Конкурс вишивальниць робимо?

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Ума, 10 Липень 2009.

?

робимо конкурс вже?

1. ТАК!

40,6%
  2. ні...

0 голосів
    0,0%
  3. так, але не вже

59,4%
  1. Kalina

Kalina Active Member

Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо?

І я б взяла участь в конкурсі мрій,бо все відкладаю на потім.

2. Ума

Ума Super Moderator

я от подумала, що моя вишивальна мрія- була і є - макове поле :girl_crazy: А інші роботи, то не мрія - то просто "сподобалось дуже" та й все :)

Може якось інакше назвати - не мрія, а типу якось тему звести до того, що кожен вишиє роботу, яка найбільше його характеризує як особистість. (для прикладу, пейзаж з річкою- спокійна, врівноважена особа і тп.) Тоді в кожного є можливість обрати близьке по духу і по характеру. тіко як назвати я не знаю. Хоча то теж буде дуже різноплановий конкурс... зате до нього можна прикріпити опис про себе і отоді буде дуууже цікаво зіграти в Холмса :)

3. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

а може так і назвати: "Це - я!"

4. kitka

kitka Well-Known Member

Підтримую. Але також не знаю, як сформулювати назву:girl_crazy:.
    Конкурс має мати якусь ідею, якусь головну "мислЮ", від якої будемо відштовхуватися. Бо просто "вільна тематика" - то я навіть і не знаю, куди бігти:xaxa:.

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я плачу. Сказала я чоловікові що тут конкурс намічається, де може, треба буде картиною себе описати. думаю, спитаю я його як би він мене описав. Чоловік видав: сказав, що мушу вишити щось величне, наприклад, вагітна жінка йде полем, обіймає живіт, на задньому плані німці атакують, а в лісі бандерівці. :girl_crazy:Він ще щось казав, але я вже не дослухала, бо істерично реготала :girl_haha:

6. Ума

Ума Super Moderator

є ще одна ідея "подорож світом". це ніби і тема, але досить широка, бо можна не лише міста, але й кухня, люди, тварини і всяке різне

7. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Думаю, що розмір 300*300 то є дуже забагато. Так можна і з дистанції зійти (як я :) ).

8. Ума

Ума Super Moderator

питання розміру до обговорення. я теж не прихильник килимів.
    я думаю, що варто задати обмеження на мінімальний розмір, а більший, то вже хто на скільки спроможеться.

ще можна задати тему одним словом: романтика чи ще якесь. тоді теж тема задана, але спектр вибору досить великий :)

9. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

10. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Як на мене, то гарна тема і, справді, не обмежує. Згадалася робота, де зображена пара в кафе на фоні міста: і місто, і кафе, і люди. Хто що любить, то й вибрати зможе.
    Щодо обмеження в розмірі, то мінімальний варто поставити, а максимальний - ні, бо є роботи 300х300, де зашивається менше половини тканини, а є 100х100, де зашито все, тому в такому випадку ще треба подумати, де більше роботи. Нехай кожна оцінює свої можливості. Навіть якщо поставити обмеження, то всеодно не факт, що ніхто не зідійде з дистанції, бо можна відкладати початок робити до останньої ночі.

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Такс, я би в подорожі світом взяла участь!тільки з обмеженням в часі до травня(з певних причин:girl_wink: ) головне не пейзаж з натюрмортом.ще би тваринок цікаво було чи романтику!

12. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Як на мене, супер ідея! Справді кожен зможе знайти і вишити щось своє :)
    Ще думаю, що обмежень щодо максимального розміру і кількості кольорів - їх ставити не треба. Досвід показує, що перші місця займають зовсім не наймасштабніші роботи або ті, в яких кількість кольорів зашкалює.
    Але, я б додала можливість вишити триптих, наприклад, з маленьких робіт.
    Термін до травня мене не влаштовує точно, бо зараз є термінові проекти, за конкурсну могла б сісти не раніше квітня :sad:

Дякую за ідею, настрій вже відповідно піднесений: "конкурс наближається, конкурс наближається...")))

13. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я (з відомих причин) цього конкурсу пролітаю,але мені подобається ідея "подорож світом", або "мій настрій у вишивці" щось таке. І обмежень в кількості кольорів і розмірі вишивки не встановлювала б, підтримую Ніку,ну бо ж є повністю зашиті картини, хоч і менші розміром, а є великі, а вишитої частини там значно менше. Думаю, просто кожному варто тверезо оцінити свої можливості:)
    може вишиватиму паралельно з конкурсом або Бістро,або Квіти Парижа:))

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

А я за обмеження і теми, і розмірів
    Пригадується мені перший конкурс-абсолютно різні за тематикою і розміром картини
    саме після нього ми вирішили обмежувати і те, і інше
    Але, бачу, що є шанс наступити ще раз на ті самі граблі :)

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Підтримую.
    Дати максимальний розмір. Як показує конкурс, навіть наші обмеження бувають для дівчат завеликими й вони потому не завершують робіт, бо взялися за таке, що не в стані осилити.
    І щодо тематики, то таки варто дати якусь загальну тему. Конкурсам то корисніше. І вишивальниці вчаться дисципліни трохи. :xaxa:

Подорож світом - мені дуже подобається. І обмежує і дає місце для польоту також. ;)

Що я би казала не робити, з досвіду попередніх конкурсів - це обмежувати час реєстрації робіт. Думаю, варто дозволити міняти, хто скільки захоче й коли захоче. Одне, що варто робити, це таки реєструвати роботи. Але не забороняти вишивати таке, як уже є. Вибрала вишивальницю картину, яку ще хтось вибрав, сказати їй про це, а вона вже вирішить, що робити. А може, та інша особа якраз поміняє дизайн згодом, або взагалі з дистанції зійде (і таке буває).

Така моя думка.
    І про термін на вересень теж за. То вже традиція складається. ;)

17. Katrine

Katrine Member

Тематика "подорож світом" мене дуже приваблює:girl_tender:. може б і я наважилась взяти участь в конкурсі:girl_blush2:. навіть знаю приблизно, що саме могла б осилити)))

18. носик

носик New Member

і я б хотіла приєднатися:girl_blush2:

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

підтримую.

20. Ума

Ума Super Moderator

Підтримую Лілю, щодо організації конкурсу.

Щодо теми, то ніби більшість за "подорож світом". Хоча як Оксанка пояснила про мрію, то теж цікава стала тема :) Наразі зупиняємось на подорож світом. кожен собі може подумати щоби хотів вишити, але ще нікому нічого не розповідати :) бо то ще не остаточний варіант

тепер питання: то ж можна будь-який дизайн назвати під тему. типу "поле Шотландії" "квіти Карпат", вулиці Праги і бла-бла-бла. якось треба окреслити що мона/немона чи ні?
    і ще одне, я би з радістю пограла в Холмса, а тому шукаю добровольців оформити конкурс :girl_yes2: