Король помер! Він буде вічно жити! Помер Майкл Джексон!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Cifalius, 26 Червень 2009.

1. Женічка

Женічка Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  2. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Відповідь: Король помер!!! Він буде вічно жити!!! Помер Майкл Джексон!!!

"We are out of our joy. He is out of his pain."

REV JESSE JACKSON, POLITICIAN AND CIVIL RIGHTS ACTIVIST

• Подобається Подобається x 3
  3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та він був глибоко нещасливою людиною яка ніколи не мала нормального дитинства. Над ним знущались його батьки, потім продюсери а потім кому не лінь. В кінці його дуже прибило те що від нього відвернулась вся родина.

Лікарі кажуть що швидше всього він просто взяв забагато заспокійливого і заснув навіки. Хоча...

Йому вмовили в дитинстві що він не такий як всі і зробили з нього кумир. Скалічили людину одним словом. А потім він вже не знав інакшого ось і гнався за чимось.:girl_sad:

Останнє редагування модератором: 26 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Прикіл. У мене тут співпрацівник на весь офіс розповідає про те, що Джексон мав пластичну операцію, аби його не впізнали й тепер житиме під іншим ім*ям та обличчям. І вони тут усі голосно обговорюють, які з того вигоди він матиме...
    Кізонько, ти не одна! Будемо мати другого Елвіса!

• Подобається Подобається x 2
  5. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

мені сумно...

6. Кугут

Кугут Member

Король помер, але я так і не збагну навіщо треба було над собою так знущатись, я маю на увазі з чорного робити біле(((

7. ri-a

ri-a Active Member

Я не була сильною прихильнецею Джексона, але коли дізналась, дуже сумно стало. Цієї суботи дивилась MTV із найкращими його 40 хітами, і зрозуміла, що Джексон був дійсно ТАЛАНТ, якого неперевершити. Його невистачатиме людям.

• Подобається Подобається x 4
  8. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Король помер! Він буде вічно жити! Помер Майкл Джексон!

ось на днях і поховали. В новинах говорять про вбивство...

дуже складне в нього було життя і важко про щось судити не знаючи прихованих закавулків душі. Але беззаперечно можна сказати одне: це був дійсно ТАЛАНТ, тому що його пісні, кліпи це ціле мистецтво. Теперішня шушера зовсім не до порівняння.
    Відкидаючи всі скандали (а гамерика їх всетаки любить плюс любить роздувати) його дуже приємно було дивитись і слухати.
    Талановитій людині зазвичай важко, оскільки вона в більшості випадків є самотньою, не зважаючи на силу-силенну прихильників і фанатів... Є гроші, слава, а тихої гавані для душі - нема :sad:це є дуже велика ціна за талант і знаменитість

• Подобається Подобається x 4
  9. Яруська

Яруська Well-Known Member

А от чому його не хоронили півтора місяці? Не розумію:girl_sad:

10. Анута

Анута Well-Known Member

слідство, кримінальна справа, підозра на вбивство. в такому випадку можуть довго не хоронити - поки всі заключення, експертизи тощо

11. Lianna

Lianna Active Member

ходять чутки в інтернеті, що він ще живий, я навіть якесь відео бачила про це. А взагалі, зараз в балтійських та скандинавських країнах модно флеш-мобі влаштовувати на честь майкла.