Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? щодо анонімності, то мені теж здається, що може краще щоб не виставляти процеси, хоча звісно буде знову тут таке затишшя...
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? двома. тобто кожна учасниця має право вишити 2 картинки на конкурс.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Щодо конкурсів: нагадаю, триває конкурс на берлінго та батончик, залишилось менше 3 тижнів, учасниць поки не багато, але може хтось ще посягне на мега-суперові призи від Цокотушки
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Щодо процесів до чи після. Нагадалось дещо з обговорення попереднього конкурсу: Тобто в принципі фото і коментарі процесу додають роботі плюс при голосувані. Але тоді певно до кожної роботи потрібно окрему гілочку-процес, щоб було зручно переглянути. Можна процес виставити в один час з роботою, тобто біля фото роботи посилання на процес. Правда то все дуже довго одному модератору прийдеться постити, хіба в околі дня голосування в окремій темі кожна учасниця створить гілочку і розмістить процес, а модератору залишиться посиланя на ту гілку виставити біля конкурсної роботи.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Я не певна, що всі учасниці зуміють то порахувати. Я точно не зумію. Як на мене, зайве ускладнення. Підтримую. Процеси можна буде мені надсилати і я буду виставляти у відповідній темі. Це буде цілком добровільно. Інакше справді буде глухо. Яка більшість? Про що мова? Ви думаєте, що увесь форум рине читати тему з процесами? Я щось слабо в це вірю. Крім того, оформлення дуже часто додає щось до роботи або й віднімає, так що від кінцевого результату все буде залежати. З іншого боку, це будуть фото процесу, а не фото кінцевого результату. Я не буду ставити знимки того, що це буде. Лише процес. А квіти є квіти. Поки цілий букет не вишити, думку скласти буде важко. Я думаю ви даремно переживаєте. Бурулько, це ви так хочете відлякати таких початківців-черепашок як я? Я думаю, що ви драматизуєте. О, це ідея. Закрити тему й коментарі хіба в карму. А їх тепер може читати лише той, кому їх написали. І проблема зникне. Зрештою, ще раз повторю. Квіти є квіти. Як вони можуть не подобатися??? Я наприклад пишу коментарі, коли маю настрій, але це не значить, що якщо я коментар не написала, то вважаю роботу менш достойною. Я можу одну роботу прокоментувати, а ту що мені більше сподобалася - ні, бо не люблю щось робити через силу. А через силу це тоді, коли хочеться просто надивитися на красу й помовчати. Тут я вже визначилася. Буде лише одна. Воно хоч і важче вибрати/визначитися, але я вірю, що це можливо й додасть тільки плюсів конкурсу. Ні, ми інакше зробимо. Ми дозволимо подати 4 фото роботи на конкурс. Одне - загальний вигляд і 3 - деталей чи процесу. На розгляд автора робота.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? то всі коментарі будуть писати тобі? а вони тобі пошо? моя думка, що краще процеси не показувати. Бо то мимоволі себе порівнюєш до когось і думаєш, що замало, негарно, неоцінять чи щось подібне. Просто ми взяли такі обмеження 220хрестиків (моє поле - встрелитись можна - має 220 на 180), що якщо хтось обере таку картинище і ще й подужає її до конкурсу (зніму капелюха), то дійсно на вернісажі буде глухо і нецікаво. але до прикладу, як ми будемо "перевіряти" к-сть кольорів і хрестиків? треба певно щоб схему скинули Лілі чи що? (Лілю, добре рахуєш?) ага, ще щодо процесів, тоді це би мало бути одночасне подавання процесу на початковій стадії і до прикладу, що два тижні показувати прогрес. Бо то вийде, що одні вже почали вишивати, інші ще придивляються і потім починають шукати лутчіше... нє, то розвиватиме нездоровий дух суперництва
