Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Італійська-італійська. То я не дочитала:girl_flirt:

2. iriwa

iriwa Особлива мама

Так, вона :) пофарбуюся то розкажу враження :) страшно правда....

3. orange girl

orange girl Well-Known Member

Дівчатка, ну напишіть щось :girl_tender: Бо вже тиждень над тим думаю...Невже ніхто не користувався? І про колір тонуючого бальзамчику, як його обрати? Хочеться, щоб "забивав" трохи жовтизну

4. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

дівчата, хто фарбувався фарбою Framesi (Італія). Поділівться враженнями і можливо хто знає де її можна придбати.
    Фарбувалася нею у салоні, а оскільки маю вдома перукаря, то не хочу на майбутнє тратитись, якщо можу вдома фарбуватись....але де її можна придбати?!

5. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

я також купувала, і наважувалась довго, але так і пролежала в мене та фарба :) доки подрузі не віддала:)

6. iriwa

iriwa Особлива мама

в мене теж таке було, але з фарбуючим бальзамом. Купила 2 різних кольори. Одним пофарбувалася, а до іншого так і руки не дійшли.... викинула потім бо протермінувався. А цього разу вирішила таки зробити ЦЕ! Вже готова, голова не мита :girl_crazy: чекає четверга.. Тож на свята буду (надіюсь) красуня.

7. NutkaNezabudka

Я Вам бажаю, щоби ті сподівання справдились в повному обсязі:)
    а з якого кольору перефарбовуєте?

8. iriwa

iriwa Особлива мама

З отакого, правда може не конче видно.. з темно русого

9. Waterlily

Waterlily New Member

А хто як рятує волосся від випадання? Мене більше цікалять масочки в домашніх умовах. Читала, що навіть пивом споласкують волосся, щоб не випадало. Є в кого досвід?

10. NutkaNezabudka

Ви красунька, і Вам класно з темними, але як хочеться експерементів, то це святе діло))
    але ж дивіться, якщо волосся пофарбоване в темний, то колір може не взятись так як треба, по собі знаю.. попередньо треба висвітляти в такому разі для якісного ефекту...

11. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

можете спробувати пошукати в мережі магазинів:
    - Бюті
    - Профі (на Зеленій)
    - в ТЦ "Магнус" на 5-му поверсі
    Радила б почати з Профі, якщо мати знайомих в перукарні, то можна взяти типу на перукарню, получається ну дуже суттєва знижка)))

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Можете спробувати маски з гірчиці (в неті варіантів багато) в мене ріст не пришвидшився, а от що випадати волосся стало менше всі відмічають; Також є масочки з різними олійками; можна втирати в шкіру голови настоянку стручкого перцю, але з гірчицею та перцем потрібно бути обережним а то можна обпекти шкіру голови, то буде не весело.

12. iriwa

iriwa Особлива мама

То моє рідне. Було фарбрване бальзамом певно пів року назад. Але вже змилося все давно. Казала перукарка що має добре взяти.

13. NutkaNezabudka

на скільки я знаю один з найтиповіших і дієвих методів це реп"яхова олія з перцем червоним, кажуть гарно допомагає, я Вам про результат не скажу точно, бо мене вистачило лиш на кілька процедур...)) (почитайте про це біль детально в неті)
    ще кажуть, що сік цибулі має дуже хороший ефект, але я не раджу, бо той запах тоді переслідує довгий час..(

---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

в такому разу все буде добре, бо мої експеременти про фарбування в світліший закінчились світлим корінням і темними кінчиками))))

14. iriwa

iriwa Особлива мама

Аааа, я вже руда :) Так мені подобається. Але вийшов не такий яскравий колір, взяла заслабий окисник. Але вийшло дууууже гарно. Такий класний, спокійний колір, Скоріш навіть мідний ніж рудий... Я задоволена. Фарба файна, взяла добре :)

15. Miamama

Miamama Well-Known Member

а чому не хочете попробувати хною? або хною з басмою? і природньо і колір стійкий:girl_spruce_up:

16. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

В магнусі такої фарби немає точно. Твм інші фірми проф.фарб є.

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

17. Insolence

Insolence Living The Dream

Ой журбинка. Одним словом, хто блондинки фарбовані, або просто тонке волосся - не раджу аж ніяк. Не стільки того натурального миття, скільки потім відновлення від пересушеності. .

18. AilataN

AilataN жива

а ящо тонке ( волосини тонкі) і густе то взагалі жахх((
    моє тонке і рідке витримало три рази, і то , не волосся витримало, а я витримала ( ну бо ж кажуть що класно)).

19. iriwa

iriwa Особлива мама

На прохання дівчат :) дуже складно фоткати, тим більше сама себе. Фарба хитра, куди світло попадає там такий рижий шо капєц. В житті все трохи інакше, але приблизно щоб ви знали що вийшло

На Великдень попрошу мужа, хай зробить нормальні фотки :)

20. Masja

Masja Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.