на якесь брондування, чи супер-модне омбре, щоб і натурально виглядало і не потребувало частої корекції.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мій дідусь в 30 років вже був сивий, тато мій також рано посивів. І на жаль передав нам з сестрою таке, що в нас вже давно з'являються волоски сиві. Я на то вже забила давним давно. Зараз є фарби, чого паритись? А для чоловіка то взагалі не проблема..

• Смішно Смішно x 1
  10. NutkaNezabudka

і він таке каже..))) то я трохи бентежусь, та й дружина його, каже що діточок до першого класу зовсім сивий поведе:)

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

йой, молодість волоссям вимірюється? Лишіть хлопа в спокої :)

12. NutkaNezabudka

:) це ви праві))) бо я вже якісь шампуньки шукала для сповільнення процесу)))

13. Aelita

Aelita Well-Known Member

зробила я вчора ту маску, стратила в аптеці майже 150 грн :girl_impossible:, тримала 4 год, але волосся стало страшне жорстке після неї, ще й втратила останні блиск, який ще трохи був, а вкладання волосся після маски було найжахливішим з часів скільки себе пам"ятаю дівкою з феном, воно тупо не слухалось ні щітки, ні фену, стирчало до низу як суха солома. Що не так? моєму волоссю то не підходить? Я такі надії на неї покладала, там такі хороші компоненти - олійки і вітаміни, хотіла відживити суху після зимоньки шевелюру :sad:...

14. NutkaNezabudka

здебільшого коли в перукарні ролять такі процедурки відновлюючі, тоді волосся шикарне, теж декілька разів попадала на таке, а вдома, наче те саме, але зовсім ефекту нема...( а того блиску, м"якості, здебільшого дає їхня професійна укладка, те як вони пісушать та витягнуть, ото, на мою думку і дає такої краси..

15. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

та звісно, що сушити треба правильно, щоб закрились всі лусочки, тоді буде блиск. фен завжди треба направляти в сторону росту волосся. прасочка взагалі робить чудо навіть з "соломки", але то чисто візуальний ефект, бо проблема нікуди не дівається.

16. NutkaNezabudka

це дійсно так, після праски виглядає живішим, як би то парадоксально не було))

17. Veselka alj

Veselka alj New Member

Так вигляд справді кащий, але прасочка палить та січе кінчики волосся про це теж треба памятати, і незабувати використовувати спеціальні спреї.

18. Aelita

Aelita Well-Known Member

та воно то так, але суть власне цієї маски для мене була в тому, щоб не використовувати оці термічні елементи, а полікувати волосся без них..Попробую ввечері зробити маску на жовтку, вона завжди мені пом"якшувала волосся і надавала блиск, можливо трохи поверну волоссю м"якість.

19. vchitelka

vchitelka New Member

А чого б Нумеро від Бреліл не скористатись? І м"якість, і блиск, і ціна прийнятна. От маю купу всяких Лореалівських професійних, а люблю цю.

20. Aelita

Aelita Well-Known Member

в мене питання сухості не стоїть постійно, волосся звичайне, давно вже користуюсь серією для волосся Avalon Organic з Айхербу (шампунь, кондиціонер), задоволена нею, бо який інший беру засіб з"являється лупа, тепер не ризикую. Робила вищезазначену масочку, бо хотіла дещо підживити волосся олійками і вітамінками після непостійного застосування прасочки і зими.
    Сподіваюсь з часом той ефект дротяного волосся мине, я себе тішу - можливо на вигляд моя шевелюра "не вийшла", то хоча б десь там всередині полікувалась :connie_pull-pigtail.
    А Нумеро буду мати на увазі (дякую :girl_smile:) , якщо раптом мої сподівання не виправдаються..))

Останнє редагування: 29 Квітень 2014
Статус теми:
Закрита.