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Ой, тю, не подумала. Загальмована нині трохи. Ну то тим більше проблема зникає. Поле не можна на конкурс. Тобто будемо потурати власним комплексам? Тоді вернісаж точно заглухне. Я щось не схильна порівнювати, а радше насолоджуватися. Чи конкурси лише для виграшу, а не для завершення роботи на час? Так роботи треба "зареєструвати" надіславши фото того, що має вийти, назву (якщо відома), виробника (якщо відомий), розміри й кількість кольорів або мені в пп, або на форумну пошту. Так, пора, бачу, формулювати правила й виставляти в конкурсні. Всі будуть мати певний термін, коли можна вибрати роботу й надіслати мені до відома. Поміняти вибір можна буде лише раз і теж в обмежений час. почуваюся якимось ментором, але нема ради. то все мої філологічні задатки, має бути система й порядок.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? я в курсі, що поле не можна. я про розміриговорила ! то ж великий формат!!! так, дійсно, забагато говоримо. Пиши правила і потому.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? То я може так страшно написала... Просто треба перемножити кількість хрестиків по ширині та висоті. Просто маю одну схему 300х100. За умовами конкурсу вона не підходить, хоча є меншою, ніж робота 220х220 хрестиків. І ще зайшла на один вишивальний форум, то там також вказано загальну кількість хрестиків. Але то таке - думки вголос. Ну вашій черепашці до моєї ще далеко щодо повільності Я не хотіла лякати. Чесно Треба, бо ще декілька днів і ще щось такого надумаєио P.S. Я знайшла те, що дуже хочу вишити. На жаль, не підходить на конкурс, тому в конкурсі я брати участі не буду. Спеціально почну вишивати ту роботу, коли всі почнуть вишивати конкурсну, щоб тішити вас процесом
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Марічко, вже говорили, що можна віднімати від одної сторони і додавати до іншої, тобто наприклад 220-100=120, тоді інші 220+ті лишні 120=340. Так що розмір у тебе підходящий
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Ой ні, то стосувалося 150Х150. Із 220 ми того робити не будемо. А то дійсно килими будуть. У правила я це точно додавати не буду. Але можна мені написати, то я подумаю. Виключення можливі, але в розумних межах. А ви мені в пп покажіть, то я вам скажу чи піде. Так і бачу. Все, пішла по чай і пишу правила.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Знайшла одну схемку цікаву. розмір 125х180 (приблизно). Роздрукувала її, шоб порахувати хрестики. Тато мій подивився, і каже: Ти то рік вишивати будеш)))) А ви хочете 220х220 робити))))
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Вміє тато підбадьорити Думаю, основне - ваше бажання. А я ніяк зупинитись не можу, вже цілий нет перепатрошила, все зберігаю, а визначитись не можу. П.с. Піду ще завтра по магазинах походжу. Може хтось порадить, де гарні схемки у Львові знайти можна
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? в інтернеті всі що продають, вже задурно є в інеті. п.с. порада: якщо ви не дуже розбираєтесь в схемах, дизайнах і тп. То беріть перевірені схеми, щоб прогон не попався, бо бувають "ліві" схеми і результат буде неочікуваним
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Не дуже, це ще мяко сказано. І хоч все перечитую, а дещо й по кілька разів, все ж важко без практики зрозуміти про що йдеться. То ж буду рада допомозі. А перевірені вони де є: в магазині чи в інтернеті?
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? А в нас тут темка є у схемках - квіти. Там теж хороші схемки знайти можна. І на інших рукодільних форумах є.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? То я вам ще лінка дам: http://www.supersadovnik.ru/hmforum/post.aspx?id=334246 тут уже багато мають недіючі лінки, але є й такі що працюють http://handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=848&PN=1&TPN=1
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? , те що я хотіла, має 250х175хрестиків прийдеться знову 2 дня на пошуки потратити.........
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? та як знайдете схему, то пошукайте ще й відшиту роботу і то бажано не одну, а на різних форумах точно має бути. в магазині теж беруть з інету (то ті схеми, що з каталогу замовляти), то вони теж всякі можуть бути. якщо щось маєте на меті, то питайтеся в ПП, якщо то для конкурсу, або ж у відповідній гілці, якщо просто так п.с. ви дуже великі розміри собі обрали. Мооже там не все зашивається і ви справитесь вчасно, але... є ризик не встигнути на конкурс (то якщо ви хочете брати участь)