Корекція зору

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем kati, 26 Лютий 2009.

1. K.I.M.

K.I.M. Active Member

Відповідь: Корекція зору

Як кажуть, другий день - політ нормальний :)

Ввечері було відчуття, що в око щось попало - неприємно, але не так, щоб забути про улюблений серіал. Після корекції до дому дали снодійне - аби біль не заважав заснути. але ліки не знадобилися - після усіх вражень за вчорашній день заснула "без задніх ніг" :):):)

зара мушу йти на прийом в клініку - для того, аби лікарі переконалися, що загоюється око нормально...

(можливо, вам не цікаві "заметки сумасшедшего коррекционника" в моєму виконанні - але поділитися з кимось дуже хочеться. а раптом комусь мої слова допоможуть теж зробити такий сміливий крок :):):):) сподіваюся)

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Цікаво, звичайно!!! Розповідайте, і чим докладніше, тим "кращіше":))) А ще, якщо можна, координати клініки в ПП, плііізззз

3. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

скажіть будь-ласка!
    чи дає клініка гарантію,що зір не втратиться?на який період корекція?
    і з якого віку рекомендують робити операцію?

4. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

І талончики на гарантійний ремонт!!! (жартую, не бийте!)

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

мій дідусь теж їздив на операцію по корекції зору у Чернівці у якусь приватну клініку. Дуже задоволений, бо вже нічого не бачив, а тепер суттєве покращення, каже, що бачить лиця, а до того тільки плями. Операцію робив десь 1,5 року тому, у віці 76 р., коштувало то все десь в р-ні 5000 грн.

6. Oddly

Oddly Well-Known Member

K.I.M.,
    вітаю вас з вашим особистим успіхом! в цьому питанні дійсно багато суперечностей і зважитися важко.
    тому бажаю вам, щоб око нормально і швидко загоїлося і все було добре!

7. K.I.M.

K.I.M. Active Member

корекцію роблять з 18 років - раніше око не повністю сформоване.. а верхню межу важко встановити - жінці одній було явно за 60 :):):)

щодо результатів - сказали, що як і у всіх нормальних здорових людей з віком мені знадобляться окуляри для читання. але то жодного відношення до лазрної коркції немає - то нормальний віковий процес.
    короткозорість не повернеться - договір навіть підписали :):):)

а ще згадалося - операція таки цікава... коли працює лазер, страшно пахне паленою куркою і показують красиві концентричні різнокольорові кола... красиво, шо жуть :):):) дуже красиво :) решта - тіки яскраве світло і лагідний голос лікаря :)

дідусю видаляли катаракту - то точно :) там якраз такі ціни і зір теж покращується. ал операція серйозна - бо там лізуть всередину ока. а в лазхерній корекції всьо поверхні відбувається :)

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

а про зважитися - це, нгапевне була найважча біда... я коли лежала ана їхньому ліжку в операційній думала тіки одне "Боже, невже я це зробила?"
    таке прикольне відчуття. ніби премогла когось :)

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

так-так, я забула написати, що то трохи інше було - власне, хотіла зробити акцент на клініці - ще в лікаря таке цікаве прізвище було Совва :), дійсно трошки на сову був схожий.

9. K.I.M.

K.I.M. Active Member

Совва - справді цікавий лікар. Працює у приватній клініці, але якимось чином (дивним-дивним) спромігся стати заслуженим лікарем України :)

ну, в нашій країні і не таке буває :)

а у львові є навіть кращі лікарі з видалення катаракти. потреби їхати в Чернівці нема вже. хіба що там суглоби лікують класно.

10. niamlyk

niamlyk Member

Дівчата, а хтось купував лінзи через інтернет? Чи завжди купляєте в оптиці? Я колись купувала в Лінконі (там справді гарний підхід до клієнта), але туди далеко їздити і не завжди є час.

11. K.I.M.

K.I.M. Active Member

якщо знаєш, які лінзи треба - тоді без проблем можна і в інтернеті. головне не помилитися з замовленням :)

особисто я лінзи через інтернет не купляла, але зоотовари та косметику - постійно.

12. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Я завжди замовляю на сайті"Світ Лінз". Кур"єрська доставка, розрахунок з кур"єром,завжди роблять знижки.Досить дешевий і хороший в них є розчин розчин для лінз "Мультісон", перевірено на собі.

13. K.I.M.

K.I.M. Active Member

Ой, хотіла похвалитися :):):)

Тільки що від лікаря - 100% зору!!! нарешті омріяні одиничка і два нолики :):)
    записалася на корекцію другого ока на кінець лютого. Вже просто рахую дні до того часу, коли нарешті обидва ока будуть бачити добре.

Тільки зараз яскраво помітно,як страждали (принаймні мої) очі від контактних лінз. Око з лазерною корекцією спокійне і білосніжне. Око, в якій все ще муляє лінза, не таке яскраве, видно купу судинок з внутрішнього кута ока..Словом, різниця вражає.

14. gillian

gillian New Member

А я плаваю під водою в лінзах з відкритими очима. І все ок!
    А що вас не влаштовує?

15. kati

kati Well-Known Member

хм..ви мене озадачили...
    І що вони вам не злітають?
    В мене було пару випадків, коли приймала душ чи мила голову, вода попадала в очі, то мені одразу лінза злітала,ледве встигала примружити око і бігом її поправляти.

16. gillian

gillian New Member

Ого! Ніколи б не подумала, що таке може бути О_о

В мене зранку: кава-лінзи-душ, а ввечері: душ-лінзи.
    І то вже 10 років.

17. kati

kati Well-Known Member

дозвольте ще поцікавитись які ви лінзи носите?

18. nattsol

nattsol Well-Known Member

в мене колись був невеличкий парадокс: у морі плавала з лінзами, пірнала і нічого особливого не ставалося. з тими ж лінзами пішла на річку і після потрапляння води одна з лінз моментально з'їхала в сторону. за другим заходом в річку вона вилетіла з ока, я її спіймала на повіці :confused: після цього перед морем/річкою лінзи знімаю, але в душ приймаю з лінзами, лише тримаю під рукою рушник, щоб витерти очі :)

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я ношу вже 19 років.. І нічого

20. gillian

gillian New Member

Baush&Lomb Pure Vision останні два-три роки.
    Раніше носила якісь інші, тонші. Спочатку тримісячні, потім двомісячні, далі місячні.

Звикала до лінз взагалі важко. Але з їх появою в житті сталося стільки позитивного.
    Життя набуло кольорів, чіткості, ясності, і, як виявилося, у мене стільки знайомих.

В мене було кілька моментів, коли лінзи відклеювалися від ока. Але я знаю, що в мене вдома завжди є запасна пара лінз. Тому - без очей не залишуся.