Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Charmel

Charmel Well-Known Member

Відповідь: Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 2

А я б вам радила, не слухати жодних порад (ха, класно звучить))
    Тобто не лізти до свого волосся самостійно, а звертатися до професіонала, який вам і підбере і порадить і все розповість і втілить в життя.

2. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

от колись, як я більше була на сонці, то в мене завжди питалися чим я фарбуюся)) казала -сонцем.
    Зараз важче, на сонці хіба на вихідні, бо так на роботі, з роботи, дуже не побудеш на сонці.
    То хіба придивлюся і спробую щось зробити
    ніколи того не робила))

3. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

в темніше -так, а в світліше - нікагда

4. liubomyra

liubomyra New Member

Мені цікаво, чи фарбували ви волосся під час вагітності і ГВ?
    Я фарбувалась під час ГР безаміачною фарбою від schwarzkopf, результат подобався, тільки досить скоро вимивався колір. Після закінчення ГВ спробувала аміачну тієї ж фірми і в тій самій перукарні. Результат був жахливий: фарба жахливо пекла голову, я ледве просиділа 20 хв. Не розумію, чи перкукар помилилась з проопорціями, чи то індивідуальна чутливість до окремих компонентів?
    Потім спробувала Olia Garnier. Результат просто неймовірний: гарно зафарбовує сивину, довго не вимивається колір, чудовий блиск волосся. І тільки при другому використанні дочитала, що вона безаміачна.
    Далі вирішила помалюватись в світліший колір, вибрала Loreal preference. Вона аміачна, але сивину не замалювала взагалі, волосся стало, як копиця соломи та ще й почало випадати. Ледве прочекала місяць, знов перемалювалась Olia і знов задоволена.

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А яким кольром фарбуєтесь? Я от теж думаю, фарбуватись зараз самій чи йти в перукарню? Якщо самій, то можна отримати неочікуваний результат, а в перукарні там, де я живу, за фарбування плачу дорого. Хочеться зекономити, бо вже того місяця ітак багато на косметику витратила...

6. liubomyra

liubomyra New Member

Номер 6.60 В мене він виходить темно-коньячний із червоною ноткою. Після лореалівської фарби я вийшла, як кицька: відріс мій колір волосся при коренях, потім йшов світліший помальований лореалем, а потім вже темніший колір решти волосся.
    Olia замалювала все майже в один тон, переходів в кольорі я не бачу. Малювалась вдома.

7. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

І я прийшла похвалити фарбу Olia Garnіer, навіть не очікувала такого ефекту, фарбувалася завжди Лореаль Кастінг і вирішила щось поміняти, не прогадала. Вже місяць часу пройшов, а фарба досить гарно тримається, так відтінок трохи інший, бо фарба таки вимилася, але блиск є і колір. Фарбувалася морозним шоколадом, якщо не помиляюся, 4.15, згодом спробую ще котрийсь із каштанових відтінків, бо цей спочатку був для мене затемним, але після місяця миття волосся, зараз саме той колір, котрий мені подобається.

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ой, мені треба щось без червоного підтону. Сьогодні-завтра піду в магазин за фарбою. Дякую, дівчата, за відгуки. На волосся до лопаток напевно треба дві пачки фарби. Так?

9. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Якщо вперше фарбуєтесь або змінюєте тон то так, певно 2.

10. liubomyra

liubomyra New Member

У мене волосся трохи нижче лопаток, то одної пачки якраз хватає. Але волосся не густе.

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Похвалюсь трошки. Купила олію авокадо, щоб ті кінчики до ладу довести. Мені вже від кількох процедур ефект подобається. А сьогодні ще додала ополіскування фільтрованою водою з соком лимона. Враховуючи, що малий не дав мені розчесатись щойнопомите волося, то коли воно висохло не стирчали кінчики в різні боки аж так як звично і взагалі воно м'яке і приємне на дотик.
    Якщо так продовжувати то, сподіваюсь, ефект плюсуватиметься )))
    аби не лінитись щодня так робити ;)

Останнє редагування: 16 Березень 2014
  12. shparynka

shparynka Well-Known Member

А Ви ще спробуйте мигдалеву олійку, я зробила сьогодні так: за годину до миття нанесла, походила і змила, потім нанесла маску. Надзвичайно легко розчісується і вкладається. І зазвичай в таку погоду волосся кучерявиться, а сьогодні- зачіска просто суперова!

13. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Нещодавно мені перукар розказала як правильно наносити маску чи бальзам (так-так, смішно, до цього часу не знала), після нанесеня потрібно пальцями розчесати волосся, тобто таким чином бальзам прочесати по всій довжині волосся, тоді розпутується кожна волосинка і наноситься бальзам по всій довжині, і потім при змиванні кожна волосинка, чудово промиється, бо вже відповідно не буде вузликів з волосся. І навіть коли висоєне, то вже наче розчесане - ніде не заплутується. Правда миття голови тепер стало трохи довшим процесом :) Ех, а ви певно знали про такий "секрет".:girl_blush2:

14. shparynka

shparynka Well-Known Member

Я знала))) тобто я так інтуїтивно робила. Писи- олійки - то суперВєщь))! шкода, що я раніше того не знала. На питання в карму- олійки купляла в аптеці, 18 грн за 50 гр мигдальна.

Останнє редагування: 16 Березень 2014
  15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я розчісую волосся з маскою чи бальзамом щіткою Tangle Teezer.

16. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Коли закінчуються маски для волосся, то просто розводжу оцет з водою для ополіскування, ефект просто супер, волосся м"якеньке і гарно розчісується:)

17. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата, а хтось порівнював ефект від кокосової і мигдальної, олії авокадо? Кокосову маю, вже якийсь час (з перервами) користуюсь, як правило, наношу на годину-дві. Зовсім ніяких змін не помітила :sad:

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

науково даказано, що в кутикулу волосся проникають тільки три олійки - це авокадо, оливкова й кокосова.
    я раніше теж робила масочку на 2-3 год, так от, для мого волосся то замало, тепер залишаю олійку на цілу ніч. Зовсім інша спрва.
    й ще копаю себе під дупцю нарахунок води. Сухість волосся, шкіри, й тому подібне вказує й на нестачу вологи в організмі.
    2 літри чистої води протягом дня, це як мінімум.

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчата, а персикова олійка не підходить для волосся? начиталася про ваші масочки, прийшла в аптеку, не знаю, чим думала, але замість з абрикосових кісточок купила з персикових...
    І ще. Порадьте, будь-ласка, нестійку фарбу.

20. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Щодо нестійкої фарби, то це такі, що без аміаку, вони менш волоссю шкодять, але мають властивість і триматись менше. Я наприклад тільки такими і фарбувалась, брала ревлон або лореаль кастинг, шкодити волоссю не хотіла, а блиску і відтінку така фарба придає.

Статус теми:
Закрита.