Конкурс вишивальниць робимо?

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Ума, 10 Липень 2009.

?

робимо конкурс вже?

1. ТАК!

40,6%
  2. ні...

0 голосів
    0,0%
  3. так, але не вже

59,4%
  1. Макарена

Макарена Well-Known Member

Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо?

На скільки великим-маленьким має бути початок процесу?
    п.с. Може то мені варто вже починати, щоб до 31 березня вже мати той початок, але я ще не готова...:girl_flirt:

2. Ann

Ann New Member

Будем знати, що найбільша робота то Орман ;)

3. Orman

Orman Модератор-бомба

та я ще взагалі не впевнена, що буду брати участь :girl_haha:

4. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Ну дівчата! Ну й спокусниці!
    Запропонували ідею конкурсу, а в мене вже й руки до того сверблять.
    От лише цікаво чи можна буде з Вами до конкурсу приєднатись?

Сьогодні цілісінький день сиджу й переглядаю навпомацки купу сайтів та схем. Вже перелопатила 300 сторінок із схемами на одному сайті та ще з пару десятків на інших. Як результат нахом"ячила (нарешті розумію Ваш термін) 12 варіантів. Попереду процес важкого визначення та жорсткого відбору.

Спочатку читаючи обговорення думала собі, що то ж так багато 50 кольорів, понад сотню хрестиків! А в пошуках виявила, що більш-менш цікаві схеми ледве вписуються у запропоновані параметри.

5. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Цокотухо, будемо раді бачити ще одного хом"яка. Але та вишивка заразна...
    Єдине, то раджу Вам порадитися щодо схеми з кимось: або Лілі чи Умі надішліть схему, або комусь, хто не буде брати участі в конкусі. Просто іноді бувають прогони, а дуже не хочу, щоб Ви на щось таке ниткнулися

6. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Дуже дякую, Бурулько.
    Власне так і планувала. Але мушу спочатку визначитись хоча б з двома-трьома варіантами. Сподіваюсь дівчата із досвідом щось мені порадять.
    А може порадять такому "чайникові" взагалі не братись до тої афери :girl_haha: (бо я вже потрохи нагадую ту ворону з анекдоту)

7. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Ні в якому разі. Треба братися однозначно. Вишивальні чайники дуже скоро стають вишивальними хом'ячками. :girl_smile: То тільки на перший погляд все так страшно і незрозуміло.

8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

:girl_haha:

9. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Те, що я дуууже хотіла вишити, не підійшло під умови конкурсу :sad: . Шукаю іншу схему, але поки що ні до чого не лежить душа. Надіюсь, що знайду те, що вишиватиметься з натхненням, бо інакше брати участь в конкурсі буде не цікаво.

10. хельга

Я вже зовсім заплуталась з розмірами. Розміри схем вказані в сантиметрах. Скільки там хрестиків я не знаю.

Я ще "чайник у вишиванні". Які приблизно розміри в сантиметрах при 220 хрестиках, наприклад якщо канва Аїда 14? (що найчастіше зустрічається)

І чи можливі +/- наприклад 222 хрестики, чи там 51 колір?

11. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А я нічого не можу підібрати, щоб вписалось у розміри. А якщо я візьму більшу вишивку і "обріжу" краї, щоб вписатись у 220 (малюнок дозволяє) - так може бути?

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

ніби 40 см.

10 см - 55 хр. на 14 Аїді.

п.с. огого - в нас тут усіх я бачу манія велічія. всіх тягне на великі дизайни:girl_haha:

13. хельга

Не те шоб манія велічія, я певно максимум 30см. візьму. Більше не потяну, мені було потрібно знати, чи 30см. вписуються в умови конкурсу. Я поняття не маю скільки хрестиків в 30 см.

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

то жарти
    165

15. Птася

Птася Well-Known Member

ну ось, коли я почала і всім показала свої Квіти і мережево, влаштовують цей конкурс. Ну де справедливість у цьому світі :girl_cray: А інша робота аж на 50 хрестиків більша ніж треба на конкурс. Ну все я так не граю :girl_sad: Буду наступного конкурсу чекати

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Може. Я вже кільком дівчатам це дозволила.

Неможливі.
    Дівчата хрестики обрізають, бо це легше. А от колір не знаю. Якщо можете відняти один, то прошу, якщо ні - тоді не зарахуємо.
    Так ви ж набагато раніше показали, хіба ні?

17. Анута

Анута Well-Known Member

а чи можна коли цей 51 є блендом двох основних? мені здається допустимим, а? ;)

18. Liliyah Romanova

Я про це думала. Рахується перелік кольорів, не має значення, чи вони будуть у бленді чи ні.

19. Liliyah Romanova

Дівчата, а яка ваша думка щодо вишивання подушок на цей конкурс? Мені здається, що не дуже, бо краще якщо всі будуть картинами. Що думаєте?

20. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Я також думаю, що краще було б лише картини, думаю що подушка поряд з гарно оформленою картиною програє