Корекція зору

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем kati, 26 Лютий 2009.

1. K.I.M.

K.I.M. Active Member

Відповідь: Корекція зору

Юстино, я в жодному пості не казала, що хтось з нас обмежений, нещасний чи ображений... можливо, це ваші особисті висновки? :)

просто прочитавши попередні 6 сторінок, я побачила, що всі задоволені тим, що мають..типу,тут гра - у кого більше?

я просто кажу, що це проблема, яка має кілька шляхів вирішення.
    і кожен справді вибирає свій шлях.
    і кожен сам відповідає за свої рішення.

2. Юстина

Юстина Well-Known Member

Цікава гра... Просто так склалося, що поки на 6 сторінках форуму ще ніхто не відважився, не захотів, не зміг зробити лазерну корекцію.
    Правду кажучи, зараз мене більше турбує те, що я без натяжки ока не можу здалека чітко побачити номер маршрутки... Але і це не проблема! Вона ж під"їде ближче...:xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Мені чомусь тим дуже попахує :xaxa::xaxa::xaxa:.
    Не зустрічала я людей, котрі так сильно нещасні через поганий зір. І було ж сказано: "нікого не агітую". А нам далі нав"язується як то зле носити окуляри чи лінзи.
    Невже не зрозуміло: ми свій вибір зробили. Ми знаємо про альтернативу, але не маємо бажання нею скористатися.
    Ми щасливі, нормальні, повноцінні люди. Без жодних комплексів з приводу "не бачу зранку коханого".

• Подобається Подобається x 7
  4. K.I.M.

K.I.M. Active Member

я сама ношу лінзи і окуляри.
    жодного разу я не сказала, що окуляри - це погано. була фраза про те, що слід уважно стежити за очима, коли носиш лінзи. так, випадки повної втрати ока через контактну корекцію бувають, хоча й дуже рідко.

принаймні я відважилася і шукала нових шляхів подолати поганий зір. бо вдавати, що він мене влаштовує я не можу :)

але просто так на основі якихось чуток про те, що колись давно хтось розказував щось про щось подібне - не можна відкидати таку можливість виправити зір, як от та "розрекламована" мною не-будемо-згадувати-її-назву-процедура!

у будь-якому разі, літом я обовязково розкажу, як це було і що я бачу - з власного досвіду :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Всім привіт! Хочу поділитися своїм досвідом про покупку лінз по інтернету. Замовляла я на сайті Світ Лінз. Дуже задоволена!!! Ціни набагато дешевші, Доставка безкоштовна, щей знижку зробили 7%. Мені дуже вигідно, томущо я з молою дитиною не витрачаю часу на відвідання оптик!

6. olesa

olesa New Member

підкажіть де можна підібрати лінзи крім Лінкон??? я рік носила лінзи, потім полуила кон`юктивіт. і вше рік ношу окуляри. думала над лазерною корекцією але вас всіх послухала. шось вше не дуже хочу:umbrage:

7. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я купую лінзи в оптиці "Пізнай світ", що на Симоненка, біля поліклініки.

8. Галченя

Галченя Well-Known Member

В мене подруга коректує свому шестирічному синові зір за допомогою голковколювання у одного дядечки з р-ну Топольної . Каже, що дуже хвилювалась, до того як наважилась на такі експеременти. Але окулярів (які прописав їм лікар) категорично відмовилась малому одівати. Зараз в них прогрес: з трьох лінієчок зір покращився до 8. До кінця процедур чекає на ще кращі результати. Якщо комусь цікаво, то можу взнати в неї конкретнішу інформацію.

• Подобається Подобається x 3
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

то для дітей тільки чи і в дорослих є шанс?:)
    з тими голками треба бути дуже обережним..

10. Галченя

Це і для дорослих. І, наскільки я зрозуміла, цей мужчинка голкотерапією допомагає відновити не лише зір, але й лікує таким методом ще певний набір болячок. Подруга розказувала, що до нього великі толпи народу кожного разу йдуть. І за її словами всі задоволені результатами:confused::)

11. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Ми теж до нього ходимо. Вже третій сеанс.

12. K.I.M.

K.I.M. Active Member

Я колись бавилася в такі ігри з нетрадиційною медециною.
    було покращення, але за деякий час все повернулося на своє "зручне" місце.

окуляри для дитини - вкрай необхідні саме для того, аби потім не носити їх все життя. правильно підібрані окуляри допоможуть правильно розвиватися оку.
    а витрачати дорогоцінний час просто так...знову ж таки - кожен вибирає сам. хоч би і для своєї дитини.

