Корекція зору

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем kati, 26 Лютий 2009.

1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Лазерна корекція зору

Дівчата, що значить "важкі" лінзи? Мені якось дискомфорту немає, нормально підходять місячні лінзи :) навіть влітку їздили на два дні в Тернопіль, я забула рідину вдома, витримала нормально.

• Подобається Подобається x 2
  2. Siania

Siania Love Life

Я думала важкі типу скляні, тверді. Бо є тверді лінзи а є м"які...

3. kati

kati Well-Known Member

я теж не зрозуміла "важкі".,в мене 3-місячні,мені не зручно щомісяця їздити купувати.
    Правда пару міс.тому,мені було лінь валандитись на чорновола,купила лінзи в оптиці на сихові.,там мені запропонували якісь інакші,місячні,по типу "полегшені",вони значно дорожчі були(але взяла спробувати,думала може побачу різницю)...так от абсолютно нічим вони мені не були кращі,тому вернулась до звичних

думаю такі вже не випускають?

• Подобається Подобається x 1
  4. Siania

Siania Love Life

Можна і за раз 3 пари купити:xaxa::xaxa::xaxa:
    А ще я ношу ті що на місяць - півтора місяця. Сам лікар порекомендував так;)
    Я незнаю що саме та форумчанка мала на увазі...але тверді лінзи багато хто ще носить

5. Мих

Мих Well-Known Member

Лазерну корекцію роблять на двох різних апаратах і то має велике значення. Як і кожна операція, вона має ризик і правди не знайдеш, якщо шось не так. Дуже близько я з тим бавився, повірте.

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

"тяжкі" то такі, що під вечір вже очі сверблять і червоніють, а "легкі", коли їх не відчуваєш:) просто ті, що я в Лінконі купляла мені недорого обходились, але ношу лінзи вже 6 років, очі вже ніби "стерті"...
    останні пару місяців купляю лінзи в Оптиці на Гнатюка(що вже хтось писав)... там натрапила на файну лікарку, яка мені і вітаміни файні приписала і каплі, окуляри підібрала супер і лінзи...
    радила окуляри з лінзами чергувати - що то ідеальний варіант для очей.. принаймі для тих, хто від лінз не відмовиться(сама ж лікарка весь час в модненьких окулярах:) ) також радила тим, хто відчуваж дискомфорт - міняти час від часу фірму лінз і розчин, бо око звикає до одного і того ж як до шампуня і вже не так файно реагує... але то все індивідуально, то мій досвід...
    отаке то... в Лінконі може не все так погано, але станом могу зору так не цікавились, я прийшла, сказала рядки, сіла перед тим пристроєм, купила лінзи...

• Подобається Подобається x 4
  7. Злата

Злата Well-Known Member

останні які я придбала PrecisionUV від CIBA Vision - це тримісячні, ношу другий місяць задоволена

важкі, я б назвала незручні або такі, про які протягом дня не можна забути, так ніби щось постійно нагадує, що в мене лінзи. У мене такі відчуття на лінзи Bausch & Lomb. Хоча на пологи я йшла з Pure Vision від Bausch & Lomb і повірте в пологовому в мене ні на хвилину не виникало відчуття незручності, дискомфорту чи сухості в очах:xaxa:

думаю, що відчуття дискомфорту визначається вмістом води у складі лінзи
    ті, якими користуюся сьогодні пишуть 74%

• Подобається Подобається x 3
  8. renata_m

renata_m Well-Known Member

Я думала то в мене однієї така непереносимість всіх лінз від Bausch & Lomb. Дуже незручні лінзи. Зараз користуюсь одномісячними Clear 55. від Clearlab. Пробувала колись дуже розрекламовані Air Optix які можна носити 7 днів не знімаючи і спати в них можна. То був жах - вони дуже товсті і тверді - як скельця в очі поставляла :bad: Тільки дарма викинула 140 грн (одна така лінза коштувала 70 грн).

Зараз дивлюсь на ось такі лінзи http://www.glavlinza.ru/product35/product_info.html

Місяць безперервного носіння. От тільки знову думаю - чи не викину тільки гроші на повітря? (одні лінза коштує близько 80-90 грн) І чи витримають мої оченята місяць не знімаючи носити лінзи?

9. kati

kati Well-Known Member

а мені Bausch & Lomb підходять ідеально

Air Optix я теж пробувала-враження такі самі як в тебе

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, ми звичайно дуже відхилились від теми:) (може її перейменувати троха)
    але де ви купляєте лінзи? бо я куди не зайду - все дорожчі і дорожчі...

11. Юстина

Юстина Well-Known Member

Ношу лінзи 18 років. Порахувала, аж сама злякалася... Думки про лазерну корекцію виникали від самого початку. Все чекала, коли народжу дитину. Цікавилася клініками, чужим досвідом і... передумала. Хіба лінзи вносять аж такий дискомфорт в наше життя? Я вже так до них звикла. Раніше було набагато проблематичніше за ними доглядати. Лінзи треба було періодично прокип"ячувати, згодом ми їх чистили спеціальними таблетками, а зараз налив мультирозчин, закинув лінзи і маєш спокій. При чому умудрялася їх знімати на ніч похитуючись на верхній поличці поїзда, в автобусах... А про жорсткі взагалі мовчу!:ninja: Носила лінзи річні, піврічні, квартальні, двохмісячні. Нещодавно змінила "Лінкон" на "Пізнай світ" і, відповідно, Баш енд Ламб на Сіба Віжн. Ношу місячні, Ніч/День, 150 грн за шт. Розчин залишила Мультифункціональний.

• Подобається Подобається x 9
  12. kati

kati Well-Known Member

:8: ого,я вже такого не застала....

я теж за 12 роів цілком звикла.....,дискомфорт відчуваю лише в басейні,на відпочинку на морі....ех якби б ще придумали лінзи в яких можна було б плавати,про лазер би і не думала:)

• Подобається Подобається x 4
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

можете скинути в пп контакти?:)

14. Злата

Злата Well-Known Member

такі лінзи мені здається носила Зоряназірка
    я не можу на жаль нічого сказати, поки не пробувала:confused:

15. kati

kati Well-Known Member

я такі пробувала...не сподобались...грубі,товсті,і аж ніяк мені не хотілось ними спати

• Подобається Подобається x 3
  16. Злата

Злата Well-Known Member

хочу контакти Пізнай світ

17. Siania

Siania Love Life

18. Юстина

Юстина Well-Known Member

Відповідь: Корекція зору

Я користуюся послугами оптики "Пізнай світ", що на Симоненка, коло поліклініки.

19. Юстина

Юстина Well-Known Member

Ви про мої Ніч/День? Я теж в них не сплю і за рахунок цього користуюся більше місяця.

20. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Корекція зору

ні юстино,такі як в вас я не пробувала,я проFocus(Air Optix) Night&Day