Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? На скільки великим-маленьким має бути початок процесу? п.с. Може то мені варто вже починати, щоб до 31 березня вже мати той початок, але я ще не готова...
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Ну дівчата! Ну й спокусниці! Запропонували ідею конкурсу, а в мене вже й руки до того сверблять. От лише цікаво чи можна буде з Вами до конкурсу приєднатись? Сьогодні цілісінький день сиджу й переглядаю навпомацки купу сайтів та схем. Вже перелопатила 300 сторінок із схемами на одному сайті та ще з пару десятків на інших. Як результат нахом"ячила (нарешті розумію Ваш термін) 12 варіантів. Попереду процес важкого визначення та жорсткого відбору. Спочатку читаючи обговорення думала собі, що то ж так багато 50 кольорів, понад сотню хрестиків! А в пошуках виявила, що більш-менш цікаві схеми ледве вписуються у запропоновані параметри.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Цокотухо, будемо раді бачити ще одного хом"яка. Але та вишивка заразна... Єдине, то раджу Вам порадитися щодо схеми з кимось: або Лілі чи Умі надішліть схему, або комусь, хто не буде брати участі в конкусі. Просто іноді бувають прогони, а дуже не хочу, щоб Ви на щось таке ниткнулися
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Дуже дякую, Бурулько. Власне так і планувала. Але мушу спочатку визначитись хоча б з двома-трьома варіантами. Сподіваюсь дівчата із досвідом щось мені порадять. А може порадять такому "чайникові" взагалі не братись до тої афери (бо я вже потрохи нагадую ту ворону з анекдоту)
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Ні в якому разі. Треба братися однозначно. Вишивальні чайники дуже скоро стають вишивальними хом'ячками. То тільки на перший погляд все так страшно і незрозуміло.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Мені цілу ніч снилось як я шукаю схему до конкурса. Бігаю по магазинах, а там вибору нема, схеми скатертин, великі схеми. Я вчитуюсь в цифри, рахую розміри і хрестики. Все велике і не підходить до умов конкурсу. Я вже думаю знайти схему в інеті, але бентежить мене думка про те, що я ніколи так не вишивала... Ось так конкурс вліз мою голову
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Те, що я дуууже хотіла вишити, не підійшло під умови конкурсу . Шукаю іншу схему, але поки що ні до чого не лежить душа. Надіюсь, що знайду те, що вишиватиметься з натхненням, бо інакше брати участь в конкурсі буде не цікаво.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Я вже зовсім заплуталась з розмірами. Розміри схем вказані в сантиметрах. Скільки там хрестиків я не знаю. Я ще "чайник у вишиванні". Які приблизно розміри в сантиметрах при 220 хрестиках, наприклад якщо канва Аїда 14? (що найчастіше зустрічається) І чи можливі +/- наприклад 222 хрестики, чи там 51 колір? Знову снилась вишивка. На цей раз Орхідеї Уми на тонованій канві
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? А я нічого не можу підібрати, щоб вписалось у розміри. А якщо я візьму більшу вишивку і "обріжу" краї, щоб вписатись у 220 (малюнок дозволяє) - так може бути?
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? ніби 40 см. 10 см - 55 хр. на 14 Аїді. п.с. огого - в нас тут усіх я бачу манія велічія. всіх тягне на великі дизайни
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Не те шоб манія велічія, я певно максимум 30см. візьму. Більше не потяну, мені було потрібно знати, чи 30см. вписуються в умови конкурсу. Я поняття не маю скільки хрестиків в 30 см.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? ну ось, коли я почала і всім показала свої Квіти і мережево, влаштовують цей конкурс. Ну де справедливість у цьому світі А інша робота аж на 50 хрестиків більша ніж треба на конкурс. Ну все я так не граю Буду наступного конкурсу чекати
Може. Я вже кільком дівчатам це дозволила. Неможливі. Дівчата хрестики обрізають, бо це легше. А от колір не знаю. Якщо можете відняти один, то прошу, якщо ні - тоді не зарахуємо. Так ви ж набагато раніше показали, хіба ні?
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? а чи можна коли цей 51 є блендом двох основних? мені здається допустимим, а?
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Я про це думала. Рахується перелік кольорів, не має значення, чи вони будуть у бленді чи ні.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Дівчата, а яка ваша думка щодо вишивання подушок на цей конкурс? Мені здається, що не дуже, бо краще якщо всі будуть картинами. Що думаєте?
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Я також думаю, що краще було б лише картини, думаю що подушка поряд з гарно оформленою картиною програє