про коньюктивіт після носіння лінз - "лінкон" тут не до чого. можливо лінза була брудна, а можливо щось занесли в око своїми руцями. треба бути обережним - інфекція під лінзою розвивається у рази швидше. пому на період лікування її необхідно зняти.

13. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я розмовляла з окулістом, то вона мені на питання про лазерну корекцію єдине відповіла: "покажи мені хоч одного окуліста, який би зробив собі ту операцію - нормально ходимо в окулярах, максимум в лінзах". Це небезпечна штука хоча б тим, що ми не застраховані ні від чого, а після операції наше око є "надрізаним", і в разі якогось випадку (банальної авто аварії, ттт звичайно) ніхто не знає як відреагує таке око :no:
    Щодо себе, то ходжу таки в лінзах.. Хоча незле було б походити і в окулярах. А от з лінзами заплуталась остаточно! Починала з Bausch & Lomb різних варіацій (Pure Vision, Optima). Не зовсім комфортно, потім мала і PrecisionUV від CIBA Vision і ще якісь - ніби незле, але не бачила особливої різниці. Потім мала Spherical CIBA Vision. Як мені пояснили в тому ж Лінконі (мені, до речі, їх ставлення сподобалось), що за моєю формою очного яблука бажано було б брати власне сферичні але користуватись щодня, а я не завжди одягаю. Тому в мене й дискомфорт ті сферичні викликали.
    І лінзи по 50 грн і по 120 в мене різниці не відчулось. Буду шукати далі.

До речі, я була приємно здивована http://svitlinz.com.ua/newsdesk_info.php/newsdesk_id/13

Останнє редагування модератором: 20 Березень 2009
  14. Галченя

якщо вже третій сеанс, то мабуть також задоволені.:)

15. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Я ношу линзы уже 15 лет, мне все подходит и я даже считаю, что они мне остановили мою высокую миопию, т.к. до этого я просто каждые полгода меняла очки на все больший минус и докатилась до -8. Хотя вроде и электрофорез и все такое было по графику...

Линзы мне подобрать трудно, т.к. большой минус и сильный астигматизм. Как только переехала во львов - это была проблема №1.
    Сразу пошла в "Линкон" там мой муж уже давно на учете состоит, но у них нет специальных линз для астигматов! Поэтому я нашла свои в Центре Оптометрии на Чайковского. Не могу сказать, что это дешево, но зато качественно, и это же ГЛАЗА!
    Что касается операций, то мне уже сделали 2 вынужденные - прижигание сечатки на обоих глазах (это не коррекция). Больше пока как-то не готова об этом думать...

• Подобається Подобається x 5
  16. odree

odree Well-Known Member

я до нього ходила, тільки з хребтом. ну що вам сказати, супер дядько. сам за освітою медик, окуліст. рефлексотерапією займається давно і досить результативно. від людей чула лише позитивні відгуки. до нього ходить дуже багато діточок. виправляє неоперовану косоокість, покращує зір. мені дуже з хребтом допоміг.загалом звертаються з різними проблемами.
    його дідо був китайцем, от звідки в нього прізвище сун-чен-лі, хоч сам на китайця не схожий. дуже цікавий співрозмовник, багато цікавого розповідав. якщо комусь потрібні координати, пишіть в приват

• Подобається Подобається x 4
  17. Borodinka

Він нам пообіцяв відновити 100% зір до школи (тобто за 2 роки) без окулярів. Традиційна медицина - до 11 років обов"язково з окулярами. За ті сеанси зір у малої покращився у 2 рази! А щодо того, що він потім ніби-то знову падає, то я знаю дівчину, яка лікувалася у нього підлітком. Їй казали - окуляри на все життя, а він вилікував, і тепер вона вже 15 років має 100%!!!! зір! І дитину нормально родила! Я Не роблю Юрію Олександровичу рекламу. Пишу про СВІЙ досвід, бо можливо, хтось буде шукати відгуки, як це робила я перед тим, як прийти до нього.

• Подобається Подобається x 6
  18. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Напишіть мені, будь-ласка, координати того лікаря. І ще таке цікавить: скільки коштує 1 прийом? Чи є якась такса? Він лікує тільки голковколюванням?

19. odree

odree Well-Known Member

там не тільки голковколювання, але воно є основним. цін точних не знаю, там залежно від патології. знаю що консультація рік тому була 50 грн

20. Borodinka

Зараз також 50 грн., але якщо відразу приходиш з діагнозом і починаєш лікування, то за консультацію не платиш. Це для тих, хто прийшов поговорити і подумати.